روان شناسی میگه : آدم سالم ، آدميه كه با خودش و با آدم هاى اطرافش در حال جنگ و ستيز نيست، نتيجتاً حضورش به آدم انرژى ميده. بيشتر از اينكه انتقادگر باشه، مشوقه! بيشتر از اينكه منفى باشه، مثبته! بيشتر از اينكه متكبر باشه، متواضعه! بيشتر از اينكه بخواد خودنمايى كنه، دوست داره در يك فضاى اشتراكى، ديگرانو ببينه و همينطور خودش ديده بشه!
اندکی از مردم را می توان برای همیشه فریب داد. همه مردم را نیز می توان برای مدت اندکی فریب داد. اما نمی توان همه مردم را برای همیشه فریب داد.
متاسفانه آدمیام که اگه ببینم کسی باهام تو قیافهاس(بی دلیل)، من چند برابرش براش قیافه میگیرم تا خودش کوتاه بیاد =/ + به فردا
متاسفانه فروم های فارسی زبان زیادی از بین رفتن و تعطیل شدن و تاپ فروم شاید جزو معدود فروم هایی هستش که همچنان فعاله. گذشت اون زمانی که فروم خیلی رو بورس بود و الآنم که اینستا و توییتر و تلگرام و... با قدرت پیش میرن. ولی من همچنان فروم رو دوست دارم (نمیدونم شاید چون نوستالژیکه برام). زندگی هم که نسبت به گذشته سخت تر و دشوارتر شده و گرفتاری های زندگی بیشتر شده. به هر حال خوشحالم که اینجا هستش و امیدوارم که بمونه برامون + امشب عجیب بغضم گرفت و حتی گریه کردم
امیر حسین عزیز :منم از خوندن کامنتت منقلب شدم و دلم گرفت، منم مثل تو فعالیت در فروم رو می پسندم، شاید به خاطر سکوت و آرامشیه که داریم، محیط های شلوغ رو نمی پسندم. مطمئنم و ایمان دارم که:الان هم می تونیم با تلاش و کوششمون تاپ فروم رو زنده تر و شاداب تر نگه داریم، علیرغم سخنان و اظهار نظر های منفی و بیهوده چندی اندک که کلا ب حساب نمیان ما کار و تلاش خودمونو انجام میدیم با عزیزانی که همراهمونن، ثابت می کنیم که با تلاش و کوشش می توان یه انجمن دوس داشتنی با انرژی مثبت داشت. خوشحالیم که انجمن تاپ فروم هنوز پابرجاست، بیایید دست ب دست هم بدهیم برای پر پا موندن بیشتر این عزیزمون دست هاتونو با مهر می فشارم و انتظار دارم بهمون سر بزنید و فعال باشید ممنون از فعالیت خوب شما عزیزان
قصدم این نبود که ناراحتتون کنم و دلی تایپ کردم. درست میگین گذشته هم که گذشته نمیشه برگردوندش. امیدوارم اتفاقات مثبت و قشنگی برای شما و این فروم رقم بخوره در آینده پ ن: دوست داشتم بیشتر تایپ کنم ولی حسش نبود