روزی که تو را دیدم نقشه ها و پیش گویی هایم را پاره کردم چونان اسب عربی، بوی باران تو را پیش از باریدن، بو کشیدم و آهنگ صدایت را پیشاز آن که حرف زده باشی، شنیدم و گیسوانت را پیش از آن که بافته باشی، پریشان کردم --------------- از: نزار قبانی
می آیی عنق تر از عنق دستکش چرمی ات را گاز می گیری می گویی: خبر داری؟ دارم شوهر می کنم بکن! به درک! خیال می کنی از پا در می آیم ببین آرامم آرام تر از نبض یک مرده یادت رفته چه می گفتی جک لندن پول عشق ماجراجویی من اما می دیدم تو ژکوند بودی تورا باید می ربودند تو را ربودند ولادیمیر_مایاکوفسکی « شاعر و رمان نویس روسی »
آه نکش لبخند بزن .. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- اگر میخواهی ترکم کنی لبخند را فراموش نکن کلاه میتواند از یادت رود دستکش، دفترچهی تلفنت هرآن چیزی که باید دنبالش برگردی و ناگهان در برگشت گریانم میبینی و ترکم نمیکنی اگر میخواهی بمانی لبخندت را فراموش نکن حق داری زادروزم را از یاد ببری و مکان اولین بوسهمان و دلیل اولین دعوایمان اما اگر میخواهی بمانی آه نکش لبخند بزن .. { هالینا پوشویا توسکا }
به تنهایی .. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- چقدر خوب است که صبح بیدار شوی به تنهایی .. و مجبور نباشی به کسی بگویی دوستاش داری وقتی دوستاش نداری دیگر .. { ریچارد براتیگان }
میلیارد ها آدم توی این دنیا هستند و همه شان می توانند بی تو زندگی کنند، آخر من بدبخت چرا نمیتوانم ؟؟؟ رومن گری
او آمد ، دست مرا گرفت ... و نزدیکیِ درختی از گلهای سرخ برد .. رازِ این کار را در دل نگه داشت ... اما یک گلِ سرخ به من هدیه کرد... من از او طلب نکردم که این راز بر من فاش کند ... همین که چهره نازنینِ او را دیدم .. و همین که آن گل رایحه ای از بهشت با خود داشت ، برایِ سعادتِ من کافی بود .... " Ralph Hodgson "
عشق به کسی که پاسخ احساساتت را نمیدهد ممکن است در کتابها هیجانانگیز باشد، ولی در واقعیت به شکل غیرقابل تحملی خسته کننده است! استیو تولت
عقايدتان بر رفتارهاي تان تاثير ميگذارند پس اگر از زندگي تان راضي نيستيد و احساس ميكنيد به آنچه ميخواهيد دست نيافته ايد بايد باورهاي خود را تغيير دهيد آنچه که هستی هدیه خداوند به توست و آنچه که می شوی هدیه تو به خداوند ، پس بی نظیر باش آيا ميدانيد بزرگترين دشمن شما در اين دنيا كيست؟ بزرگترين دشمن شما، همان ذهنتان است. افكار منفي در سر پروراندن، فكر و ذهن ما را به دشمن شماره يك ما تبديل ميكند. (باربارا دي آنجليس)
آدمی را برای شادی و غم ساخته اند .. و هنگامی که این راز را بدرستی دریابیم از پهنه گیتی به سلامت گذار خواهیم کرد ... غم و شادی چون تار و پود با ظرافت به هم بافته شده اند .. واز آن جامه ای برای روحِ آسمانی ما دوخته اند .. در زیرِ هر تاری از غم و اندوه پودی از پرنیانِ شادی جریان دارد ... هر صبح و شام یکی هست که در رنج و محنت زاده می شود و هر صبح و شام یکی دیگر در شهدِ شادی به دنیا می آید ... آری ، یکی در شهد و شادی و یکی در تاریکیِ بی پایان ..... " William Blake "
قهر نکن عزیزم! همیشه که عشق پشت پنجره هامان سوت نمی زند گاهی هم باد شکوفه های آلوچه را می لرزاند دنیا همیشه قشنگ نیست پاشو عزیزم! برایت یک سبد ،گل ِ نرگس آورده ام با قصه ی آدم ها روی پل آدم ها روی پل راه می روند آدم ها روی پل می ترسند آدمها روی پل می میرند... ویسلاوا_شیمبورسکا