پیامک های عاشقانه پرسید به خاطر كی زنده هستی؟ با اینكه دلم می خواست با تمام وجودم داد بزنم "بخاطر تو" بهش گفتم به خاطر هیچ كس. پرسید پس به خاطر چه زنده هستی؟ با اینكه دلم فریاد میزد "به خاطر تو" با یك بغض غمگین گفتم به خاطر هیچ چیز. ازش پرسیدم تو به خاطر چی زنده هستی؟ در حالیكه اشك تو چشمانش جمع شده بود گفت به خاطر كسی كه به خاطر هیچ زنده است عشق را وارد کلام کنیم تا به هر عابری سلام کنیم و به هر چهره ای تبسم داشت ما به آن چهره احترام کنیم زندگی در سلام و پاسخ اوست عمر را صرف این پیام کنیم عابری شاید عاشقی باشد پس به هر عابری سلام کنیم بسته ام در خم ابروی تو امید دراز/ان مبادا که کند دست طلب کوتاهم/بامن راه نشین خیزو سوی میکده آی/تادر آن حلقه ببینی که چه صاحب جاهم چاه هم با من و تو بیگانه است نی صد بند برون آید از آن، راز تو را فاش كند درد دل گر بسر چاه كنی خنده ها بر غم تو دختر مهتاب زند گر شبی از سر غم آه كنی قلب مثل دو تا اتاق دیوار به دیوار هست كه یكی از اتاقها غم و دیگری شادی. می گن آرام بخند كه تو اتاق بقلی غم را بیدار نكنی دن جای پات میان و میرن . ثمره عمر آدمی یك نفس است و آن نفس از برای یك همنفس است گر نفسی با نفسی هم نفس است آن یك نفس از برای عمری بس است انسان عاشق زیبایی نمی شود بلكه آنچه عاشقش می شود در نظرش زیباست پیش آتش دل شمع و پر پروانه یکیست گر به سر حد جنونت ببرد عشق "عماد" بی وفائی و وفاداری جانانه یکیست پیش ما سوختگان مسجد و میخانه یکیست حرم و دیر یکی، سبحه و پیمانه یکیست اینهمه جنگ و جدل حاصل کوته نظری است گر نظر پاک کنی کعبه و بتخانه یکیست هرکسی قصه شوقش به زبانی گوید چون نکو مینگرم حاصل افسانه یکیست این همه قصه ز سودای گرفتاران است ورنه از روز ازل دام یکی، دانه یکیست اگر تمام شب برا ی از دست دادن خورشید گریه کنی لذت دیدن ستاره ها را هم از دست خواهی داد زندگی را دور بزن و آن گاه که بر تارک بلند ترین قله ها رسیدی، لبخند خود را نثار تمام سنگریزه هایی کن که پایت را خراشیدند
پروردگارا! تو دهنده هر نعمتی، صاحب هر حاجت و منتهای هر امیدی. فراوان ترین سپاس ها برای توست و برترین منت ها از آن تو. به نعمت تو كارهای نیك كامل می گردد. ای كه به كارهای نیك معروفی و موصوفی! مرا از كارهای نیكت بهره مند ساز. تا از غیر تو بی نیاز گردم. به رحمتت ای مهربانترین مهربانان. منبع:صفیحه الرضا(ع) ص42و116 خوشبختی به كسانی روی می آورد كه برای خوشبخت كردن دیگران می كوشند محبت را به هیچ چیز تشبیه نتوان كرد زیرا كه هیچ چیز دقیق تر و لطیف تر از محبت نیست. (سمنون محب عشق هرگز به رنگ تردید در نمی آید . (بوبن) عشق در لحظه ای پدید می آید ، دوست داشتن در امتداد زمان ، این اساسی ترین تفاوت میان عشق و دوست داشتن است . نمی خوام بگم قدر 1 دنیا دوست دارم چون دنیا 1روز تموم می شه نمی خوام بگم سیاهی چشات مثل شب پر ستاره است چون شب هم بالاخره تموم می شه نمی خوام بگم دوست دارم چون دوست ندارم بلكه عاشقتم از منزل كفرتا به دین یك نفس است وز عالم شك تا به یقین یك نفس است این یك نفس عزیزرا خوش میدار چون حاصل عمر ماهمین یك نفس است
درس زندگی برطبق اعتقادات خود زندگی کن . خودت و دیگران را ببخش . سعی کن حداقل یک بار هم که شده روش خود را تغییر دهی ♕ حق به نام آنكه دوستی را آفرید، عشق را ، رنگ را به نام آنکه کلمه را آفرید و كلمه چه بزرگ بود در كلام او و چه كوچك شد آن زمان كه میخواستم از او بگویم خوش تر از ایان عشق، ایام نیست There is no time so pleasant as Live time ای مرغ سحر عشق ز پروانه بیاموز كان سوخته را جان شد و آواز نیامد این مدعیان در طلبش بی خبرانند كان را كه خبر شد خبری باز نیامد عشق ، سپیده دم ازدواج است و ازدواج شامگاه عشق . ( بالزاك ) اشكی كه بیصداست پشتی كه بیپناست دستی كه بسته است پایی كه خسته است دل را كه عاشق است حرفی كه صادق است شعری كه بیبهاست شرمی كه آشناست دارایی من است ارزانی شماست هر كسی هم نفسم شد دست آخر قفسم شد. من ساده به خیالم كه همه كار و كسم شد. اون كه عاشقانه خندید خنده های من دزدید زیر چشمه مهربونی خواب یك توطئه میدید
زیبایی زندگی آرام است مثل آرامش یك خواب بلند زندگی شیرین است مثل شیرینی یك روز قشنگ زندگی رویایی است مثل رویای ِیكی كودك ناز زندگی زیبایی است مثل زیبایی یك غنچه ی باز زندگی تك تك این ساعتهاست زندگی چرخش این عقربه هاست زندگی راز دل مادر من زندگی پینه ی دست پدر است زندگی مثل زمان در گذر است تنهایی را دوست دارم زیرا بی وفا نیست ... تنهایی را دوست دارم زیرا عشق دروغی در آن نیست ... تنهایی را دوست دام زیرا تجربه کردم ... تنهایی را دوست دارم زیرا خداوند هم تنهاست .. . تنهایی را دوست دارم زیرا.... در کلبه تنهایی هایم در انتظار خواهم گریست و انتظار کشیدنم را پنهان خواهم کرد بهای عشق چیست بجز عشق ؟ فکر میکنم،پس، هستم... دکارت پردگارا...پناهم بخش تا موجودی آزمند و خویشتن دوست نباشم. مگذار که صولت خشم، حصار بردباری مرا درهم بشکند و حمله حسد، مناعت فطرت مرا به خفت و مذلت فروکشاند هر چه اوج بگیری در نظر کسانی که پرواز را نمی دانند کوچکتر به شمار می ایی چقدر دلم گرفته از دار دنیا ، یه خدا داریم که اونم مارو پاک مارو فراموش کرده نمی گه یه دلبری اون پایین پایین ها داریم که هر روز داره صدام می زنه می دونم اون صدامو می شنوه داره جوابم رو می ده این منم که نمی تونم صداش رو بشنوم ولی اون قدر صداش می کنم که بتونم صداشو بشنوم که بهم بگه هنوز واسش عزیزم مثل اون موقع ها که هنوز جایی رو زمین نداشتم همیشه به یاد داشته باش در ارتفاعی خاص از زمین دیگر ابری وجود ندارد اگر آسمان زندگیت ابری ست به این دلیل است که روحت به اندازه کافی اوج نگرفته است
بحث نکن، مجادله بی حاصل است. تو به دنیا نیامده ای که همه ی مردم را متقاعد کنی. * سعی کن «گِله» نکنی، چون هیچکس خواستار شنیدنش نیست. * وقتی پیش دیگران گِله می کنی، اعصاب آنها را سوهان میزنی. * تنها انسان های نیرومند و متعالی پوزش می طلبند. * تنهایی، جایی است که خداوند با تو سخن می گوید و تو خداوند درونت می شوی. حسن باران این است كه زمینی ست، ولی آسمانی شده است و به امداد زمین می آید حسن باران این است كه مرا میبرد از خویش به عشق و مرا بر میگرداند از عشق به خویش شعر میخواند در گوش من آرام آرام هیچ میدانی این قطره كه بر گونه ی زیبای تو ریخت از كجا آمده بود ؟ از كجا رفت هوا؟ از كدام اقیانوس؟ از كجای عالم؟ و چه راهی پیموده ست در هودج ابر؟ هیچ میدانی این قطره كه بر گوشه ی لبخند تو ریخت آه و اندوه كدامین ماهی ست كه به تور ???افتادست؟ اشك لبخند كدامین ما وقتی خدا بهت میگه (باشه) --> چیزی که میخوای بهت میده وقتی خدا بهت میگه ( صبر کن) --> چیز بهتری بهت میده وقتی خدا بهت میگه ( نه) --> داره بهترین رو برات آماده میکنه The worst way to miss someone is to be sitting right beside them knowing you can't have them بدترین نوع فراق زمانی هست که کسی رو که دوست داری در کنار خودت داشته باشی ولی بدونی هیچ وقت نمی تونی مالکش بشی.
نیایش: پروردگارا به درگاه تو پناه می آورم و تو نیز پناهم بخش تا موجودی آزمند و خویشتن دوست نباشم. مگذار که صولت خشم، حصار بردباری مرا درهم بشکند و حمله حسد، مناعت فطرت مرا به خفت و مذلت فروکشاند اینگونه زندگی کنیم:ساده اما زیبا،مصمم امابی خیال،متواضع اما سربلند،مهربان اما جدی،سبز اما بی ریا،عاشق اما عاقل قرار است برای چیزی زندگی خود را خرج كنیم ، بهتر آن است كه آنرا خرج لطافت یك لبخند و یا نوازشی عاشقانه كنیم پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت بیچاره از این عشق سوختن آموخت فرق منو پروانه در اینست پروانه پرش سوخت ولی من جگرم سوخت
شیشه ی دل را شکستن احتیاجش سنگ نیست این دل با نگاهی سرد پرپر می شود زندگی رسم خوشایندی نیست زندگی اجبار است لاجرم باید زیست کاش می شد سکوت غریبانه ی گنجشک های افسرده را معنا کرد...کاش می شد فریاد مظلومانه نیلوفر های مرداب را شنید... کاش می شد اندیشه و احساسم را به دست پیچکی بسپارم تا به هر کجا که می خواهند سر بکشند.... از تکرار ناقص خاطره ها , از تلاش بیهوده برای رفتن و نرسیدن مثل دو خط موازی خستم اشكی دگرندارم,خندیدنم به زوراست نفرین به هرچه قسمت, چشم دلم چه كوراست بر دل گفته بودم,دل به كسی نبندد گوشی كه بشنود كو, این دل چه بیشعوراست هردم گریه كردم تاحدجان سپردن گویی دوا ندارد, ازعشق ناامیدم,تاكی دلم بسوزد گویی غم تو با من, همزاد و جفت وجوراست دراسمان قلبم,دیگرستاره ای نیست تنها دعای این دل, یك مرگ سوت وكوراست عشق نا بالغ می گوید: (( من تو را دوست دارم چون به تو نیازمندم .)) عشق رشد یافته می گوید: (( من به تو نیازمندم چون دوستت دارم.))
پروردگارا مگذار دامان وجودم به پلیدی های گناه بیالاید و مگذار که معصیت ها را -هر چه هم کوچک - کوچک بشمارم و نسبت به مناهی بی پروا باشم. روا مدار که طاعت اندک خویش را بسیار ببینم و به خویشتن ببالم و گردن استکبار و افتخار برفرازم. چه دردی ست در میان جمع بودن ولی در گوشه ای آرام نشستن به رسم دوستی دستی فشردن ولی با هر سخن قلبی شکستن برای دیگران چون کوه بودن ولی در چشم خود آرام شکستن چه دردی است زمین عاشق شد و آتشفشان كرد و هزار هزار سنگ آتشین به هوا رفت. خدا یكی از آن هزار هزار سنگ آتشین را به من داد تا در سینهام بگذارم و قلبم باشد. حالا هروقت كه روحم یخ می كند، سنگ آتشینم سرد می شود و تنها سنگش باقی می ماند و هروقت كه عاشقم، سنگ آتشینم گُر می گیرد و تنها آتشاش میماند. مرا ببخش كه روزی سنگم و روزی آتش. مرا ببخش كه در سینهام سنگی آتشین است.
مگذار که عشق ، به عادت دوست داشتن تبدیل شود! مگذار که حتی آب دادن گل های باغچه به عادت آب دادن گل های باغچه تبدیل شود ! عشق ، عادت به دوست داشتن و سخت دوست داشتن دیگری نیست . پیوسته نو کردن خواستنی است که خود پیوسته خواهان نو شدن است و دگرگون شدن تازگی ، ذات عشق است و طراوت ، بافت عشق چگونه می شود تازگی و طراوت را از عشق گرفت و عشق همچنان عشق بماند ؟ اگر رفتم تو یادم کن. اگر مردم تو خاکم کن. اگر ماندم در این دنیا، به مهر خود تو شادم کن زمان! به من آموخت که دست دادن معنی رفاقت نیست.... بوسیدن قول ماندن نیست..... و عشق ورزیدن ضمانت تنها نشدن نیست نمی دانم چرا این گونه هست؟ وقتی نگاه عاشق کسی به توست می بینی اما،دلت بسته به مهر دیگری است. بی اعتنا می گذری وعاشقانه به کسی می نگری... که دلش پیش تو نیست
آنگاه که.......... ضربه های تیشه زندگی را بر ریشه آرزوهایت حس میکنی؛ به خاطر بیاور که ............... زیبایی شهاب ها از شکستن قلب ستارگان است!!!! در پایان...دنیا دوروز است : یک روز با تو ویک روز برعلیه تو روزی که باتوست مغرور نباش وروزی که برعلیه توست صبور باش هردو پایان پذیرند ♕ بگذار تا بگذرم بگذار رقیبان ببرند من طاقت ندارم عشقم میان درو دیوار و من در طلب وصال