صداتو دوس دارم شیرین و آرامش بخش هست.. موج موج آرامش میدی.. معلومه ب آرامش و ثبات رسیدی مرحبا و احسنت بهت.. چقدر کیف میده میبینم اینهمه قوی و پرانرژی شدی و آرامش داره وجودت *باتموم خستگی ها ویس گذاشتم برای رفیقم دیدم اینو نوشته زنده باشه وسلامت خیلی خوش حال میشم وقتی اینقدر قشنگ می نویسه تو مهمترین رفیق منی
سلام روزت بخیر رفیق جان الهی همیشه ی همیشه دور و برت شلوغ کار و تلاش و انرژی مثبت باشه و این بهترین راه ممکن و قشنگیه که آدم تو زندگیش تلاش کنه و کار کنه برای موفقیت خودش و عزیزانش الهی موفق باشی شاد باشی راضی باشی سلامت و سلامت باشی جسم و روحت آرامش داشته باشه مراقب خودت خیلی باش روز خوبی براتون آرزومندم پیش به سوی هدف ها پیش به سوی موفقیت پیش به سوی شادی و آرزو های قشنگ و خوب خوب موفق باشی منتظرتم هر وقت که تو وقت داشتی دیروز *از دسته بیل رفیقم وقت نکردم جوابش بدم فقط نوشته هاشو خوندم خیلی خوش حالم اطرافم نگاه می کنم و میبینم آدم حسابی دور برم هستن روشنایی های هرشب ام هستن نور میدن ب زندگیم این روزا خیلی خوبه حال وهوام
داشتیم با مامانم وسایل انباری رو مرتب میکردیم یه دفعه مامانم یه جعبه مدادرنگی ۲۴رنگ قاب فلزی رو از توو کارتون درآورد نگاش کرد و زد زیر خنده!!! گفت: میدونی این چیه؟ اینو خریده بودم هروقت معدلت ۲۰شد بدم بهت حیف واقعا!!! خاک تو سرت !!!