پاسخ : شعرهای زیبا با پول میشه خونه خرید ولی آشیونه ، نه! میشه رختخواب خرید ولی خواب ، نه! میشه ساعت خرید ولی زمان ، نه! میشه مقام خرید ولی اِحترام ، نه! میشه کتاب خرید ولی دانش ، نه! میشه دارو خرید ولی سلامتی ، نه! حتی با پول میشه... قلب خرید ولی عشق ، نه!
پاسخ : شعرهای زیبا دســت هــر کـــس را کــه مـیـگـیــــری بــرای {بـلـنــــد شـــدن} . . . . . . . . آمـــاده مــی شــــود بــرای {ســـوار شــــدن} ... !!
پاسخ : شعرهای زیبا عجیب است که پس از گذشت یک دقیقه به پزشکی اعتماد می کنیم بعد از گذشت چند ساعت به کلاهبرداری ! بعد از چند روز به دوستی بعد از چند ماه به همکاری بعد از چند سال به همسایه ای اما بعد از یک عمر به خدا اعتماد نمی کنیم .
پاسخ : شعرهای زیبا درخت دوستی رو با قلب میکارن نه با دست ! تو را من با قلب دوست دارم نه با حرف . . . . . . هیچ میدانــی ؟ بزرگترین آرزوی من این است که، کوچکترین آرزوی تو باشـــم . . . . . . سرمایه ام ۲ سکه محبت است … یکی مال تو و دیگری صدقه به نیت شادی دلت . . . خراب اون چشاتم عاشق اون صداتم بادبون کشتیاتم دیونه ی نگاتم روانیه اداتم بخوای نخوای فداتم … . . . این روز ها هیچ چیز سرجایش نیست ! جز تو … چه زیبا جا گرفته ای در دلم … . . . قول میدهم لام تا کام حرفی نزنم فقط بگذار از “دال تا میم” بگویم ، بگذار بگویم که “دوستت دارم” دیگر لام تا کام حرفی نمیزنم … .
پاسخ : شعرهای زیبا كاش انگشتانم را ميشكست و ميرفت تا هرگز نتوانم بنويسم هرگز ... **************** « دوستت دارم » را من دلاویزترین شعر جهان یافته ام این گل سرخ من است. دامنی پر کن از این گل که دهی هدیه به خلق که بری خانه دشمن که فشانی بر دوست، راز خوشیختی هرکس به پراکندن اوست! در دل مردم عالم – به خدا - نور خواهد پاشید روح خواهد بخشید. تو هم ای خوب من ! این نکته به تکرار بگو این دلاویزترین شعر جهان را همه وقت نه به یکبار و به ده بار، که صد بار بگو « دوستم داری » را از من بسیار بپرس
پاسخ : شعرهای زیبا دیشب باز بی خواب شدم بازم یادم آمد ان روز شیرین روز اندوه ناک اندوه شاد بودم با تمام عمق لبخند یاد آن دسته گلی که چیده بودش زیر باران روی سبزه راه رفتن, دیدن روی سنوبر های خندان چشم بر چشم او بود دست در دست گرمش عاشقی را هدیه کردم نور آن چشمان روشن که صدا میزد دلم را می شنیدم من صدا را آن صدای قلب او بود که سراسر غرقه در مهرو صفا بود او میگفت دوستت دارم و دانم نمی مانم برایت ای برایم همچو باران آری باران بود آن شب روی بالشت سپدیم غرقه در غرقاب باران بود ان شب او چه زود از پیش من رفت و رسیدش پیش تنها چشم تر دیگر ندارد باز خوابی دیشب باز بی خواب شدم آری
پاسخ : شعرهای زیبا پشت تنهایی این پنجره ها چه به صف آمده غم های دلم یک نفر نیست مگر پنجره را باز کند ... قصه دیدنم آغاز کند؟ دلم از پرده به جان آمد و از شیشه شکست چشم من خیره به راه ، ز دلم می پرسد آخه باید ز کجا تا به کجا..؟ تا به کی تکیه به دیوار در این چلّه نشست؟ در دلم پنجره ای رنگ سکوت است سکوت
پاسخ : شعرهای زیبا این روزهــــــــــــا حتــــی اگر خــــــــــــون هم گریـــــه کنم عمـــــق همــــــــــــدردی دیگران با من یک کلمـــــــــــه است : (( آخ_______ي
پاسخ : شعرهای زیبا دیگه هیچ عیبی نداره که نموندی پیش من منو کشتی دستی دستی برو بیخیال غصه نخور اگه قلبم بی تو پژمرد برو بیخیال غصه نخور اگه خوشبختیمو باد برد برو بیخیال غصه نخور اگه روزی روزگاری توی یک گوشه ء دنیا شنیدی که عاشقت مرد برو بیخیال غصه نخور
پاسخ : شعرهای زیبا ـایـد خـودم را بـبـرم خـانـه . . . بـایـد بـبـرم صـورتـش را بـشـویـم . .؛ بـبـرم دراز بکشـد . . . دلـداریـش بـدهـم ، کـه فکـر نکـنـد . ., بگـویـم نگران نـبـاش ، میگـذرد . . . بـایـد خـودم را بـبـرم بـخـوابـد . . .؛ “مـن” خـسـتــه اسـت گوش كن خاموش ها گويا ترند . . . در خموشي هاي من فرياد هاست ! فریدون مشیری