خب... من دیدم خیلی سوالا سنگینه... گفتم یکم فان باشه اینجا... آزمون استخدامی نیس که... سلام یه ابجی کوچیکه خودم عزیز دلم...شما کارت درسته ۱۲۶- یه شعر تبلیغات بخون! اینو همیشه می خونم...دیگه گذشت اون زمون ....که تو حیاط یا رو بوم ....میشستیم با پودر و آب... پهن می کردیم تو آفتاب ....حالا با یه شامپو فرش ....با یه سطل آب و اسفنج ....پاک میشه زود هر چی هست ....با شامپوی فرش بسخداییش همه رو حفظ بودما...کلا کافیه یکی وسطش حرف زدنش بگه دیگه گذشت اون زمون من شروع می کنم اینو تا ته می خونمدلیل این میزان از جذابیتشم نمیدونم ۱۲۷- یخمک چ رنگیش خوشمزس!؟ تو عم قبل خوردن نصف میکردیش!؟ یخمکقرمز...که لبو لوچه آدمم قرمز می کنه ۱۲۸- اهل فوتبال هسدی!؟ آره به طور کلی خیلی اهل ورزشم...البته قبلنا خیلی بیشتر بودم...هیچ بازی داخلی و خارجی از دستم در نمی رفت حتی قهرمانای خارجی تنیس و تکواندو و ... رو هم می شناختم فوتبال که جای خود داره ۱۲۹- اهل ورزشی!؟ چی!؟ این که خودم ورزش کنم؟اینجا اومدم هنوز نتونستم برم باشگاه از اول ترم دیگه میرم...ولی ایران بودم آره فیتنس،ایروبیک،زومبا،بدمینتون خیلی قبل تر ها والیبال هم بازی می کردم ۱۳۰- نظرت نسبت ب شکار!؟ خوب نیست دیگه...کشتار بی رویه حیوونا به طبیعت آسیب می زنه...و خب کشتن یه موجود زنده کار سخت و دردناکیه دیگه ۱۳۱- بچه بودی برنامه کودک میدیدی!؟ آره زیااااد...کارتونای زمان ما خیلی خوب بود...بعدشم همیشه برنامه نوجوانان رو هم می دیدم...همون موقع ها که دنیای شیرین میذاشت ۱۳۲- بچع بودی گم شدی تا حالا!؟ نه:ninja: ۱۳۳- از این بچه پردردسرا بودی!؟ یا عاروما... نه خیلی بچه شیطونی بودم و یادمه اگه کسی به خواهر برادرام یا مامانم اینا چیزی می گفت خیلیم زبون دراز بودماز بچگی تمیز می شستم ۱۳۴- بیشترین تعداد کتاب ک توی یک صفحه خوندی!؟ ها؟منظورت بیشترین تعداد صفحه از یه کتابه؟یه جا؟یا کلا؟کتاب برادران کارامازوف طولانی ترین کتابی بوده که خوندم که هر جلدش اگه اشتباه نکنم 1000 صفحه بود یا شایدم مجموع دو جلد اولش 1000 تا بود دقیق یادم نیس خیلی وقت پیش بوده...چون اونی که من می خوندم 3 جلدی بود و من دو جلد اولش رو خوندم ولی جلد سومش رو متاسفانه هیچ وقت پیدا نکردم ۱۳۵- کسی از چشت بیوفته... ممکنه برگرده ب جایگاه قبلیش!؟ نه خیلی احتمالش کمه...من معمولا صبرم در مقابل آدما زیاده و آدم سازگاریم اما اگه کسی بخواد از اروم بودن و صبرم سو استفاده کنه یا خط قرمز هامو رد کنه دیگه برگشتنش خیلی سخته ۱۳۶- ناراحت شی میگی یا میری!؟ سعی می کنم چیزی نگم موقع ناراحتی خیلی تمرین کردم واسه این مساله چون اگه حرف بزنم ناجور میشورم بعدم حتی اگه حق باهام باشه عذاب وجدان می گیرمو البته به نظرم هیچی ارزش اینو نداره که آدم به هر دلیلی با حرفاش دل بشکنه ۱۳۷- فراموش کردنت چطوره!؟ معمولا خیلی راحت فراموش می کنم ۱۳۸- خشمتو چطور خالی میکنی!؟ میام خونه همه حرفایی که دلم می خواسته بزنم رو چند بار تو ذهنم مرور می کنم یا می نویسم...گریه می کنم...می خوابم...بعدش آروم میشم ۱۳۹- چ هنری جذبت میکنی؟! شعر خوب و دیگر هیچ...به نظر من شعر فاخر پارسی یکی از بزرگ ترین نعمتاییه که ما ایرانیا داریم...اونقد که حال خوب کنه...بی نظیره ۱۴۰- بیشترین مدتی که میتونی جلو TV بشینی!؟ زیاد نمی تونم...نهایتا دو ساعت ۱۴۱- مهمترین ویژگی عه یه عادم!؟ اخلاق نیکو
دوستان عزیز تاپ فرومی از مهسا جان درخواست کردیم که یه هفته دیگه هم مهمان ما باشند و ایشون هم لطف کردند و قبول کردند پس تا اخر هفته فرصت دارین که سوالات خودتون را بپرسین تشکر از مهسا جان و همه دوستان تاپفرومی
سلام خوبی خسته نباشی ۱۴۲گرمی صندلیت تا الان چنددرجه بوده؟ ۱۴۳-وقتی خودت را توی آینه میبینی چه احساسی داری؟ ۱۴۴-از کدوم یکی از آلات موسیقی خوشت میاد یا دوست داری یادش بگیری؟ ۱۴۵-اگه 10 میلیارد داشته باشی چه کارایی میکنی؟ ۱۴۶-دوست داشتی غیر از شهر خودت بچه کدوم شهر باشی؟ ۱۴۷-آخرین باری که با تمام وجود گریه کردی و خندیدی کی بوده؟ ۱۴۸-علم بهتره یا ثروت؟چرا؟ ۱۴۹-دوست داری تا چند سالگی عمر کنی؟ از دوران پیری می ترسی؟ ۱۵۰-اولین باری که دانشگاه رو دیدی چه حسی داشتی؟ ۱۵۱-شعارت توی زندگی چیه؟ ۱۵۲-تا حالا تو کلاس های دانشگاه سوتی دادی؟ ۱۵۳-ازکدوم حیوون خوشت میاد؟یا برعکس بدت میاد؟ ودراخر شرمنده که دیر شرکت کردم موفق باشی
سلام خوبی خسته نباشی سلام...ممنونم...سلامت باشید ۱۴۲گرمی صندلیت تا الان چنددرجه بوده؟ همه سوالا خیلی خوب بودن تا الان و دوست داشتم ولی فکر می کردم خیلی داغ تر باشه ۱۴۳-وقتی خودت را توی آینه میبینی چه احساسی داری؟ حس خوبی دارم...خدا رو تحسین می کنم همچین چیزی خلق کردهولی جدای از شوخی...اگه منظورتون از لحاظ ظاهریه که هیچ مشکلی با ظاهرم ندارم و از اون جهت حس خوبی دارم همیشه...از لحاظ معنوی هم خب معمولا به روحیه اون لحظه آدم بستگی داره گاهی شاد،امیدوار،پر انگیزه گاهی هم ناراحت و گریان و ناامید ۱۴۴-از کدوم یکی از آلات موسیقی خوشت میاد یا دوست داری یادش بگیری؟ شنیدنشون رو معمولا بیشتر دوس دارم ولی ویولن و سنتور رو بیشتر از بقیه خوشم میاد ۱۴۵-اگه 10 میلیارد داشته باشی چه کارایی میکنی؟ 4 میلیاردش رو میدم به هر کدوم از اعضای خونوادم (بجز داداشم)... به داداشم 1.5 میدم...500 میلیونش رو میدم به پسر عمه م...یه میلیارد دیگه شو بین دوستان و خونواده تقسیم می کنم...یه میلیارد برا خودم....بقیه شم خیریه ۱۴۶-دوست داشتی غیر از شهر خودت بچه کدوم شهر باشی؟ شهر خودم فقطاگه مجبور به انتخاب باشم قطعا شیراز ۱۴۷-آخرین باری که با تمام وجود گریه کردی و خندیدی کی بوده؟ من زیاد می خندم گریه هم زیاد می کنم...گریه همین امروز...خنده هم امروز...از ته دل زیاد می خندم...کلا خندوندن من کار خیلی آسونیه ۱۴۸-علم بهتره یا ثروت؟چرا؟ علم بهتره...من علم رو بیشتر دوس دارم...البته که پول هم مهمه تو زندگی ولی مساله اینه که با علم میشه به پول رسید ۱۴۹-دوست داری تا چند سالگی عمر کنی؟ از دوران پیری می ترسی؟ نهایتا 60...اره پیری به نظر من ترسناکه...اگه پیری به ناتوانی منجر بشه ترسناکه واقعا...دیگه آدم تموم میشه همونجا...هر چند که من پیرا رو خیلی دوس دارم و معمولا خیلی دوس دارم خاطرات و تجربه هاشونو بشنوم ۱۵۰-اولین باری که دانشگاه رو دیدی چه حسی داشتی؟ اون موقع که نتایج اومد از این که به جای تهران شیراز قبول شده بودم خیلی ناراحت شدم ولی وقتی سر در دانشگاه رو دیدم شکوه دانشگاه شیراز منو گرفت و به خودم افتخار کردم...هنوزم معتقدم دانشگاه شیراز از خیلی از دانشگاهای تهران که تجربه بودن توشون رو بعدها پیدا کردم به لحاظ مدیریتی بهتره...خود شیراز هم که شهر عشقه...از بهترین سال های عمرم اونجا گذشته ۱۵۱-شعارت توی زندگی چیه؟ والا بیشتر اهل عملم زیاد شعاری نیستم ولی اینو همیشه با خودم زمزمه می کنم که "چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد...من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک" ۱۵۲-تا حالا تو کلاس های دانشگاه سوتی دادی؟ زیاد اهل سوتی دادن نیستم ولی حتما دادم غیر ممکنه نداده باشم...الان ولی یادم نمیاد تعریف کنم ۱۵۳-ازکدوم حیوون خوشت میاد؟یا برعکس بدت میاد؟ از همه حیوونا از دور خوشم میادمخصوصا اسب و خرگوش و آهو...ولی از گربه خیلی بدم میاد...موجود بی خاصیت ودراخر شرمنده که دیر شرکت کردم خواهش می کنم دشمنتون شرمنده...لطف کردین اومدین موفق باشی همچنین
سلام مهسا جان حالت چطوره؟ _________ ۱۵۴. اینده خودتو چطور تصور میکنی؟ ۱۵۵.بزرگترین هدفت چیه؟ ۱۵۶.یه روز معمولی برای مهسا از صبح تا شب چطور میگذره؟ ۱۵۷. تا چه اندازه با دیگران کنار میای؟ ۱۵۸. این کاربرا را چطور میبینی،چیزی که همین الان با دیدن نامشون به ذهنت میاد بگو؟ دلی روشی سحر پرستو دانیال مجید حسین رهی الا فائزه بهار . خسته نباشی مهربون
سلام مهسا جان سلام رهی جان حالت چطوره؟ زیاد خوب نیستم...سرما خوردم _________ ۱۵۴. اینده خودتو چطور تصور میکنی؟ نمیدونم...واقعا تا حالا به این فکر نکردم که آینده م چی میشه...معمولا بیش تر از دو سه سال اینده رو نمی بینم...ولی احتمالا فارغ التحصیل میشم و همین جا کار می کنم و شایدم ازدواج کنم و بچه دار بشم و هم کار کنم و هم بچه بزرگ کنم ۱۵۵.بزرگترین هدفت چیه؟ والا می تونم بگم که دیگه هدف خیلی بزرگ و خاصی ندارم...اگه ازدواج کنم و یه دختر خوشگل داشته باشم و یه کار راحت تو محیط دانشگاه پیدا کنم به نظرم خیلی ایده آله ۱۵۶.یه روز معمولی برای مهسا از صبح تا شب چطور میگذره؟ اگه اخر هفته نباشه...تا 8 و 9 می خوابم بعدش پا میشم صبحونه می خورم با مامانم حرف می زنم و وسایلم رو جمع می کنم میرم دانشگاه...تا ساعت 7 و 8 اینا معمولا تولب کار می کنم وسطشم که ناهار می خوریم وبا بچه ها حرف می زنیم و تو محیط دانشگاه می چرخیم...بعدم میام خونه شام و ناهار فردا رو درست می کنم یه فیلم یا سریال می بینم و میام فروم و بعدم می خوابم ۱۵۷. تا چه اندازه با دیگران کنار میای؟ به مقدار بسیار زیاد...کلا آدم سازگاریم...چون کاری به عقاید آدما ندارم و می پذیرم که هر آدمی یه خوبی هایی داره یه بدی هایی ۱۵۸. این کاربرا را چطور میبینی،چیزی که همین الان با دیدن نامشون به ذهنت میاد بگو؟ دلی مردم دار و صبور روشی ظریف و نکته بین سحر مستقل و شجاع پرستو مهربون دانیال بامزه مجید راسخ حسین آروم رهی خانوم الا خوش قلب فائزه ساکت بهار با جنبه . خسته نباشی مهربون سلامت باشی عزیزم
سلام سلام من باز اومدممم (هر بار میام صندلی داغ یه قبلش باغ بودم یا بعدش می خواستم برم باغ ) 159- از کدوم شخصیت تاریخی خوشت میاد؟ چرا؟:geek: 160- چه نوع مرگی و ترجیح میدی؟ (بعد از دویست سااال):arghh: 161- روش های سنتی برای بهبود سرما خوردگی چیه؟ 162- برای یکی بخوای تولد بگیری چجوری سورپرایزش می کنی؟:rolleyes: 163- چه روز از روزهای توی تقویم رو دوس داری؟ چرا؟ (به جز سوم خرداد) 164- صنایع دستیه شهرتون چیه؟:coffee: 165- یه غذای محلیتون با طرز پختش رو بگو.:bucktooth:
۱۶۶_اگه یه نفر با قضاوت نادرست بهتون بگه خشکه مقدس این رو توهین تلقی می کنید یا برعکس احساس خوبی دارید که مذهبی هستید ؟ ۱۶۷_ به نظرتون برای عشق چقدر میشه از خط قرمز ها عبور کرد؟
۱۶۸_ وقتی اعداد یک تا ده رو میگن چ منظره ای میاد تو ذهنت؟ ۱۶۹_ شکلکای زیر یاد کی میندازنت.. :تفکر: :خجالت: :خنده ملیح: :خوشمزه: :خیلی خری: :دهانم دوختی: :روح: :ستاره: ;شیطان; ;عشق; :عینک: :ناراحتی: :هه: :پوکرفیس: :چشمک: :گریه: :گیجویج: ۱۷۰_ اگر کانادا با ایران وارد جنگ شه... چ حسی پیدا میکنی؟ ۱۷۱_ تا چ حد صبوری؟ ۱۷۲_ شده الکی تعریف کنی؟ ۱۷۳_ ماگ چ رنگی قشنگه؟ ۱۷۴_ عروسک داری؟ ۱۷۵_ هر کدوم رو ب یه رنگی تشبیه کن من روشی سها عالا فازی حسین عابی عه کم رنگ ممد عه ادمین مجید پرستو ۱۷۶_ میخام از نت سوال کپی پیست کنم.... فازت چیه؟^__^