اهمیتت برای من ؛ شبیه نوشته های پوشالیست ! که روی کاغذی کاهی ، نوشته میشوند خوانده نمیشوند و میمیرند .. اهمیتت برای من ! شبیه عزیزیست ، که دیگر از دست رفته است ! گاهی شاید چند قطره اشک ، و نگاهی به رنگ دلتنگی ! اما اینها که اهمیت نمیشود ! میشود عزیز من ؟! اهمیتت برای من ، شبیه رنگ باخته ترین اتفاق زندگی روز مره ـست .. گاهی مثل هر روز که یادت میافتم ، و گاهی مثل هر روز که فراموشت میکنم ! اهمیتت برای من ، یک دنیا دوست داشتن هاییست که خاموش میماند .. راستی ! حرف های گفته نشده ، اهمیتی دارند ؟! من تو را میبینم ! من تو را میبینم هر روز و ؛ میگذرم ! در خودم و گاهی سال ها دور تر از خودم .. و تو را مرور میکنم ! همچون اتفاق های بی ارزش دیگر .. همچون دوست داشتن ها ، همچون فراموشی های روزمزه ! و مزه تلخیست ! اما ناچیز ! اما گذرا .. و تو میروی ! تا اخر این ماجرا که اهمیتت برای من ؛ حتی از همین نوشته ها هم کمتر است ! من برای تو مینویسم ! و به راستی ! اهمیت این نوشته ها چند است ؟ .. ------ همچنان دوستون دارم هر روز بیشتر از دیروز ! @Tabassom @TBML ------ پ.ن : دفترِ آدمای اضافیِ زندگیتونُ ببندینُ ، بندازین تو دریا ! شاید یه نفر اون طرف تر ، بهتر ارتباط برقرار کنه با نوشته هاشون ! و شاید نوشته ها با دستای دیگه ؛ خوشحال تر باشن ! من که بستم! از آدمای اضافی به شدت ؛ خستم .. :دی