1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

انشاء درباره سیب

شروع موضوع توسط rezarezarezarewq ‏20/8/19 در انجمن زمزمه های آشنا

1. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    3
    حرفه:
    http://shabunehha.parsiblog.com/
    سلام من یه وبلاگ دارم که آدرسش را اینجا گذاشتم اونجا مطالبی درباره چیزای مختلف می نویسم زیاد تاپ نیست ولی بدک نیست این هم یه نمونه از چیزایی که می نویسم
    (شاید کمی لبخند)

بر همگان واضح و مبرهن است که سیب در تاریخ چه نقش مهمی به عهده داشته و چه تاثیری بر زندگی انسان گذاشته است. به راستی اولین میوه ای که انسان با آن آشنا شد سیب بود.بله همین سیب که شاید ما آن را به راحتی گاز می زنیم و می خوریم بدون آنکه به آن توجه کنیم.

سیب در دانش

سیب یکی از میوه هایی است که برای سلامتی ما بسیار مفید است. دانشمندان معتقدند سیب انواع و اقسام ویتامین ها را دارد. از دیگر چیزهایی که در سیب هست ید فسفر امگا 3 و چیزهای دیگر است. ولی در اینحا من می خواهم به نقش سیب در تاریخ بپردازم.

یکی از مواردی که به میو ها نقش خاصی می دهد تاثیرات آنها بر اختراعات است. همانطور که می دانیم مهمترین اختراعات بشر جاذبه زمین بود. این را دانشمند انگلیسی نیوتون زمانی که زیر درخت سیب بود انجام داد. آیا اگر سیب نبود نیوتون می توانست بفهمد زمین جاذبه دارد و همه چیز را به سمت خود می کشد؟ بعید می دانم.

اینها تنها دو مورد از نقش سیب بود اما من می خواهم به چند مورد دیگر هم اشاره کنم از جمله سیب در زندگی پیامبران

تقریبا همه پیامبران به نحوی سیب می خورده اند و برای آن احترام قایل بوده یا با آن کار داشته اند.

همان زمانی که حضرت آدم به حضرت حوا گفت از این درخت میوه نخور ولی حضرت حوا به حرف ایشان گوش نکرد و آن سیب را خورد داستان شروع میشود. می بینید که اولین اختلاف بین زن و شوهر بر سر همین سیب بوده است. ولی آیا سیب به همین مورد شروع و تمام میشود؟ نه

مثلا حضرت یوسف داستان حضرت یوسف معروف است مثلا زمانی که زلیخا عاشق او شد و زنان مصری او را سرزنش کردند زلیخا زنان را در یک اتاق جمع کرد و به دست هر کدام سیب و چاقویی داد و بعد حضرت یوسف را صدا زد وقتی حضرت یوسف آمد داخل اتاق زلیخا به زنان گفت حالا سیب بخورید اما حضرت به حدی قشنگ بود که زنان به جای آنکه سیب پوست بکنند دستان خودشان را بریدند و خون آمد زلیخا گفت حالا دیدید یوسف چقدر قشنگ است؟ شما که یک لحظه او را دیدید من که هروز او را در خانه می بینم انتظار دارید خودم را کنترل کنم؟ پس ساکت باشید و بیش از این انتقاد نکنید

سیب در زندگی حضرت عیسی هم میوه ای بود که هم ایشان خودشان می خوردند و هم به بقیه می دادند. معمولا شب ها به آن چند نفری که همیشه با او بودند و همه جا می رفتند و اسمشان یادم رفته سیب می دادند نان هم می دادند یک چیز دیگر هم می دادند ولی سیب هم می دادند.

پیامبر خود ما هم سیب را دوست داشتند حتما آن داستان را شنیده اید که وقتی به طائف رفتند تا مردم را به اسلام دعوت کنند مردم طائف که کافر بودند ایشان را از شهر بیرون کردند و حضرت محمد در بیرون شهر بودند که دو برادر برایشان یک سبد پر از سیب آوردند

در قرآن هم از سیب به عنوان یک میوه بهشتی یاد شده در کنار انجیر زیتون و انار یعنی آن دنیا هم سیب هست حتی مسلمانان در جنگ سیب می خوردند البته سیب کم داشتند و به همه نمی رسید پیامبر می فرمود هر چهار نفر یک سیب بخورید و آنها همانطوری می خوردند تا به همه برسد...امام علی هم که امام بود و پیامبر نبود ولی باغ سیب داشت و در آن کار می کرد

بله اینها فقط چند نمونه از سیب و نقشی است که در زندگی ما داشت همین سیبی که ما هر روز از مقابل میوه فروشی رد میشویم و به آنها نگاه می کنیم حالا بگذریم از اینکه امروز سیب روی گوشی اپل هم عکسش هست البته آن سیب را گاز زده اند و شاید یادشان رفته بقیه اش را بخورند که اسراف است.

این بود انشاء من درباره سیب.

para3to، BISEl، m naizar و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. کاربر ویژه کاربر اخراج شده ⊘ ~✿~

امتیاز دستاورد:
    128
    بقول انگلیسی زبانها
    One apple a day ,run doctor away
    درضمن کریستف کلمب در هنگام سفر دریائی طولانی مدت خود برای کشف قاره امریکا روزی نصف سیب به هر ملوان میداد تا از بیماریهای کمبود ویتامین جلوگیری کند .هر چند بعضی ها گفته اند نصف پیاز میداد .
    همچنین به برجستگی جلو گردن هم سیب آدم میگویند
    و با سیب مربا و کمپوت خوشمزه ای هم میتوان تهیه کرد .
    و بسیاری موارد دیگر که در حوصله این تاپیک نیست

para3to، BISEl و m naizar از این ارسال تشکر کرده اند.