پاسخ : اخرين اس ام اسي قشنگی كه دستتون رسيده چي بود؟ اخرین اس من :برو بخواب از وقت خوابت گدشته(البته ساعت 2 صبح رسید)
پاسخ : اخرين اس ام اسي قشنگی كه دستتون رسيده چي بود؟ آخرین اس ام اس قشنگی که به من رسید این بود که صبح دوستم اس ام اس داد گفت پولی که طلب داشتی رو ریختم به حسابت
پاسخ : اخرين اس ام اسي قشنگی كه دستتون رسيده چي بود؟ خوش به حالت چی می شه یک روز این اس برسه به دست من!چون از یکی طلب داره هنوزه که هنوزه خدا بده پول
پاسخ : اخرين اس ام اسي قشنگی كه دستتون رسيده چي بود؟ shoma yek tamse az dast rafteh az +989................................... dar ............. 10:49 darid به خدا خيلي از اينا خوشم مياد:ashamed0001:
پاسخ : اخرين اس ام اسي قشنگی كه دستتون رسيده چي بود؟ بچه مثبت از مازندرانیه میپرسه:اقا ببخشید عذر میخوام شرمنده گلاب به روتون روم به دیوار اسمتون چیه؟ مازندرانیه میگه:اینتی که ته باتی گی! (اگه مازرونی داریم ناراحت نشه.خودمم مازرونیم.)
پاسخ : اخرين اس ام اسي قشنگی كه دستتون رسيده چي بود؟ این دیشب واسم اومد یادمان باشد اگر دور شدیم از صدای نفس خاطره هاست که هنوز دلگرمیم
پاسخ : اخرين اس ام اسي قشنگی كه دستتون رسيده چي بود؟ به سرنوشت بگوييد اسباب بازي هايت بي جان نيستند،آدمند،مي شكنند؛آرام تر!