ای پـــدر... [HR][/HR] [FONT="]از جفاى همسر بى مهر فرياد اى پدر[/FONT] [FONT="]كز دل و جانم برآورده است فرياد اى پدر[/FONT] [FONT="]در جوانى گوهر عمر مرا از من گرفت[/FONT] [FONT="]تا كه مامون دختر خود را به من داد اى پدر[/FONT] [FONT="]آنچه با من كرد ام الفضل دون كى مى كند[/FONT] [FONT="]همسرى با همسرش اينگونه بى داد اى پدر[/FONT] [FONT="]يك طرف زهر جفا و يك طرف سوز عطش[/FONT] [FONT="]غنچه ى نشكفته ات را داد بر باد اى پدر[/FONT] [FONT="]بيشتر از زهر كين از تشنه كامى سوختم[/FONT] [FONT="]سوختم چون صيدى اندر دام صياد اى پدر[/FONT] [FONT="]بسكه فرياد از عطش كردم كه تاثيرى نداشت[/FONT] [FONT="]شد درون سينه ام خاموش فرياد اى پدر[/FONT] [FONT="]آخر آمد بر سرمن محنتى كه بارها[/FONT] [FONT="]چهره ام بوسيدى و كردى از آن ياد اى پدر[/FONT] [FONT="]روز مرگم شد بيا بر غربت من گريه كن[/FONT] [FONT="]چون كه گفتى ذكر خوابم شام ميلاد اى پدر[/FONT] [FONT="]در خراسان من به ديدارت شتابان آمدم[/FONT] [FONT="]نك بيا از بهر ديدارم به بغداد اى پدر[/FONT] [FONT="]گر نمى آيى مرا بر سر من آيم در برت[/FONT] [FONT="]مرغ روحم چون شود از بند آزادى اى پدر[/FONT] [FONT="]در جوار تو (مويد) از پى عرض سلام[/FONT] [FONT="]قاصد دل را به كوى من فرستاد اى پدر[/FONT] __________________