1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

افکت جذاب شيشه ای بروی تصوير

شروع موضوع توسط minaaa ‏28/10/11 در انجمن مقالات آموزشی

  1. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏9/12/10
    ارسال ها:
    19,773
    تشکر شده:
    6,457
    امتیاز دستاورد:
    113
    [​IMG]




    بعد از انتخاب عکس،قسمتي که ميخواهيد افکت در آن انجام شود را سلکت کنيد.


    [​IMG]



    حالا ميبايست به Filter > Blur > Gaussion Blur و اندازه آن را برابر 5.0 قرار دهيد.

    [​IMG]



    بعد از طراحي ميزان ماتي تصوير وارد جزئيات دقيق تر ميشويم.
    لايه اي جديد بسازيد و با رنگ E9E7E3 # داخل محل سلک شده را در لايه جديد پر کنيد
    حالا مقدار پراکندگي لايه را برابر 15% قرار دهيد:

    [​IMG]


    [​IMG]


    بعد از اين مرحله بايد مقدار ماتي لايه جديد را از Filter > Blur > Gaussion Blur به 0.5 برسانيد.
    و تنظيمات استايل هاي زير را از Layer > LayerStyle روي آن انجام دهيد:

    [​IMG]


    [​IMG]


    بعد از انجام تنظيمات استايل ها افکت شما شبيه زير ميشود:

    [​IMG]



    و تمام.اين هم يک افکت شيشه اي بسيار جذاب البته نمونه طرح بالا براي طراحان کاربردي تر است.براي ساخت نمونه کار شيشه اي ميتوانيد از Filter > Distort > Glass استفاده کنيد:

    [​IMG]