1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

آموزش افکت رنگی بر روی تصاویر

شروع موضوع توسط minaaa ‏28/10/11 در انجمن مقالات آموزشی

  1. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏9/12/10
    ارسال ها:
    19,773
    تشکر شده:
    6,457
    امتیاز دستاورد:
    113
    [​IMG]



    آماده سازی

    برای شروع به یک تصویر نیاز داریم. ترجیحا تصویر یک صورت با نمای نزدیک یا همان پرتره بهتر است.

    [​IMG]
    ​
     
  2. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏9/12/10
    ارسال ها:
    19,773
    تشکر شده:
    6,457
    امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : آموزش افکت رنگی بر روی تصاویر

    یک فایل جدید به ابعاد 750x550 پیکسل ایجاد کرده و آن را به عنوان example.psd ذخیره کنید.
    لایه Background را با رنگی به کد E6D4A7 # رنگ آمیزی کنید.


    [​IMG]​
     
  3. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏9/12/10
    ارسال ها:
    19,773
    تشکر شده:
    6,457
    امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : آموزش افکت رنگی بر روی تصاویر

    مرحله2- ایجاد Strip Pattern

    یک فایل جدید به ابعاد 3x3 پیکسل ایجاد کرده، سپس یک لایه جدید در بالای لایه Background ایجاد کنید.
    ابزار Pencil را انتخاب کرده، سایز آن را روی یک پیکسل قرار دهید و از کد رنگ 000000 # استفاده کنید. سه نقطه مانند آنچه در سمت چپ تصویر نشان داده شده است بکشید، حالا لایه Background را Delete کنید. کلید Ctrl+A را بزنید و به مسیر Edit > Define Pattern بروید. حال، فایل را بدون اینکه آن را ذخیره کنید ببندید.
    در example.psd، یک لایه جدید ایجاد کنید. ابزارPaint Bucket را انتخاب کرده و pattern ایجاد شده را رنگ کنید.

    [​IMG]​
     
  4. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏9/12/10
    ارسال ها:
    19,773
    تشکر شده:
    6,457
    امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : آموزش افکت رنگی بر روی تصاویر

    مرحله3- Transparent Rainbow
    یک لایه جدید در بالای همه لایه ها ایجاد کنید. ابزار Gradient را انتخاب کرده و Transparent Rainbow را انتخاب کنید.
    گرادیانت را از بالای گوشه سمت چپ به پایین سمت راست صفحه Drag کنید.

    [​IMG]​
     
  5. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏9/12/10
    ارسال ها:
    19,773
    تشکر شده:
    6,457
    امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : آموزش افکت رنگی بر روی تصاویر

    مرحله4- ایجاد یک قاب رنگ (Color Frame

    لایه rainbow gradient را انتخاب کرده و به مسیر Filter > Blur > Gaussian Blur بروید و radius را روی 250 تنظیم کنید.
    یک لایه ماسک روی این لایه ایجاد کنید و لایه ماسک را با کد FFFFFF # رنگ کنید. با استفاده از یک ابزار براش نرم به سایز 350px و کد رنگ 000000 #، مانند شکل سمت چپ مرکز ماسک را نقاشی کنید.

    [​IMG]​
     
  6. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏9/12/10
    ارسال ها:
    19,773
    تشکر شده:
    6,457
    امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : آموزش افکت رنگی بر روی تصاویر

    مرحله5- انتخاب Image Channel
    تصویر مورد نظر را باز کرده و با استفاده از ابزارMove tool آن را به example.psd منتقل کنید.
    همه لایه ها بجز لایه تصویر مدل را خاموش کنید سپس به پالت Channels بروید و بین Red و Green و Blue روشن ترین تصویر را انتخاب کنید ( در این مثال Red).

    [​IMG]​
     
  7. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏9/12/10
    ارسال ها:
    19,773
    تشکر شده:
    6,457
    امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : آموزش افکت رنگی بر روی تصاویر

    مرحله6- ایجاد Alpha Channel
    در حالیکه کلید Ctrl را نگه داشته اید، روی لایه Red channel کلیک کنید تا محتویات لایه انتخاب شود، حالا روی آیکن Create New Channel کلیک کنید تا یک alpha channel ایجاد شود، سپس آن را با رنگی به کد FFFFFF # رنگ آمیزی کنید.
    از یک براش نرم 100 پیکسلی و به رنگ FFFFFF # استفاده کرده و پس زمینه خاکستری رنگی که در پشت تصویر قرار دارد را نقاشی کنید.
    توجه: انیمیشن های زیر را مشاهده کنید.



    مرحله7- گرادیانت روی تصو ر]
    در حالیکه کلید Ctrl را نگه داشته اید، روی Alpha Channel کلیک کنید تا ناحیه مورد نظر انتخاب شود. سپس به مسیر Select > Inverse بروید، حالا به پالت Layers برگردید و یک لایه جدید ایجاد کنید. ناحیه انتخابی را با رنگ دلخواه رنگ آمیزی کنید.
    روی لایه کلیک راست کرده و گزینه Blending Options را انتخاب کنید. Gradient Overlay را فعال نموده و گرادیانت زرد و بنفش و نارنجی و آبی که به صورت از پیش تنظیم شده وجود دارد، را انتخاب کنید. angle را روی 45- قرار دهید و scale را روی 150 تنظیم کنید.



    [highlight=#NaNNaNNaN]مرحله8- افزایش شدت رنگ[/highlight]
    لایه تصویر مدل را Duplicate یا کپی نموده سپس به مسیر Filter > Blur > Gaussian Blur بروید و radius را روی 3px تنظیم کنید.
    روی لایه کپی کلیک راست کرده و گزینه Blending Options را انتخاب کنید. mode گزینه Gradient Overlay را روی Hard Light قرار دهید. [highlight=#f0f0f0]
    [​IMG]​
     
  8. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏9/12/10
    ارسال ها:
    19,773
    تشکر شده:
    6,457
    امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : آموزش افکت رنگی بر روی تصاویر

    ]مرحله9- کشیدن خطوط [/highlight]
    یک لایه جدید ایجاد کنید و با استفاده از ابزار Pencil تعدادی خطوط سفید رنگ عمودی با اندازه های مختلف رسم کنید.
    اگر در هنگام کشیدن خطوط همزمان کلید Shift را نگه دارید خطوط صافی ایجاد خواهد شد.[highlight=#f0f0f0]
    [​IMG]​
    [/highlight]

    [highlight=#NaNNaNNaN]مرحله10- کم رنگ کردن خطوط[/highlight]

    به مسیر Edit > Transform > Rotate بروید و مقدار آن را روی 45 تنظیم کنید.
    از یک پاکن نرم با سایز 150 پیکسل استفاده کرده و روی خطوط بکشید تا کم رنگ تر و محوتر شوند.
    اگر لازم است خطوط بیشتری روی مدل قرار بگرید مرحله 9 و 10 را مجددا تکرار کنید.[highlight=#f0f0f0]
    [​IMG]​
     
  9. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏9/12/10
    ارسال ها:
    19,773
    تشکر شده:
    6,457
    امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : آموزش افکت رنگی بر روی تصاویر

    NaNNaNNaN]مرحله اختیاری[/highlight]
    برای تکمیل تصویر و طرح می توانید به آن یک متن اضافه کنید. این بود آموزش ما. امیدواریم از آن لذت برده باشید.[highlight=#f0f0f0]
    [​IMG]​
    [/highlight]

    می توانید تصویر نهایی را هم مشاهده کنید. تصویر زیر یک تصویر دیگر با تمام جزییات است.[highlight=#f0f0f0]
    [​IMG]​