احساس میکنم خدا دوستم نداشت که ایرانی آفرید منو. این حجم از درد و ضعفی که دارم شاید اصلا طبیعی نیست. الآنم که مملکت تو وضعیت جنگیه، نمیدونم قراره چی بشه
انگار در مزخرفترین زمان و مکان گیر کردیم. تف تو این مملکت که همه راه هاش بن بسته + خاورمیانه یه فیلم اکشنه اگه زنده بمونیم، شاید پناهنده شدیم به یکی از کشورای اروپایی
جنگ اصلا زیبا نیست ولی بهتر از زندگی با ذلت است. متاسفانه پیشرفت های اجتماعی علمی و حتی اقتصادی عموما از دل جنگ ها بیرون میاد...
من فکر میکنم جنگ جز کشت و کشتار و خرابی و عقب افتادگی اجتماعی علمی و اقتصادی فایده دیگری نداره ولی بهتر از زندگی با ذلته اما ما چه ذلتی داریم که میخواهیم با جنگ اسرائیل را نابود کنیم تا اون ذلت برطرف شه ؟
این ها چند مثال کوچک است ، جنگ مثل یک عمل جراحی است گاها مثالهایی از پیشرفتهای علمی و فناوری مرتبط با جنگ: رادار: توسعه رادار در طول جنگ جهانی دوم برای تشخیص هواپیماهای دشمن، یک نمونه بارز از پیشرفت علمی است که به دلیل نیازهای جنگی رخ داده است. اینترنت: اینترنت در ابتدا به عنوان یک پروژه تحقیقاتی نظامی به نام ARPANET توسعه یافت که در دهه 1960 و 1970 برای ارتباطات و تبادل اطلاعات بین محققان و مراکز تحقیقاتی ایجاد شد. هواپیمای جت: توسعه هواپیماهای جت در طول جنگ جهانی دوم به دلیل نیاز به هواپیماهای سریعتر و کارآمدتر برای جنگ رخ داد. داروها: توسعه داروهای جدید برای درمان بیماریها و آسیبهای ناشی از جنگ، مانند آنتیبیوتیکها و داروهای ضد درد، از دیگر پیشرفتهای علمی مرتبط با جنگ هستند. در خصوص ذلت: ذلت به معنای خواری، پستی، و نبود عزت و شرافت است. در مقابل عزت، ذلت به معنای تسلیم شدن در برابر دیگران و پذیرش خفّت و خواری است. به عبارت دیگر، ذلت به معنای تن دادن به پستیها و حقارتها و از دست دادن کرامت و شرافت انسانی است. اینکه کشوری که خودش بمب هسته ای داره به ما حمله کنه که ناسیسات هسته ای نداشته باشید میشه زورگویی و تسلیم شدن در برابر اون میشه ذلت