daghe delam taze shod ye emtehani daram ke baram doa konin faghat ghabool sham man az khoda delgiram to chetor
تموم لحظه های این تب تلخ خدا از حسرت ما با خبر بود خودش ما رو برای هم نمی خواست خودت دیدی دعامون بی اثر بود هیلا جان الان یه مدته میخوام بهت یه چیزی بگم ، هی شک میکنم که بگم یا نه! الان با این چیزی که گفتی میخوام بگم: عزیزم ! چرا ناراحتی هاتو به خدا نمیگی؟ از دستش ناراحتی؟ چرا به خودش شکایت نمیکنی؟ بشکن این بغض بی معنی رو! تو هر حالی که هستی! به خودش بگو! هر فکری میکنی به خودش بگو! اون هیچ وقت از حرف دل کسی ناراحت نمیشه! خودت رو بنداز تو بغلش! هیچ فاصله ای نذار باشه! هیچ نگفته ای نمونه! گریه کن! اگه واقعا بفهمی چقدر دوستت داره وقت شکایت کردن گریت میگیره! من میخواستم بهت بگم: گریه کن ولی نه تنها! نه وقتی حس داغون شدن داری! با اون گریه کن! تو بغل اون گریه کن! باهاش صاف باش! صادق باش !
ba harfaye to alan boghzam shekast gerye kardam dadashe man harf zadam goosh nadad be nazare man na khoda na adamash manie eshgho nemifahman migan salahet nabood are nabood vali az man chizi namoonde hamoonke salaham nisto bedin man daram daghoon misham shodam khoda mibine chera javab nemide ba khoda 100 bar goftam migan nemide chon salahet nis agha man daram bedoone hamoon ke salaham nis mimiram
هیلا جون غصه نخور-منم فقط میتونم بگم صبر داشته باش!خدا خودش ثابت میکنه بهت که به صلاحت بوده!!!!!! اره خیییییییییییییلیییییییییییی دوست دارم! بعدی چطور؟؟؟؟
mitra va nasrin manon ajiyaye golam mersi man asheghe moosighiam man doost dashtam pesar basham to chetor