1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

تجربه من با مادربزرگ ۸۰ ساله و فشار خون

شروع موضوع توسط aghasem2i ‏25/2/26 در انجمن بازارچه انجمن

1. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    1
    سلام. یه تجربه تلخ و شیرین براتون بگم.

پارسال مادربزرگم (۸۲ سالشه) یه شب فشارش ناگهان اومد بالا. رفته بود رو ۱۹. من تو خونشون بودم پیشش. مادربزرگ گیج میزد، رنگش قرمز شده بود، میگفت "سرم درد میکنه". ترسیدم.

ساعت ۱۱ شب بود. میخواستم ببرمش بیمارستان، مادربزرگ التماس میکرد "نبر منو بیمارستان، اونجا میمیرم". مادربزرگ قبلاً یه بار تو بیمارستان زمین خورده بود و ترسیده بود.

مونده بودم چیکار کنم. با یه دکتر آشنا تماس گرفتم. گفت "اگه میتونی پرستار بیار خونه، فشارش کنترل کنن". گفتم "پرستار شب؟ تو مشهد؟"

رفتم تو گوگل زدم "پرستار در منزل مشهد دانش آموز". یه سایت اومد. شمارشو گرفتم. گفتم "مادربزرگم فشارش رفته بالا ۱۹، میتونین بیاین؟"

گفتن "آدرس بدید میایم". یه ساعت بعد یه آقای پرستار اومد. اول فشار مادربزرگ رو گرفت. بعد یه آمپول زد. بعد نشست کنارش. هر نیم ساعت فشار رو کنترل میکرد. تا صبح موند. ساعت ۶ صبح فشار مادربزرگ اومد رو ۱۳.

مادربزرگ توی خون خودش موند، استرس بیمارستان رو ندید، پرستار حرفه‌ای اومد پیشش. منم راحت شدم.

راستش نمیدونستم تو مشهد اینجور سرویس‌ها هست. بعداً فهمیدم کلی آدم اینکارو میکنن بجای بیمارستان کشیدن مریض.

اینم آدرسش شاید به کارتون بیاد:

پرستار در منزل مشهد دانش آموز

التماس دعا. مادربزرگ الان خوبه، داره برام آش درست میکنه

آخرین ویرایش: ‏25/2/26