یه پاییز #محسن چاوشی https://imgurl.ir/uploads/d558859_Mohsen_Chavoshi_-_Ye_Paeiz.mp3 ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── خزونه خزونه خزونه خزونه همه آدما آینه تو دستشونه نگاه کن عزیزم نگاه کن عزیزم نگاه کن فقط صورت ما جوونه شاید هیچکس حال مارو نفهمه شاید هیچکس حال مارو ندونه خود ما ولی تا ته قصه رفتیم خود ما ولی خوب میدونیم چمونه خزونه خزونه خزونه خزونه همه کوچه ها ساکتن سردشونه تو چشمات عزیزم منو دفن کن که مزار پرنده توی آسمونه عمیقی درست عین زخمام عمیقی رفیقی همونقدر که دوری رفیقی غروبه ازت زخم داشتن چه خوبه درست عین صبحی که رفتی غروبه پرندم پرنده پریشون و پرپر همون خواب آروم همون بالش پر همونی که تو خاطرت جاش گذاشتی همونی که با مرگ تنهاش گذاشتی غروبه غروبه غروب خزونه یه پاییز دلواپس هردومونه کی میدونه جز تو کی میدونه جز من مزار پرنده توی آسمون عمیقی درست عین زخمام عمیقی رفیقی همونقدر که دوری رفیقی غروبه ازت زخم داشتن چه خوبه درست عین صبحی که رفتی غروبه ───┤ ♩♬♫♪♭ ├───
───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── چقدر راحت گذشتی از عشقی که بینمون بود چقدر ساده شکستی دلی رو که نیمه جون بود تو میری منو میکشه بعد تو فکر خندهت نمیگم نرو اما یه خواهشی دارم ازت اگه دیدی منو تنها تو خیابون راه میرم زیر بارون نیا جلو جون دوتامون اگه دیدی منو تنها تو خیابون راه میرم زیر بارون نیا جلو جون دوتامون ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── میخوام بی خیال باشم اما یه لحظهم نمیشه برای دلم هیچی غیر تو مرهم نمیشه به هر در زدم تا که شاید بمونی تو دنیام تو که داری میری فقط از تو یه چیزی میخوام اگه دیدی منو تنها تو خیابون راه میرم زیر بارون نیا جلو جون دوتامون اگه دیدی منو تنها تو خیابون راه میرم زیر بارون نیا جلو جون دوتامون ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ایلیا اسدی زیر بارون
بی حسی #مهدی احمدوند https://imgurl.ir/uploads/g12311_Mehdi_Ahmadvand_-_Bi_Hessi.mp3 ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── بیا چند تایی شمع توی خونه روشن کن بیا تنهایی رو واسه من قدغن کن بیا از توی کوچه ی قلب من رد شو بیا پیرهن عشقو خودت تن من کن من از این همه تنهایی خستم و خستم یکی دستشو کاش بذاره تو دستم مثلا مثلا مثلا مثلا تو مثلا مثلا مثلا مثلا تو سر تکون دادی یعنی آره که این یعنی بهم دلت یه حسی داره نگام میکنی از حال میرم تو تو چشمات انگار بی حسی داره چه حسی داره باهم باشیم چی چشمایی داره عین نقاشی یه فالگیر یه روز یه چیزایی گفت چقده عیف حرفاشی من این حال قشنگو از تو دارم از تو دارم من از وقتی که دیدم تورو بی قرارم بی قرارم تو یعنی منو دلتنگم کنی و منو دلگرمم کنی و همیشه مال من باشی تو بخندی منو ذوق مرگم کنی یه چی خواستم ازت مال من باش فقط کسی بهت گفت سلام تو جواب نده و منو بنداز وسط من تو دستم یه قلب تو دستت یه تیر بذارش توی کمون و نشونه به سمت قلبم بگیر منو زندونی کن تا ابد تو دلت میمیرم نه بگی اینجوری که من دل بستم بهت ───┤ ♩♬♫♪♭ ├───
متن آهنگ درد شیرین رضا ملک زاده ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── پای او ماندم تا که قد بکشد پر کشید… اما بی خبر تنها دل به یک آسمان داد! او که هی میگفتش بی قرار من است… تا جهان چرخید فرصتی را دید روی دیگر نشان داد! اما بدان هم خدای منی هم خطای منی گر چه بد کردی با من تو جان منی… درد شیرین من گناه توام اشتباه توام! هر چه دوری بدان چشم به راه توام... ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── یار نبود یاور بودم من چه خوش باور بودم… پر کشید و رفت من تماشاگر بودم! دوریش دلگیرم کرد انتظارش پیرم کرد خواب بد دیدم رفتنش تعبیرم کرد… اما بدان هم خدای منی هم خطای منی! گر چه بد کردی با من تو جان منی… درد شیرین من گناه توام اشتباه توام… هر چه دوری بدان چشم به راه توام! ───┤ ♩♬♫♪♭ ├───
متن آهنگ بالا بلند روزبه بمانی بالا بلند من همه ی جونم من پای این جنون باید بمونم این حالت چشات این گریه هام برات این یعنی حال خوب زیباترین غریبو چشم تو تصویر میکنه تو عطر میزنی فصل که تغییر میکنه میمیرم از فکر هرشبت این یعنی حال خوب از هوات بیرون نمیرم تب کنی میتونم بمیرم وقتی با فکر تو تنهام تازه این دنیا میشه دنیام تازه دنیا میشه دنیام دیگه چی میخوام ♪♫♪♫♪ ♪♫♪♫♪ چه چیزی بگم بخنده چشات که من هی بگم بمیرم برات یه چیزی بگو سکوتت غمه تو هرچی بگی همون شعرمه از هوات بیرون نمیرم تب کنی میتونم بمیرم وقتی با فکر تو تنهام تازه این دنیا میشه دنیام تازه دنیا میشه دنیام دیگه چی میخوام
علی منتظری هوای عشق بلدی چجوری عشقو توو نگاه من بیاری نکنه فرشته باشی تو نشونه هاشو داری کافیه برام همین که ببینم عالیه حالت –—/♬♩/–— یه جا خالی کن توو قلبت بشینم یه گوشه ساکت هوا هوای عشقه صدا صدای بارون توو آسمون چشمات دلم دوباره جا موند –—/♬♩/–— کنار هم قشنگه منو تو ردپامون بذار بپیچه توو شهر صدای خنده هامون جای ستاره ماه آسمونو چیدم من به کسی که عشقمو نشون نمیدم –—/♬♩/–— حسودی میکنم من به آینه ی اتاقت اگه دلت گرفته بگو بیام سراغت –—/♬♩/–— هوا هوای عشقه صدا صدای بارون توو آسمون چشمات دلم دوباره جا موند کنار هم قشنگه منو تو ردپامون بذار بپیچه توو شهر صدای خنده هامون ♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪
متن آهنگ تاج سر محمد علیزاده بدتو نمیشه گفت بذار بزنن حرفای مفت حسودی میکنن نمیخوان ببین دل من و تو شه جفت کار یواشکی ممنوع و غرای الکی ممنوع کلافه میشم و آرومم میکنی واسه همه اینا ممنون تاج سر آتیش میزنه چشای تو به دل من خاکستر تو که بلدی دلمو ببر کارت همینه میکنی آدم عاشقو عاشق تر تاج سر آتیش میزنه چشای تو به دل من خاکستر تو که بلدی دلمو ببر کارت همینه میکنی آدم عاشقو عاشق تر دور و ورت هرکیه بگو برن بقیه من خوشمه بینمون دوتایی باشه هرچیه آخه میدونی عشق تویی اونی که میخوامش تویی تو تاج سر آتیش میزنه چشای تو به دل من خاکستر تو که بلدی دلمو ببر کارت همینه میکنی آدم عاشقو عاشق تر تاج سر آتیش میزنه چشای تو به دل من خاکستر تو که بلدی دلمو ببر کارت همینه میکنی آدم عاشقو عاشق تر توقع دارم ازت نگات رو من باشه فقط اصلا تنها جایی نرو فقط با من ازین به بعد تاج سر آتیش میزنه چشای تو به دل من خاکستر تو که بلدی دلمو ببر کارت همینه میکنی آدم عاشقو عاشق تر
ذره بین #محسن چاووشی https://imgurl.ir/uploads/e46490_ZarreBin.mp3 ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── تکون نخور نشونه ی تفنگ های نقره داغ تکون نخور پرنده ی افتاده توی باتلاق تویی که روی نقابتم دوباره صورتک زدی چجوری بوسه میزنی به زخمی که نمک زدی تو باغ گل نبودی نه نگو گلاب کردنت تو مار بودی با عصا یه شب طناب کردنت محاله اعتنا کنم به وعده های مبهمت منی که مطمئن شدم شفا نمیده مرهمت چرا فرار میکنی به سمت سنگرای نو به کی قراره لو بدی عقب کشیدن منو اگه همین چراغی که زدن شکستنش تویی اگه همین خرابه که به توپ بستنش تویی خبر بده به آفتاب همون که گفته پودر شد به زیر ذره بین عشق یکی نشست و دود شد بگو به اون لجن خورا که آبمون عوض شده بگو یه سطل گریه کرد ماهی آب پز شده بگو به اون لجن خورا که آبمون عوض شده بگو یه سطل گریه کرد ماهی آب پز شده ───┤ ♩♬♫♪♭ ├───
♪♫♪♫♪ ♪♫♪♫♪ هوای گریه دارم امشب جای تو خالی باران شده رفیق این شهر جای تو خالی ای آخرین امید من سفر سلامت رها شدی از این قفس خوشبحالت هوای بی تو میکشد مرا کجایی بگو کجای این شب بی انتهایی ♪♫♪♫♪ ♪♫♪♫♪ نفس نفس برای تو ببین چگونه جانم میرود قدم قدم روانه شو ببین که دوری آتش میزند آتش به جانم… کجا کجایی ای رفیق که بی تو غم هم آغوشم شده بیا قسم به جان من نبودن تو کابوسم شده طاقت ندارم… هوای بی تو میکشد مرا کجایی به جان تو مردم دگر از این جدایی
متن آهنگ شدی عشقم میثم ابراهیمی شدی عشقم میگی عمرا به دلت وا بدم میگی مونده توی قلبم که تورو راه بدم د بگو اصلا دلتو بده دستم که روی تو جمعه اصلا این دل حواس پرت به کسی جاتو نمیدم وا کن اخماتو چرا میدزدی چشماتو نذار اینقده برام شرط نیومد نیومد دل تو راه نیومد بس که اون چشات قشنگه صبر قلبم سر اومد اصلا برق داره فرق داره اون چشمای رنگیت تو دلت حالا اگه فهمید تهش میفهی قلبم به ساز تو داشت میرقصید کاش یکم میفهمید دبگو اصلا دلتو بده دستم که روی تو جمعه اصلا این دل حواس پرت به کسی جاتو نمیدم وا کن اخماتو چرا میدزدی چشماتو نذار اینقده برام شرط نیومد نیومد دل تو راه نیومد بس که اون چشات قشنگه صبر قلبم سر اومد