1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

گزيده از گريگوري راسپوتين

شروع موضوع توسط para3to ‏7/11/11 در انجمن ایران و جهان

1. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170
    گزيده از گريگوري راسپوتين

نيكولاي دوم تزار روسيه مشاوري بسيار مورد اعتماد به نام گريگوري راسپوتين داشت كه دو مورد قتل خود 3 پيشگويي كرد مورد درست آبي است

1-{{اگر من به دست يك رعيت كشته شوم حكومت تزار سالها ادامه خواهد يافت}}

2-{{اگر من به دست يك اشراف زاده ي روس كشته شوم به مدت 25 سال هيچ كس در روسيه تزار و خاندانش را نخواهد ديد}}

3-{{اگر من به يكي از اعضاي خاندان سلطنتي كشته شوم تزار و خانواده اش در عرض كم تر از2 سال نابود خواهد شد}}

در دسامبر1916 پرينس يوسوپوف ودوستانش كه نقشه ي قتل راسپوتين را كشيده بودند او را به يك مهماني دعوت كردند.اول به او يك كيك سمي خوراندند ولي زنده ماند بعد به او يك ليوان نوشابه ي سمي خوراندند ولي باز زنده ماند بعد با تفنگ به قلبش شليك كردند اين دفعه پاشد و تعقيبشان كرد.ضارب ها از روي نا اميدي او را چند بار ديگر با گلوله زدند،به زمين انداختند،سرش را لگدكوب كردند،جمجمه اش را باچماق خرد كردندوجسدش را در رود خانه ي منجمد نوا انداختند و او بالا خره متوجه منظورشان شد و مرد اما وقتي چند ماه بعد ارباب راسپوتين،-يعني تزار روسيه-را از سلطنت خلع كردند؛ جسدش را از رود خانه ي منجمد نوا بيرون آوردند و رويش نفت ريختند و به آتش كشيدند{لابد جسد به خاطر اينكه پس از ماه ها گرمش كرده اند خوشحال بوده!:(}