My Heart Will Go On Every night in my dreams هر شب در رویا هایم I see you. I feel you. می بینمت، احساست می کنم That is how I know you go on. و به این وسیله می فهمم که هنوز زنده ای Far across the distance در آن دور دست And spaces between us و فاصله ای که بین ما وجود داره You have come to show you go on. اومدی و نشون دادی که هنوز زنده ای Near, far, wherever you are نزدیک یا دور، هرجا که هستی I believe that the heart does go on مطمئنم که قلبت هنوز (برام) می زنه Once more you open the door یک بار دیگه در رو باز کردی And you're here in my heart و تو در قلب من هستی And my heart will go on and on و (با وجود تو در قلبم) قلبم به تپیدنش ادامه میده Love can touch us one time عشق ما رو دوباره به هم خواهد رسوند And last for a lifetime و برای آخرین بار در زندگیم And never go till we're one و از من دور نخواهد شد تا ما یکی بشیم Love was when I loved you عشق فقط عشقی بود که من عاشقت بودم One true time I hold to و زمانی بدون ریا که من تو را در آغوش گرفتم In my life we'll always go on و در زندگیم ما همیشه با هم خواهیم بود Near, far, wherever you are نزدیک یا دور، هرجا که هستی I believe that the heart does go on مطمئنم که قلبت هنوز (برام) می زنه Once more you open the door یک بار دیگه در رو باز کردی And you're here in my heart و تو در قلب من هستی And my heart will go on and on و (با وجود تو در قلبم) قلبم به تپیدنش ادامه میده There is some love that will not عشقهایی هستن که هیچ وقت از بین نمی رن You're here, there's nothing I fear, تو اینجا با من هستی، و من دلیلی برای ترسیدن نمی بینم And I know that my heart will go on و می دانم که(با وجود تو) زنده خواهم ماند We'll stay forever this way و ما همیشه اینطور خواهیم بود You are safe in my heart And my heart will go on and on
That's The Way It Is I can read your mind and I know your story میتونم ذهنتو بخونم و داستانتو میدونم I see what you're going through میدونم نقشت چیه It's an uphill climb, and I'm feeling sorry داره کارمون روز به روز سخت تر میشه و من ار این بابت متاسفم But I know it will come to you ولی میدونم که همه چیز به تو ختم میشه Don't surrender 'cause you can win سعی نکن تسلیم بشی چون موفق نمیشی In this thing called love در این قضیه ای که اسمش "عشقه" When you want it the most there's no easy way out وقتی بد تر از هر لحظه دیگه عشق رو میخوای بدست آوردنش سخت تر میشه When you're ready to go and your heart's left in doubt وقتی آماده عاشق شدنی ولی قلبت مطمئن نیست Don't give up on your faith به سرنوشتت تسلیم نشو Love comes to those who believe it کسانی عاشق میشن که بهش باور دارن And that's the way it is و همینه که هست When you question me for a simple answer وقتی آسونترین سوال رو از من می پرسی I don't know what to say, no نمیدونم چی باید بگم But it's plain to see, if you stick together ولی کاملا جوابش معلومه، اگه همیشه با من باشی You're gonna find a way, yeah یه راهی پیدا خواهی کرد، آره Don't surrender 'cause you can win سعی نکن تسلیم بشی چون موفق نمیشی In this thing called love در این قضیه ای که اسمش "عشقه" When you want it the most there's no easy way out وقتی بد تر از هر لحظه دیگه عشق رو میخوای بدست آوردنش سخت تر میشه When you're ready to go and your heart's left in doubt وقتی آماده عاشق شدنی ولی قلبت مطمئن نیست Don't give up on your faith به سرنوشتت تسلیم نشو Love comes to those who believe it کسانی عاشق میشن که بهش باور دارن And that's the way it is و همینه که هست When life is empty with no tomorrow وقتی زندگی آدم تهی از فردا میشه And loneliness starts to call و تنهایی به صدا در میاد Baby, don't worry, forget your sorrow عزیزم، نترس، غم و اندوهت رو فراموش کن 'Cause love's gonna conquer it all, all چون عشق بر همه این مشکلات غلبه می کنه When you want it the most there's no easy way out وقتی بد تر از هر لحظه دیگه عشق رو میخوای بدست آوردنش سخت تر میشه When you're ready to go and your heart's left in doubt وقتی آماده عاشق شدنی ولی قلبت مطمئن نیست Don't give up on your faith به سرنوشتت تسلیم نشو Love comes to those who believe it کسانی عاشق میشن که بهش باور دارن And that's the way it is و همینه که هست When you want it the most there's no easy way out وقتی بد تر از هر لحظه دیگه عشق رو میخوای بدست آوردنش سخت تر میشه When you're ready to go and your heart's left in doubt وقتی آماده عاشق شدنی ولی قلبت مطمئن نیست Don't give up on your faith به سرنوشتت تسلیم نشو Love comes to those who believe it کسانی عاشق میشن که بهش باور دارن And that's the way it is و همینه که هست That's the way it is همینه که هست That's the way it is, babe همینه که هستف عزیزم Don't give up on your faith به سرنوشتت تسلیم نشو Love comes to those who believe it کسانی عاشق میشن که بهش باور دارن And that's the way it is و همینه که هست
Eyes On Me I know that once in love میدونم وقتی عاشق هستی You don't think of the devil who's inside دیگه به شیطانی که درونت هست توجهی نمی کنی And maybe it'll come one day و شاید روزی بیاد When you'll feel safe and I won't have the time که تو احساس آرامش کنی ولی من دیگه وقتی برام نمونده باشه You hear what you wanna hear تو چیزی رو که دوست داری بشنوی رو میشنوی Blink once I could disappear و با یک چشم به هم زدن میتونم ناپدید بشم Some rules to the game Will make it right for both of us بعضی از این قانون و مقررات همه چیز رو برامون بهتر می کنه Just say what you wanna say فقط چیزی رو بگو که میخوای بگی I've got it to give away باید بزنم به چاک We both want to make it last جفتمون میخوایم تمومش کنیم So keep your eyes on me بهتره خوب منو زیر نظر بگیری Your eyes on me منو زیر نظر بگیری It's not an illusion این یه فریبکاری نیست That you're the one که تو تو زندگیم تکی And I have fallen deep و من از ته قلب بهت وابسته شدم I said right from the start من از همو اول هم حقیقت رو بهت گفتم When we're apart You must only think of me وقتی از هم دوریم باید به من فکر کنی Temptation is all around وسوسه همه جا هست Take good care of what you found از چیزی که به دست میاری خوب مراقبت کن That's why when I turn around به همین خاطر هست که وقتی دور و برتم You better keep your eyes on me بهتره خوب منو زیر نظر بگیری Your eyes on me منو زیر نظر بگیری You better keep your eyes on me بهتره خوب منو زیر نظر بگیری No matter what you think I need مهم نیست که به چیزایی که نیاز دارم فکر کنی No matter what you once believed مهم نیست که اوایل به چه چیزایی باور داشتی If you're mine اگه مال منی So you better say yeah خب بهتره بگی No matter what you think I need مهم نیست که به چیزایی که نیاز دارم فکر کنی No matter what you once believed مهم نیست که اوایل به چه چیزایی باور داشتی I wanna be the air you breathe من میخوام هوایی برای نفس کشیدنت بشم Yeah you better be everything you said you'd be آره ، بهتره همون چیزایی باشی که میگفتی هستی I've gotta be only one میخوام یکی بشیم Or we can't go on یا دیگه نمیتونیم اینجوری پیش بریم No matter what you think of me مهم نیست راجع به من چی فکر می کنی You better keep your eyes on me بهتره خوب منو زیر نظر بگیری Say that you want me بگو که منو میخوای Open up your heart سفره دلتو بریز بیرون Even if it's hard حتی اگه برات مشکله Say that you need me بگو که بهم نیاز داری Then let him know و بعد بذار بدونه Baby don't put on a show عزیزم فیلم بازی نکن You say that you need me گفتی که بهم نیاز داری Tell him how you feel بهش بگو که چه حسی داری Let him know it's real بذار بدونه که این حست واقعیه And if you love me و اگه واقعا عاشق منی Never turn your back هیچوقت بهم پشت نکن Gonna keep my eyes on there میخوام بهش خیره بشم Temptation is all around وسوسه همه جا هست Take good care of what you found از چیزی که به دست میاری خوب مراقبت کن That's why when I turn around به همین خاطر هست که وقتی دور و برتم You better keep منو زیر نظر بگیری You better keep your eyes on me بهتره خوب منو زیر نظر بگیری No matter what you think I need مهم نیست من به چی نیاز دارم No matter what you once believed مهم نیست که به چی باور داشتی If you're mine اگه واقعا مال منی So you better say خب بهتره بگی No matter what you think of me مهم نیست راجع به من چی فکر می کنی No it doesn't really matter what you once believed نه واقعا مهم نیست که واقعا به چی باور داشتی I wanna be the air you breathe میوام هوایی برای نفس کشیدنت بشم Yeah you better be everything you said you'd be آره بهتره همون چیزی باشی که میگفتی هستی I'm gonna be your only one میخوام تو زندگیت تک باشم We really can't go on ما واقعا نمیتونیم ادامه بدیم No matter what you think of me مهم نیست راجع به من چی فکر می کنی You better keep your eyes on me بهتره که خوب منو زیر نظر داشته باشی Your eyes on me زیر نظر داشته باشی Your eyes on me زیر نظر داشته باشی
one heart You can run and you can begin In a place where you dont fit in Love will find a way ...yeah میتونی بدوی و شروع کنی در جایی که در اون نمی گنجی عشق راهی پیدا میکنه...آره When youre down, you can start again Turn around and you think youre in Love will find a place yeah وقتی که نا امیدی میتونی دوباره شروع کنی برگرد و فکر کن که هستی عشق راهی پیدا می کنه If you got one heart you are followin One dream keeps you wondering Love lights your way through the night One wish keeps you tryin Once your silver lining Loves lights your way through the night اگه قلبی رو که دنبالشی به دست بیاری یک رویا تو رو شگفت زده میکنه عشق راه تو رو در شب روشن میکنه یک آرزو باعث میشه تلاش کنی یک بار دیگر یک خط کشی نقره ای عشق راه تو رو در شب روشن می کنه You can fall a thousand time You can feel like youve lost your mind Love will find a way oh yeah yeah In a minute it can change your life In a moment it can make you right Love will find a place yeah عشق راهی پیدا میکنه آه بله در یک لحظه میتونه زندگیتو عوض کنه در یک لحظه میتونه درستت کنه عشق جایی پیدا می کنه If you got one heart you are followin One dream keeps you wondering Love lights your way through the night One wish keeps you tryin Once your silver linin Loves lights your way through the night اگه قلبی رو که دنبالشی به دست بیاری یک رویا تو رو شگفت زده میکنه عشق راه تو رو در شب روشن میکنه یک آرزو باعث میشه تلاش کنی یکبار دیگر خط کشی نقره ای عشق راه تو رو در شب روشن می کنه Everybody needs something to hold on to Everybody needs something to hold on to If you got one heart you are followin One dream keeps u wondering Love lights your way through the night One wish keeps you tryin Once your silver linin Loves lights your way through the night هر کسی به چیزی احتیاج داره تا بهش متوسل بشه اگه قلبی رو که دنبالشی به دست بیاری رویا تو رو شگفت زده میکنه عشق راه تو رو در شب روشن می کنه یک خواسته تو رو به تلاش وامیداره یک بار دیگر خط کشی نقره ای عشق راه تو رو در شب روشن می کنه
It's all coming back to me now There were nights when the wind was so cold شبهايي بودند كه باد آنها بسيار سرد بود That my body froze in bed If I just listened to it Right outside the window آنقدر كه بدنم در بستر يخ ميزد اگر فقط به صداي آن درست از پشت پنجره گوش ميسپردم There were days when the sun was so cruel روزهايي بودند كه خورشيد بسيار بي رحم بود That all the tears turned to dust And I just knew my eyes were Drying up forever كه تمامي اشكها تبديل به خاك ميشدند و من ميدانستم كه چشمانم تا ابد خشك خواهد شد I finished crying in the instant that you left اشك ريختن را در لحظهاي كه تركم كردي به پايان رسانيدم And I cant remember where or when or how و نميتوانم به خاطر بياورم كجا و كي و چگونه And I banished every memory you and I had ever made و تمامي خاطراتي را كه من و تو ساخته بوديم به دور ريختم But when you touch me like this اما وقتي كه اينگونه لمسم ميكني And you hold me like that و آنگونه در آغوشم ميگيري I just have to admit that it's all coming back to me بايد بپذيرم كه تمامي اينها به من باز خواهند گشت When I touch you like this وقتي اينگونه لمست ميكنم And I hold you like that و آنگونه در آغوش ميگيرمت It's so hard to believe but its all coming back to me بسيار سخت است كه باور كنم تمامي اينها به من باز خواهند گشت (its all coming back, its all coming back to me now) تمامي اينها باز ميگردند، تمامي اينها هم اكنون به من باز خواهند گشت There were moments of gold لحظههاي طلايي بودند And there were flashes of light و جرقههايي ناگهاني از نور There were things I'd never do again but then they'd always seemed right كارهايي بودند كه من هرگز آنها را تكرار نخواهم كرد، ولي بعداً به نظر صحيح ميآيند There were nights of endless pleasure شبهايي سرشار از لذت بيپايان وجود دارند It was more than any laws allow بسيار بيشتر از آنكه هيچ قانوني آن را اجازه داده باشد Baby baby عزيزم عزيزم If I kiss you like this اگر اينگونه ببوسمت And if you whisper like that و اگر اينگونه زمزمه كني It was lost long ago but its all coming back to me اين كار مدتها بود به فراموشي سپرده شده بود ولي به من باز گشتهاند If you want me like this اگر مرا اينگونه ميخواهي And if you need me like that و آنگونه به من نياز داري It was dead long ago but its all coming back to me اين كار مدتها پيش از بين رفته بود اما به من باز گشتهاند Its so hard to resist مقاومت بسيار سخت است And its all coming back to me و اينها به من باز گشتهاند I can barely recall But its all coming back to me now ميتوانم واضح بيان كنم اما اكنون به من بازگشتهاند But its all coming back اما تمامياش به من باز گشته است There were those empty threats and hollow lies آن تهديدهاي تو خالي و آن دروغهاي فريبنده And whenever you tried to hurt me I just hurt you even worse And so much deeper و هر زماني كه سعي كردي مرا برنجاني، من تو را بدتر و عميقتر رنجاندهام There were hours that just went on for days ساعتهايي بودند كه روزها ميگذشتند When alone at last wed count up all the chances That were lost to us forever زماني كه من پس از آخرين ازدواجم تنها شدم تمامي شانسهايي را كه تا ابد از دست داده بوديم، ميشمردم But you were history with the slamming of the door اما تو با به هم كوبيدن در به تاريخ پيوستي And I made myself so strong again somehow و من خود را دوباره به گونهاي، قوي احساس كردم And I never wasted any of my time on you since then و پس از آن ديگر هرگز زماني را به خاطر تو تلف نخواهم كرد But if I touch you like this اما اگر اينگونه تو را لمس كنم And if you kiss me like that و تو آنگونه به من بوسه زني It was so long ago كه مدتها پيش بود But its all coming back to me اما تماماً به من باز ميگردند If you touch me like this اگر اينگونه مرا لمس كني And if I kiss you like that و كم آنگونه بر تو بوسه زنم It was gone with the wind كه بر باد رفته است But its all coming back to me امام تماماً به من باز ميگردند (its all coming back, its all coming back to me now) تمامي اينها باز ميگردند، تمامي اينها هم اكنون به من باز خواهند گشت There were moments of gold لحظههايي طلايي بودند And there were flashes of light و جرقههايي ناگهاني از نور There were things we'd never do again كارهايي كه ما ديگر انجام نخواهيم داد But then they'd always seemed right اما بعداً صحيح به نظر خواهند رسيد There were nights of endless pleasure شبهايي سرشار از لذت بيپايان It was more than all your laws allow كه بسيار بيشتر از آني بودند كه قوانين تو اجازه ميداد Baby, baby, baby عزيزم، عزيزم، عزيزم When you touch me like this زماني كه مرا اينگونه لمس ميكني And when you hold me like that و آنگونه در آغوش ميكشي It was gone with the wind بر باد رفته است But its all coming back to me اما تماماً به من باز خواهند گشت When you see me like this زماني كه اينگونه به من مينگري And when I see you like that و من آنگونه تو را مينگرم Then we see what we want to see ما چيزي را خواهيم ديد كه ميخواهيم All coming back to me تماماً به من باز خواهند گشت The flesh and the fantasies شهوت و هوس All coming back to me به من باز خواهند گشت I can barely recall But its all coming back to me now ميتوانم واضح بگويم اكنون به من باز خواهند گشت If you forgive me all this اگر تمامي اينها را بر من ميبخشي If I forgive you all that اگر تمامي آنها را بر تو ببخشم We forgive and forget ميبخشيم و فراموش ميكنيم And its all coming back to me و تمامي اينها به من باز خواهند گشت When you see me like this زماني كه اينگونه به من مينگري And when I see you like that و من آنگونه به تو مينگرم Then we see what we want to see ما چيزي را خواهيم ديد كه ميخواهيم All coming back to me تماماً به من باز خواهند گشت The flesh and the fantasies شهوت و هوس All coming back to me به من باز خواهند گشت I can barely recall But its all coming back to me now ميتوانم واضح بگويم اكنون به من باز خواهند گشت (its all coming back to me now) اينها تماماً به من باز خواهند گشت And when you kiss me like this و زماني كه اينگونه مرا ميبوسي (its all coming back to me now) اينها تماماً به من باز خواهند گشت And when I touch you like that و زماني كه آنگونه تو را لمس ميكنم (its all coming back to me now) اينها تماماً به من باز خواهند گشت If you do it like this اگر اينگونه انجام بدهي (its all coming back to me now) اينها تماماً به من باز خواهند گشت And if we... و اگر ما...
Love was when I loved you عشق فقط عشقی بود که من عاشقت بودم One true time I hold to و زمانی بدون ریا که من تو را در آغوش گرفتم In my life we'll always go on و در زندگیم ما همیشه با هم خواهیم بود Near, far, wherever you are نزدیک یا دور، هرجا که هستی I believe that the heart does go on مطمئنم که قلبت هنوز (برام) می زنه Once more you open the door یک بار دیگه در رو باز کردی And you're here in my heart و تو در قلب من هستی And my heart will go on and on و (با وجود تو در قلبم) قلبم به تپیدنش ادامه میده There is some love that will not عشقهایی هستن که هیچ وقت از بین نمی رن You're here, there's nothing I fear, تو اینجا با من هستی، و من دلیلی برای ترسیدن نمی بینم And I know that my heart will go on و می دانم که(با وجود تو) زنده خواهم ماند We'll stay forever this way و ما همیشه اینطور خواهیم بود You are safe in my heart And my heart will go on and on
You can run and you can begin In a place where you dont fit in Love will find a way ...yeah میتونی بدوی و شروع کنی در جایی که در اون نمی گنجی عشق راهی پیدا میکنه...آره When youre down, you can start again Turn around and you think youre in Love will find a place yeah وقتی که نا امیدی میتونی دوباره شروع کنی برگرد و فکر کن که هستی عشق راهی پیدا می کنه If you got one heart you are followin One dream keeps you wondering Love lights your way through the night One wish keeps you tryin Once your silver lining Loves lights your way through the night اگه قلبی رو که دنبالشی به دست بیاری یک رویا تو رو شگفت زده میکنه عشق راه تو رو در شب روشن میکنه یک آرزو باعث میشه تلاش کنی یک بار دیگر یک خط کشی نقره ای عشق راه تو رو در شب روشن می کنه You can fall a thousand time You can feel like youve lost your mind Love will find a way oh yeah yeah In a minute it can change your life In a moment it can make you right Love will find a place yeah عشق راهی پیدا میکنه آه بله در یک لحظه میتونه زندگیتو عوض کنه در یک لحظه میتونه درستت کنه عشق جایی پیدا می کنه If you got one heart you are followin One dream keeps you wondering Love lights your way through the night One wish keeps you tryin Once your silver linin Loves lights your way through the night اگه قلبی رو که دنبالشی به دست بیاری یک رویا تو رو شگفت زده میکنه عشق راه تو رو در شب روشن میکنه یک آرزو باعث میشه تلاش کنی یکبار دیگر خط کشی نقره ای عشق راه تو رو در شب روشن می کنه Everybody needs something to hold on to Everybody needs something to hold on to If you got one heart you are followin One dream keeps u wondering Love lights your way through the night One wish keeps you tryin Once your silver linin Loves lights your way through the night هر کسی به چیزی احتیاج داره تا بهش متوسل بشه اگه قلبی رو که دنبالشی به دست بیاری رویا تو رو شگفت زده میکنه عشق راه تو رو در شب روشن می کنه یک خواسته تو رو به تلاش وامیداره یک بار دیگر خط کشی نقره ای عشق راه تو رو در شب روشن می کنه تکرار
Why oh Why? Celine Dion چرا ، آه چرا سلن دیون For my love, my life, my being So secure and so damn sure My Heart would surely die without you Don’t you know that you’re my reason? نمی دانی که تو دلیلی برای عشق من ، زندگی من و بودن من هستی ؟ بسیار امن و بسیاربد قلب من مطمئنا بدون تو می میرد But I felt my heart start to Tremble inside Wish I didn’t know cause I cant Let you go Tell me Why Why when I looked in your eyes I felt my heart to cry My oh my When I saw you with the other girl I try to swallow my pride کوشیدم تا غرورم را فرو ببرم اما احساس کردم که قلبم در درون به تپش افتاد ای کاش نمی دانستم چون نمیتوانم تو را رها کنم به من بگو چرا ؟ چرا وقتی به چشمهایت نگریستم احساس کردم قلبم شروع به گریستن نمود ؟ عشق من ، آه عشق من وقتی تو را با دیگری دیدم ، Why did you have to lie Cause I felt the trust start to die Why oh why When I still love you It’s so hard to say goodbye Ohhh why آه چرا ؟ چرا باید دروغ می گفتی ؟ زیرا حس کردم که این اعتماد از میان رفت چرا ، آه چرا ؟ وقتی هنوز تو را دوست دارم چه سخت است بدرود گفتن Cause you took away everything I dreamed in Just a night and I held you tight When you know you were sleeping in my bed I tried to swallow my pride But I felt my heart to treble inside Wish I didn’t know cause I cant Let you go Tell me Why Why when I looked in your eyes I felt my heart to cry My oh my When I saw you with the other girl Ohhh why Why did you have to lie Cause I felt the trust start to die Why oh why When I still love you It’s so hard to say goodbye How can you tell me it was nothing? چطور می توانی بگویی چیز مهمی نبود ؟ زیرا که تو همه ی آنچه را به رویایم می دیدم از بین بردی تنها یک شب تو را سخت در آغوش فشردم آن زمان که خود می دانی در بسترم خفته بودی کوشیدم تا غرورم را فرو برم اما احساس کردم که قلبم در سینه به تپش افتاد ای کاش نمی دانستم ، چرا که نمی توانم تو را رها سازم به من بگو چرا ؟ چرا وقتی به چشمهایت نگریستم احساس کردم قلبم شروع به گریستن نمود ؟ عشق من ، آه عشق من وقتی تو را با دیگری دیدم ، آه چرا ؟ چرا باید دروغ می گفتی ؟ زیرا حس کردم که این اعتماد از میان رفت چرا ، آه چرا ؟ وقتی هنوز تو را دوست دارم چه سخت است بدرود گفتن Or maybe pretend the way things Were once before When I met you’ll never forget you so Why when I looked in your eyes I felt my heart to cry My oh my When I saw you with the other girl Should I quietly leave through the door آیا باید بی صدا اینجا را ترک گویم ؟ یا شاید باید وانمود کنم که همه چیز همان گونه است که باید می بود از آن زمان که تو را دیدم هرگز فراموشت نخواهم کرد ، پس چرا چرا وقتی به چشمهایت نگریستم احساس کردم قلبم شروع به گریستن نمود ؟ عشق من ، آه عشق من وقتی تو را با دیگری دیدم ، Why did you have to lie Cause I felt the trust start to die Why oh why When I still love you It’s so hard to say goodbye Ohhh why آه چرا ؟ چرا باید دروغ می گفتی ؟ زیرا حس کردم که این اعتماد از میان رفت چرا ، آه چرا ؟ وقتی هنوز تو را دوست دارم چه سخت است بدرود گفتن
Let's talk about love Everywhere I go all the places that I've been Every smile is a new horizon on a land I've never seen There are people around the world - different faces different names But there's one true emotion that reminds me we're the same... Lets talk about love From the laughter of a child to the tears of a grown man There's a thread that runs right through us all and helps us understand As subtle as a breeze - that fans a flicker to a flame From the very first sweet melody to the very last refrain... Lets talk about love Lets talk about us Lets talk about life Lets talk about trust Lets talk about love It's the king of all who live and the queen of good hearts It's the ace you may keep up your sleeve - 'til the name is all but lost As deep as any sea - with the rage of any storm But as gentle as a falling leaf on any autumn morn... Lets talk about love - it's all were needin' Lets talk about us - it's the air we're breathin' Lets talk about life - I wanna know you Lets talk about trust - and I wanna show you Lets talk about love بگذار از عشق بگوییم هر جایی که بروم همه ی جاهایی که بودم هر لبخندی افق جدیدی هست که هرگز ندیده بودم مردمی در دنیا وجود دارند چهره های مختلف نام های متفاوت اما یک احساس واقعی وجود دارد که یادم می آورد ما مثل همیم بگذار از عشق بگوییم از خنده ی یک کودک تا اشک های یک مرد بالغ یک رشته وجود دارد که در این میان درست میان ما پخش میشود و کمک می کند بفهمیم لطیف همانند یک نسیم –جرقه ای را هدایت می کند تا تبدیل به شعله ای شود از اولی ترین ملودی شیرین تا آخری ترین خودداری بگذرا از عشق بگوییم بگذار از خودمان بگوییم بگذرا از زندگی بگوییم بگذرا از اعتماد بگوییم بگذرا از عشق بگوییم عشق پادشاه تمام کسانی است که زنده اند و ملکه ی قلبهای خوب است این خالی است که ممکن است در آستین داشته باشی تا زمانی که نام باقی نیست به عمیقی هر دریایی با خشمی همانند طوفان اما به ملایمت افتادن برگ بر سحرگاه پاییزی بگذار از عشق بگوییم این تمامی چیزی است که به آن نیاز داریم بیا از خودمان بگوییم این هوایی است که ما آن را تنفس می کنیم بیا از زندگی بگوییم میخواهم تو را بشناسم بیا از اعتماد بگوییم و میخواهم به تو نشان دهم بیا از عشق بگوییم
my heart will go on Every night in my dreams I see you, I feel you, That is how I know you go on Far across the distance and spaces between us you have come to show you go on Near, far, wherever you are I believe that the heart does go on Once more you open the door and you're here in my heart and my heart will go on and on Love can touch us one time and last for a lifetime and never let go till we're one Love was when I loved you one true time I hold to in my life we'll always go on Near, far, wherever you are I believe that the heart does go on Once more you open the door and you're here in my heart and my heart will go on and on There is some love that will not go away You're here, there's nothing I fear, And I know that my heart will go on We'll stay forever this way You are safe in my heart And my heart will go on and on متن فیلم تایتانیک همه شب در رویاهایم تو را میبینم تو را حس می کنم اینگونه است که میدانم تو پایداری جدا از فاصله ها و فضایی که بین ماست تو آمده ای تا نشان دهی جاودانی نزدیک دور هر قبرستونی که هستی ! (این برای اونایی بود که زیاد رفته بودن تو حس !) هر جا که هستی میدانم که قلبت جاودان است یکبار دیگر در را بگشا و تو اینجایی در قلب من و قلب من وفادار خواهند ماند و ماند عشق میتواند زمانی لمس شود و یک عمر باقی بماند و هرگز نگذاری برود تا زمانی که ما یکی هستیم عشق زمانی بود که من عاشقت بودم تنها زمان حقیقی که داشتم در زندگم همیشه پایدار (وفادار )خواهم ماند نزدیک دور هر جا که هستی میدانم که قلبت جاودان است یکبار دیگر در را بگشا و تو اینجایی در قلب من و قلب من وفادار خواهند ماند و ماند بعضی از عشق ها هستند که هرگز از بین نیمروند تو اینجایی چیزی نیست که از آن بترسم و میدانم که قلبم پایدار خواهد ماند تو در قلبم در امانی و قلبم پایدار خواهد ماند و خواهد ماند ...