یکیاز دوستانم داره روزهای سختی رو میگذرونه وقتی باهاش حرف میزنم، سعی میکنم انرژی مثبت باشم بگم و بخندم و مسخرهبازیدر بیارم گاها، که یه لبخند کوچولو هم که شده بیارم رو لباش. اما یه لحظه به خودم میام و دلم میخواد اون لحظه بگم، فلانی جان؟ میشه بغلم کنی؟ من خودم بیشتر از تو به دلداری نیاز دارم.
مسی هشت توپ طلا و رونالدو پنج توپ طلا. این دو چهره سرشناس مجموعا سیزده توپ طلا گرفتن (خیلی بعید میدونم که به عدد چهارده برسه) خاطرات قشنگی رو رقم زدن و شاید اگه آرژانتین قهرمان جام جهانی نمیشد مسی به هشتمین توپ طلاش نمیرسید
در حالی که بسیاری از بیماران، حتی برای ویروسهای فصلی و سرماخوردگی در ایران با کمبود دارو مواجه هستند، حالا رئیس سازمان غذا و دارو به صادرات دارو به بیش از ۵۰ کشور جهان میبالد. صادراتی که البته از لحاظ ارزشی هم چندان چشمگیر نیست
درس خوندن بدون امید به اینکه قراره به جایی برسی یا نه، سخته. انقدر دور و برم دیپلمی دیدم که -__- وقتیام ازشون میپرسم پَ توضیحات؟ فقط حسرت میخورن: یک عمر زمین خوردن و یک عمر دویدن، پایان بدی بود به جایی نرسیدن! تازه منم به جاده خاکی میکشونن
به شهریور تا آخر آبان.. کارها جوریه که نمیشه" کار امروز رو به فردا سپرد",، هر چند که خسته باشی باید کارهای مربوط به هر روز رو ههمون روز انجام بدی..:/
خیلی دلم میخواست به یکی از دوستان قدیمی کمک کنم ولی خیلی مغرورتر این حرفاست من سعی خودم رو کردم اما مشکل از درونشه دائم اهل انتقاد. ایراد گیری. منفی نگری خلاصه نخواست که تغییر کنه نمیدونم آیا میتونه روزی از زندگی لذت ببره یا نه نمیفهمم چرا باید دائم نگاه انتقادی به همه چیز داشت. خیلی قشنگی ها تو دنیا وجود داره مثلا قورمه سبزی ماکارانی فسنجون اینا به نظر من عاااالی ان و میتونه مرده رو زنده کنه حالا زنده باشی و از این همه لذت بی بهره باشی حیفه خلاصه با من کات کرد وقتی بهش گفتم اجازه نداری از من هم انتقاد کنی و این کات هم از قشنگی های دیگه زندگیه بالاخره از تحمل یک آدم منتقد خلاص شدم خدایا شکرت قراره بهم چه چیز خوب دیگه ای بدی منتظرش هستم
نابیناهای مادرزاد هم چیزی به نام رویا دارند، اما این افراد و کسانی که پیش از پنج سالگی بینایی شان را از دست می دهند، در خوابشان چیزی نمی بینند