پاسخ : شما وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید؟ خداروشکر من مشهدم /. نه اهنگ و نه هیچی چیز دیگه منو اروم نمی کنه تنها چیزی که ارومم می کنه در این مواقع اینه که تنهایی برم حرم /.فقط برم حرم .هیچی بهتر از این نیست ادم بره اونجا گریه کنه و با اصل کاری حرف بزنه روبه روی ضریح /.نمیدونم عجیب حال ادم خوب میشه
پاسخ : شما وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید؟ واقعا خوش بحالت كه پيش آقايي من هر وقت دبوداغون بشم ميرم مزار شهداي گمنام ميشينم صحبت ميكنم باهاشون سبك سبك ميشم شديد سرحال ميشم
پاسخ : شما وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید؟ سلام به همه بچه های گل اینجا. وقتی دلم میگیره اهنگ غمگین گوش میدم میرم تو فکر....
پاسخ : شما وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید؟ e.vaghti delam migire 1livan gahve dorost mikonamo miram bala poshtebon.inghadar ba khoda harf mizanamo koho negah mikonam ke arom mishamo miam paeen.shayad baazi vaghtaha gerye...khonamon ro be kohe.manzareye delfaribi dar
پاسخ : شما وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید؟ من قبلا ميشستم انقد گريه ميكردم تا آروم شم.ولي جاي اروم شدن بدتر همه حساي منفي سمتم ميومد. نظرات بچه هارو كه خوندم و امتحان كردم ديدم نماز واقعا حس خيلي خوبي تو اين وقتا به ادم ميده. دعاي كميل هم امتحان كردم خيلي خوب بود. بچه ها مرسي.دم همتون گرم
پاسخ : شما وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید؟ اگر روز باشه زنگ مي زنم فقط با مامانم حرف ميزنم اگر شب باشه و باروني باشه شبش تريپ عاشقانه بر ميدارم مي رم دنبال يكي برش ميدارم ميريم قدم ميزنيم اگر معمولي باشه شبش كه ديسكو و پارتي و اينا هستش ديگه..
پاسخ : شما وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید؟ سيگار باعث آرامش نمي شه فقط باعث ميشه تو "فكر كني"آروم شدي.مث وختي كه مسكن ميخوري:درد از بين نميره،فقط تو احساسش نميكني.جاي سيگار يه روش اساسي پيدا كن!:nazi: الكس مگه تو چن سالته.سيگار؟؟؟الكس از دس رف