شازده خانوم #احمد سلو https://uploadkon.ir/uploads/3d2213_23Ahmad-Solo-Shazhdeh-Khanoom.mp3 ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── بیا جم و جورم کن ازادما دورم کن دلگیرم از این دنیا یه نقطه ی کورم کن بیا جم و جورم کن حالم بده خوبم چشمات همه دنیامه چشمات و مهمونم کن شازده خانم شازده خانم شما ملکه ی ذهن منی شازده خانم شازده خانم اومدی که فقط دل ببری شرقی ترین خورشید هر صبحمی ای بانوی شرقی من بی تو کویرم ببار رو تنم ای بارون شرجی اخ چقدر نابی و جذابی و چقدر ناز داره چشمات ماه شب چهاردمی همراهی دل میبره چشمات ذره ذره، بند بند، تو وجودمی دلیل یه لبخند تو طول روزمی عشق تو تو قلبم، تو رگ و خونمی ،بی حیله بی ترفند همه وجودمی .... ───┤ ♩♬♫♪♭ ├───
آدم برفی #سینا سرلک https://uploadkon.ir/uploads/64a114_23Sina-Sarlak-Adam-Barfi.mp3 ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── عشق آدم برفی و یه دختر کبریت فروشو بید مجنون تو حیاط خونه ی هیزم فروشو میبره آتیش چشمات از دل من عقل و هوشو همه خندیدن به قلبم تو خریدی آبروشو دنیا نخواد لیلی بخواد قصه قشنگه اون که بخوادت با همه دنیا میجنگه دنیا نخواد لیلی بخواد وقتش رسیده ماهی تو تورم بوی اقیانوسو میده بارون نم نم با تو دیدن داره عشقم یه کاری کردی که نیاد هیشکی به چشمم عشق منو تو قصه ی شیشه و سنگه اصلا تو بشکنی دلو خیلی قشنگه .... ───┤ ♩♬♫♪♭ ├───
شاه شاهانی، رضا ملکزاده متن ترانه پي چشمان تو لب خندان تو گذري کردم از آن کوچه آرام تو ♩♫♪♭♮♬ گل باران من دل را برده اي چه کنم به فال عشقم تو گره خورده اي ♫♮♫♪♩♬ شاه شاهاني جان جاناني نيمه پنهاني ♬♫♭♪♮♩ تو قرص قمري با ماه برابري خودت که مي داني ♪♩♭♫♮♩ چشمان آهوي تو جادوي تو از دل من برده قرار که خودت راه فرار هيچ نداري ♬♪♮♩♫♬ نيمه پنهان مني جان مني حاکم شهر دلمي منو داري و غمي دگر نداري ♫♮♫♪♩♬ شاه شاهاني جان جاناني نيمه پنهاني ♬♪♮♩♫♪ تو قرص قمري با ماه برابري خودت که مي داني ♬♫♭♪♮♩ ♬♪♮♩♫♬ در چشم تو گل رنگين کمان از دست تو اي امان اي امان ♪♩♭♫♮♩ از چشم بد جان من دور بمان ♬♪♮♩♫♪ عشقم سوگند به نفس هايه تو ديوانم کرد رقص موهاي تو ♩♬♪♫♪♭ ويرانم کرد رخ زيباي تو ♩♫♪♭♮♬ شاه شاهاني جان جاناني نيمه پنهاني ♫♮♫♪♩♬ تو قرص قمري با ماه برابري خودت که مي داني ♬♫♭♪♮♩ چشمان آهوي تو جادوي تو از دل من برده قرار که خودت راه فرار هيچ نداري ♪♩♭♫♮♩ نيمه پنهان مني جان مني حاکم شهر دلمي منو داري و غمي دگر نداري ♬♪♮♩♫♬ شاه شاهاني جان جاناني نيمه پنهاني ♫♮♫♪♩♬ تو قرص قمري با ماه برابري خودت که مي داني
متن آهنگ حمید هیراد خسته شدم من تو خیابون رفتنام زیر بارون رفتنام از کوره در رفتنام واسه تو بود من من اون همه گل گرفتنام از عشق تو گر گرفتنام همه ی اون دیوونه بازیام واسه تو بود من بعد از تو از زندگی خسته شدم مث تو برعکس خودم رد میشم از روی دلم من بعد از تو از زندگی خسته شدم مث تو برعکس خودم رد میشم از روی دلم رد میشم از روی دلم حمید هیراد خسته شدم
تاج سر #محمد علیزاده https://uploadkon.ir/uploads/92c903_23Mohammad-Alizadeh-Taje-Sar.mp3 ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── بدتو نمیشه گفت بذار بزنن حرفای مفت حسودی میکنن نمیخوان ببین دل من و تو شه جفت کار یواشکی ممنوع و غرای الکی ممنوع کلافه میشم و آرومم میکنی واسه همه اینا ممنون تاج سر آتیش میزنه چشای تو به دل من خاکستر تو که بلدی دلمو ببر کارت همینه میکنی آدم عاشقو عاشق تر دور و ورت هرکیه بگو برن بقیه من خوشمه بینمون دوتایی باشه هرچیه آخه میدونی عشق تویی اونی که میخوامش تویی تو تاج سر آتیش میزنه چشای تو به دل من خاکستر تو که بلدی دلمو ببر کارت همینه میکنی آدم عاشقو عاشق تر ..... ───┤ ♩♬♫♪♭ ├───
وقتی که صبح تا شب چشم تو چشماتمنگات برام میشه یه تیکه از ماهم وقتی شب میشه توی اتاقم با نور چشمات موتو می بافم من ببین دلم برات رفت از تو یکی کلا هست میخوام می خوام بخونم بزنی دست نم نم بارون زد روی موهات شدی از همه خانوم تر کنار تو فقط آرومم عشقت رفته تو پوست و خون و جونم بگو هستی آخه بستی دستمو تودستی دستی دست خوش دیگه کم نیست احساس تو به من اومدی صاف تو قلبم نشستی نم نم بارون زد روی موهات شدی از همه خانوم تر کنار تو فقط آرومم عشقت رفته تو پوست و خون و جونم
آهنگ جدید علی داستانی به نام دل تو سنگ شده Download New Music Ali Dastani – Dele To Sang Shodeh من ندارم طاقت دوریتو کاشکی الان کنارم بودی تو دوست داشتم میخوابیدم با اون صدات دلمو میبردی تو با یه نگات دل تو سنگ شده دل من تنگ شد رنگای زندگیه من همه کمرنگ شد من بی تو نمیتونم بی تو مثل یه دیوونم که با کل دنیا بعد رفتنت بد شد تو مثل یه رودی جاری تو تنم که نمیتونم من از تو دل بکنم که هرجا میرم فکر تو باهامه تو نیستی یه بغضی تو این صدامه من بعد تو ادم سابق نشدم بعد تو حتی عاشق نشدم بعد تو من به کسی دل ندادم تو بیا برگرد برس به دادم دل تو سنگ شده دل من تنگ شد رنگای زندگیه من همه کمرنگ شد من بی تو نمیتونم بی تو مثل یه دیوونم که با کل دنیا بعد رفتنت بد شد تو مثل یه رودی جاری تو تنم که نمیتونم من از تو دل بکنم که هر جا میرم فکر تو باهامه
غرق صفاست سعی و صفا با تو یا علی خو کرده است قبله نما با تو یا علی شرب مدام عالمیان ذکر حیدر است نام علی خوش است که قند مکرر است هرکس که سربلند شده سربه زیر توست مستی به لطف باده ی خمّ غدیر توست هرگز نمانده است کسی از تو بی جواب ما خاک پای عشق توایم ای ابوتراب عین و لام و یا، دل ما را روانی کرده است با سه حرف اینسان خدا شیرین زبانی کرده است این جهان باهرچه دیدم ارزش خلقت نداشت من که می گویم علی پادرمیانی کرده است شیر خدا و حیدر و صفدر تویی، تویی مرد مصاف خندق و خیبر تویی، تویی مولود کعبه ای و مقام تو روشن است آری طواف، معنی دور تو گشتن است هرگز کسی نبوده حریف تو یاعلی قربان ذوالفقار شریف تو یا علی از موج غم چه باک؟ که او ناخدای ماست ای خوشبحال ما که علی مقتدای ماست عین و لام و یا، دل ما را روانی کرده است با سه حرف اینسان خدا شیرین زبانی کرده است این جهان باهرچه دیدم ارزش خلقت نداشت من که می گویم علی پادرمیانی کرده است
خداحافظ #عرفان طهماسبی https://imgurl.ir/uploads/a145688_Erfan-Tahmasbi-Khodahafez-128.mp3 ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── در سکوت شب خانه زد فریاد اما تو نشنیدی دل به پایت افتاد، آرزو کردم بعد از تو عاقل نشوم آشنای من، من غریبم بی تو با خیابان ها من رفیقم بی تو بعد تو عمرا من دگر عاشق نشوم تو رفتی دگر ماه و آیینه خداحافظ بغض تو سینه خداحافظ گم شد در قلبت عشق بی ثمرم عشق بی خانه خداحافظ اشک بی شانه خداحافظ باز افتاد در کوی غم ها گذرم چیدی گلم را از باغی که داشت آلوده ی عشق میشد شاخه ی عشقت را در قلبم سوزاندی ولی خشک نمیشد از تمام آرزوهایم باغ بی برگ مانده برایم دور شدی تو برای همیشه، مانده ام باز با غصه هایم تو رفتی.... ───┤ ♩♬♫♪♭ ├───
متن آهنگ هرگز حمید هیراد حسرت عشقی به دل دارم که طوفان میکند زخم دل را با نمک عمریست درمان میکند هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سر و سامان خودش کرد هرگز از یاد نبرم آنکه مرا اسیر چشمان خودش کرد هرگز از یاد نبرم من که دلم را به که دادم هرگز از یاد نبرم من که به پای که به پای که فتادم آنقدر از تو نوشتم که خودم رفته ز یادم هرگز هرگز نکنم نگهی به نگاه کسی که اگر تو به داد دلم نرسی میمیرم هرگز هرگز ندهم دل خود به هوای کسی بی تو در قفسم نبود نفسی شیرینم بی تو میمیرم ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫. حسرت عشقی به دل دارم که طوفان میکند زخم دل را با نمک عمریست درمان میکند