بنده همونم که روز کنکورم ازم میپرسیدن احساست به کنکور چیه میگفتم هیچی . طول عمرم دوتا درس بوده فقط که استرس سگی براش کشیدم. یکی مبانی هنر بود که به خاطر ژوژمانش تا صبح داشتم فقط میکشیدم و میکشیدم و یک ثاتیه از شدت استرس و کمبود وقت نتونستم بخوابم و آرزو میکردم کاش امتحان فیزیک داشتم یا یه امتحان حفظی به جاش و دقیق یادمه وقتی ژوژمانم تموم شد انگار بار سنگینی واقعا از دوشام برداشته شد اصلا . حالا اینکه چرا انقد استرس داشتم چون هم استاد سختگیری داشتم یکممم از خط میزدی بیرون دوباره و دوباره باید میکشیدی و رنگ میزدی هم اینکه کلی هزینه این کلاس بود و واقن دوست نداشتم بیوفتم :دی دومین کلاس فری دیسکاشنه ، شماها نمیدونین حرف زدن چقد واس من میتونه سخت باشه کلا . تو فارسی هر سه کلمم ۴ تاش اشتباهه یا با لکنت زبونه : )) واس همین همیشه ترجیح میدم چت کنم تا حرف بزنم حالا فرض کن سوالایی ازت بپرسن تو یه زبون دیگه که تو فارسی فقد میتونی بگی متوجهم ولی نمیفهمم : )) گااااد استرسی میده بهت که سگاااانه بده . به من بگین بنویس ، اصن مقاله ، رمان هرچی : )) ولی حرف ... ولی بالاخره بعد یه عالمه فشار بهتر میشم نه ؟ : )
داشتم به این فکر میکردم فردا عید قربانه کاشکی همه بتونیم کدورتها ودلخوریهااز همدیگرو قربانی کنیم ببخشیم تا خدا مارو ببخشه به همدیگه فرصت بدیم ارزشش رو داره اینجوری نور و مهربانی همه جا پر میشه
سلام و عرض ارادت حوشحالم که بالاخره واقعیت رو به همه گفتید و مظلومیت انوش به همه ثابت شد ممنون که قبل از استعفا از مدیریت ، کاربری انوش را از بن خارج کردید امروزه متاسفانه بدستور عمو نیزار مدیر علی آقا کاربری انوش را بدون هیچ علتی بن دائم کرده است
برای بازگشت به حریم امن الهی و توبه هرگز دیر نیست.انشالله ایشون هم متوجه حقانیت انوش میشن و اشتباهشون رو جبران میکنن.