پاسخ : اخرين اس ام اسي قشنگی كه دستتون رسيده چي بود؟ @—>—->— @—>—->— @—>—->— @—>—->— این گلهای رز مثل تو هستند، با این تفاوت که از اونا یه میلیون هست ولی از تو فقط یکی !!!:rolleyessmileyanim:
پاسخ : اخرين اس ام اسي قشنگی كه دستتون رسيده چي بود؟ قشنگترین اس ام اس که تو این ماه برام رسید : محمد داداش شرمنده دیر شد پولو ریختم به حسابت بازم شرمنده
پاسخ : آخرین SMS که به دستت رسید چی بود...از کی بود ؟؟ مجله رو صاف بذار رو تختم.خراب شه میکشمت. از خواهرم....................تو رو خدا محبت خواهریو حال میکنین؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟:baghal:..........:khande2:
پاسخ : اخرين اس ام اسي قشنگی كه دستتون رسيده چي بود؟ __\ΓΠ/_ '-O----O-' این ماشین هدیه من براى تولد توئه. سوئیچش اون پایینه . . . . . . . وقتى میدونى تولدت نیست ! چرا خودتو ضایع میکنى؟!
پاسخ : آخرین SMS که به دستت رسید چی بود...از کی بود ؟؟ پس کجایی؟ این آخریش بود از دخترخالم:blinksmiley:
پاسخ : آخرین SMS که به دستت رسید چی بود...از کی بود ؟؟ اسم فیلم سرزمین اشباح چی بود؟ از طرف جمعی از دوستان !:happy0044:
پاسخ : آخرین SMS که به دستت رسید چی بود...از کی بود ؟؟ پيامبر (صلي الله عليه وآله) فرمودند:"هركس مردم را از اين دعا آگاه كند در گرفتاريش گشايش پيدا ميكند": سبحان الله يا فارج الهم و يا كاشف الغم فرج همي و يسر امري و ارحم ضعفي و قلة حيلتي و ارزقني من حيث لا احتسب يا رب العالمين چيكار دارين كي فرستاد!مهم نفس عمله!:tongue0013:
پاسخ : آخرین SMS که به دستت رسید چی بود...از کی بود ؟؟ یخ می شود آب در روح من , در اندیشه هایم ,بهار بودن با توست............................
پاسخ : آخرین SMS که به دستت رسید چی بود...از کی بود ؟؟ سرویس خط به خط شما فعال شد.رمز*****.برای انتقال اعتبار از کد زیر استفاده کنید142*شماره ی مقصد*مبلغ(ریال)*رمزٍ# از طرف E_Charge!!!:khande:
پاسخ : آخرین SMS که به دستت رسید چی بود...از کی بود ؟؟ بابا پاشو بيا استوديو كلي از كارامون عقب مونده... از طرف يكي از دوستان خوب و همكارم آخرشم نرفتم...