سلام دوستان با يك سوژه ديگه درخدمت شما هستيم Arman-MSc گرامی شما به مدت يك هفته سوژه داغ تاپ فروم هستي سوالات : 1. اخــلاق و رفتارش : 2. نوع برخوردش با شما : 3. نوع برخوردش با دیگران : 4. بهترین تاپیکـــاش : 5. فعالیتش تو سایـــت : 6. بیشتر در چه بخش هایی فعالیت میکنه : 7. نــظرت در مورده نــام كاربــريش : 8. نــظرت در مورده امـــضـــاش : 9. نــظرت در مورده آواتـــارش : 10. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟ 11. تا به حال بهت کمک کرده؟ کجا و چه جوری؟ 12. بدتریـــن خصوصیات : 13. بهتریـــن خصوصیــات : 14. خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ 15. بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری توی سایت؟ 16. توی انجمن بیشتر از همه با کی دوسته : 17. از چه شکلکی بیشتر استفاده می کنه : 18. تیکه کلامش چیه : 19. دوست داری از نزدیک ببینیش : 20. یک بیت شعر بهش تقدیم کن: 21. یه انتقاد : 22. یه پیشنهاد : 23. یه آرزو براش : 24. از 1 تا 10 بهش نمره بده :
پاسخ : ســـوژه اين هــــفته تاپ فروم Arman-MSc 1. اخــلاق و رفتارش : خیلی خوش اخلاق ومودب 2. نوع برخوردش با شما : عالی مثل یه آقای محترم 3. نوع برخوردش با دیگران : کلا خوش برخورده 4. بهترین تاپیکـــاش : اونایی که عکس متحرک میزاره خعلی قشنگن 5. فعالیتش تو سایـــت : نمیدونم 6. بیشتر در چه بخش هایی فعالیت میکنه : نمیدونم. 7. نــظرت در مورده نــام كاربــريش : قشنگه 8. نــظرت در مورده امـــضـــاش : بسیار زیبا 9. نــظرت در مورده آواتـــارش : زیباست. 10. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟ نه اصلا هیچ وقت 11. تا به حال بهت کمک کرده؟ کجا و چه جوری؟ نه 12. بدتریـــن خصوصیات : ندارد. 13. بهتریـــن خصوصیــات : شوخ تب. خوش برخورد 14. خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ خاطره ندارم. ولی اون عکسه بود که تو تاپیک عکس شخصیتی برا سعید گذاشته بود کلی خندیدم. 15. بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری توی سایت؟ ندارم. 16. توی انجمن بیشتر از همه با کی دوسته : آقا امید - پرستو خانم - نگار خانم 17. از چه شکلکی بیشتر استفاده می کنه : هیچی. فقط عکس متحرک میزاره 18. تیکه کلامش چیه : نمیدونم. 19. دوست داری از نزدیک ببینیش : نه 20. یک بیت شعر بهش تقدیم کن: دوست آن است که گیرد دست دوست / در پریشان حالی و درماندگی 23. یه آرزو براش : نهایت خوشبختی و سربلندی 24. از 1 تا 10 بهش نمره بده : 10
پاسخ : ســـوژه اين هــــفته تاپ فروم Arman-MSc 1. اخــلاق و رفتارش : خیلی خوب..خیلی متین وآقا وار 2. نوع برخوردش با شما : خیلی خوب.مثل یه برادر 3. نوع برخوردش با دیگران : عالی 4. بهترین تاپیکـــاش : اون تاپیکی که واسه تولد حضرت آقا زد.نمیدونم چرا ولی کلی با اون تاپیک اشک ریختم. 5. فعالیتش تو سایـــت : کم ولی موثر 6. بیشتر در چه بخش هایی فعالیت میکنه : مذهبی 7. نــظرت در مورده نــام كاربــريش : اسمشونه دیگه.خیلی هم برازندس 8. نــظرت در مورده امـــضـــاش : امضاهاشو خیلی دوست دارم... 9. نــظرت در مورده آواتـــارش : زیباست 10. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟ نه اصلا 11. تا به حال بهت کمک کرده؟ کجا و چه جوری؟ نه ولی خیلی برادر دلسوزیه 12. بدتریـــن خصوصیات : نمیدونم 13. بهتریـــن خصوصیــات : خیلی متدین و آقاست 14. خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ خاطرم نیست 15. بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری توی سایت؟ تاپیک تولدش که نگار گذاشته بود.البته از آقا آرمان نیست ولی مربوط به ایشونه خب 16. توی انجمن بیشتر از همه با کی دوسته : نمی دونم.باهمه خوبه 17. از چه شکلکی بیشتر استفاده می کنه : .... 18. تیکه کلامش چیه : آقا این سوالا چیه آخه.من چه بدونم 19. دوست داری از نزدیک ببینیش : شاید 20. یک بیت شعر بهش تقدیم کن: عاقبت یک روز مغرب محو مشرق می شود/عاقبت غربی ترین دل نیز عاشق میشود شرط می بندم زمانی که نه زوداست و نه دیر/مهربانی حاکم کل مناطق میشود دوبیت شد.دیگه شرمنده 21. یه انتقاد : ندارم 22. یه پیشنهاد : بخند لطفا 23. یه آرزو براش : آرامش.....بهترینه دعای من 24. از 1 تا 10 بهش نمره بده : 10 کمه خب.من 20میدم
پاسخ : ســـوژه اين هــــفته تاپ فروم Arman-MSc به نام الله خب من قدیما این تاپیک سوژه رو خیلی دوس داشتم و پای ثابتش بودم الانا دیگه کم تر وقت میشه...البته چند بارم خواستم بیام نظر بدم بعد دیدم خب من طرفو اصلا نمیشناسم مثلا یادمه وقتی تاپیک سید حبیب بود اومدم نظر بدم بعد دیدم جواب هیچکدوم از سوالا رو نمیدونم البته اونموقع ها...ولی الان که یه کم وقت دارم و ارمانم میشناسم دلم تنگ این تاپیک شد یه جورایی.......هر چند شناخت من از ارمان بیشتر به تاپ چت مربوط میشه تا تاپ فروم اینه که مشترکا می نویسم 1. اخــلاق و رفتارش : یه جورایی با نظر اقا مجید موافقم که با همفکراش خیلی خوبه خیلی خوبه هااا ولی با غیرشون شاید کم تر....البته خب هر کسی حق داره با هر کی دوس داره حرف بزنه یا نزنه یا برخورد داشته باشه یا نه به نظر من برخورد نداشتن بهتر از برخورد غیر خوب داشتنه(گفتم غیر خوب چون معتقد نیستم رفتارش بده)که شاید ارمان خودش این کارو میکنه. 2. نوع برخوردش با شما : با من خیلی خوبه میتونم بگم جز معدود کساییه تو نت که حد و مرز منو خوب میشناسه و کاملا رعایت میکنه و این ارمان رو واسه من قابل احترام میکنه 3. نوع برخوردش با دیگران : برخوردش با اغلب بچه های اینجا که دیدم خوبه...یه جوراییی نظرم ترکیب جواب دو تا سوال بالاس یعنی با نظر پرستو موافقم که تو روابط اجتماعیش باهوشه و مرزای طرف مقابلش رو خوب درک میکنه حالا دیگه بقیش بستگی به خود طرف داره البته معتقدم مرز بندیای خودشم خوب انجام داده...هر چی نباشه مهندسه دیگه ....توجه کردین چقد مرز مرز کردم 4. بهترین تاپیکـــاش : راستش خیلی دقت نکردم ولی خب خیلی از تاپیکاشو خوندم و بر خلاف بقیه بعضی وقتا عکسای متحرکش روانمو به هم میریزه مثلا یه بار در مورد خانه ارواح بودن تاپ فروم صحبت کرده بود بعد عکس چند تا روح گذاشته بود داشتن حرکت میکردن...هر چی میگم بابا من روحیاتم لطیفه نذارین اینچیزا رو گوش نمیکنن 5. فعالیتش تو سایـــت : خب میتونم بگم بر اساس اون معیارایی که من واسه خودم از نظر فعالیت تو نت دارم ارمان دقیقا شبیه به اونا عمل میکنه فقط من شیرازی تر از اونم 6. بیشتر در چه بخش هایی فعالیت میکنه : نمیدونم والا...میگن مذهبی ولی تا اونجایی که من یادمه تو عمومیا بیشتر مطلب میذاره:-? 7. نــظرت در مورده نــام كاربــريش : خوبه...خوشم میاد...پرستو میگه اسمش اینه چون اعتماد به نفسش بالاس...من کلا از اینکه یکی اعتماد به نفسش بالا باشه خوشم میاد(منظورم در مورد داشته هاشونه) 8. نــظرت در مورده امـــضـــاش : امضاشم خوبه 9. نــظرت در مورده آواتـــارش : خب صبر کنین برم نگاه کنم...راستش خیلی دوس ندارم اون کلمه اخر توی اواتارش کلا واسه من خوشایند نیس حالا با هر تفسیری 10. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟ میشه گفت نه....فقط یه بار تو تاپ چت سر یه چیز الکی و واهی با یکی از دوستامون زدن به تیپ و تاپ هم یه جورایی زود قضاوت کرد اونموقع خیلی ناراحت شدم از دستش...پسران دیگه کلا موجودات مزخرفین 11. تا به حال بهت کمک کرده؟ کجا و چه جوری؟ اره اخرین بارش همین چند روز پیش واسه انتخاب رشته چند تا از دانش اموزام خیلی مزاحمش شدم خیلی بهم کمک کرد...بازم ازش تشکر میکنم=d> 12. بدتریـــن خصوصیات : نمیدونم...نظری ندارم 13. بهتریـــن خصوصیــات : همون که به حد و مرزای من خیلی احترام میذاره و خوش خلقی 14. خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ کلا ما همیشه داشتیم می خندیدیم...خداروشکر 15. بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری توی سایت؟ خاطره بد ندارم....چقد خوبه کسی از کسی خاطره بد نداشته باشه نه؟ 16. توی انجمن بیشتر از همه با کی دوسته : نمیشه بگم 17. از چه شکلکی بیشتر استفاده می کنه : فک کنم از این 18. تیکه کلامش چیه : متوجه کلمه خاصی تو حرفاش نشدم:-? 19. دوست داری از نزدیک ببینیش : نظر خاصی ندارم در رابطه با این موضوع 20. یک بیت شعر بهش تقدیم کن: کنار اب و پای بید و طبع شعر و یاری خوش....معاشر دلبری شیرین و ساقی گلعزاری خوش الا ای دولت طالع که قدر بخت می دانی....سپندی گو بر اتش نه که داری روزگاری خوش 21. یه انتقاد : شاید یه کم به لحاظ مذهبی باید معطف تر باشه...مطمئن نیستم این مورد رو چون خیلی در موردش صحبت نکردیم 22. یه پیشنهاد : در مورد یه موضوعی که خودش میدونه جدی تر و منطقی تر و مردونه تر فک کنه(شایدم میکنه) 23. یه آرزو براش : دعا میکنم تشیع بیشتر از اونچه که رو زبونشه تو عملش باشه(این دعای مشترک من واسه همه به اصطلاح بچه مذهبیاس و هیچ منظور خاصی توش نیس) 24. از 1 تا 10 بهش نمره بده : 8
پاسخ : ســـوژه اين هــــفته تاپ فروم Arman-MSc 1. اخــلاق و رفتارش :عالی باوقار ومتین ومودب 2. نوع برخوردش با شما :عالی عین یه برادر مهربون 3. نوع برخوردش با دیگران :عالی .مودب و بااحترام 4. بهترین تاپیکـــاش :از نظر من تو بخش مذهبی تاپیک هایی که میزنن جالب و زیبا هست صدالبته عکسهای متحرکی که میزارن من خیلی دوست دارم ولذت میبرم . 5. فعالیتش تو سایـــت :فعالیتشون کم هست ولی مفید وموثر 6. بیشتر در چه بخش هایی فعالیت میکنه :دربخش عمومی بیشتر شرکت میکنن در بخش مذهبی هم همیشه عالی ترین پست ها رومیزارن و عکسهای متحرک هم عالی وتک هستن. 7. نــظرت در مورده نــام كاربــريش :زیباست 8. نــظرت در مورده امـــضـــاش :خوبه .ولی من امضای قبلی ایشون رو بیشتر دوست دارم گاهی میشد مدتی طولانی به امضاشون نگاه میکردم. 9. نــظرت در مورده آواتـــارش :خوبه 10. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟نه اصلا 11. تا به حال بهت کمک کرده؟ کجا و چه جوری؟پیش نیومده ولی شک ندارم اگر کمکی میخواستم حتما کمک می کردند. 12. بدتریـــن خصوصیات :احساس میکنم حساس و احساسی هستند و زود درگیر احساساتشون میشن . 13. بهتریـــن خصوصیــات :مودب وسنگین بودن همیشه سرحال وشاد بودنشون که حس شادی وانرژی مثبت رو به طرف مقالبشون انتقال میدن 14. خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟یه روز توی چت باکس درمورد گرما بحث شد که ایشون گفتند مسولان باید فکری بردارن برا این گرما ...من برام سوال پیش اومد مسولان کشور چه فکری بردارن که ایشون گفتن یا یه کولر گازی رو تو هوا نصب کنن یا کل زمین رو سای بان بزارن تا چند روز همش میخندیدم . 15. بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری توی سایت؟ندارم 16. توی انجمن بیشتر از همه با کی دوسته : با بیشتر بچه ها دوست هست .بیشتر با مهسا نگار .سمیرا . اقا امید . اقا ایمان 17. از چه شکلکی بیشتر استفاده می کنه :نمیدونم 18. تیکه کلامش چیه :نمیدونم 19. دوست داری از نزدیک ببینیش :بله 20. یک بیت شعر بهش تقدیم کن: [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]گره واکن ز پیشانی مرنجان طاق ابرو را -- صبوری پیشه کن امروز گره ها وا شود فردا[/FONT] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]نیست در جوهره خلقت ما خصلت بد - آنچه ما را به پلیدی فکند طینت ماست [/FONT] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]نال کم کن زفلک شکوه مکن از غم دل -- تو چه دانی که پس پرده چه سان می گذرد[/FONT] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]بد اندیش مردم بجز بد ندید -- بیفتاد و عاجزتر از خود ندید 21. یه انتقاد :ندارم 22. یه پیشنهاد :[/FONT] یک نقطه بیش، فرقِ رحیم و رجیم نیست! از نقطــه ای بتــرس که شیطـانی ات کنند! 23. یه آرزو براش :خونه دلتون همیشه از غصه ها خالی تنتون همیشه سالم و سلامت .ارامش خاطر ویاد خدا در دلتون. 24. از 1 تا 10 بهش نمره بده :10
پاسخ : ســـوژه اين هــــفته تاپ فروم Arman-MSc 1. اخــلاق و رفتارش : عالی 2. نوع برخوردش با شما : کولاک 3. نوع برخوردش با دیگران :معرکه 4. بهترین تاپیکـــاش :من با همش حال میکنم ولی با تصاویر متحرکی که میذاره بیشتر کیف میکنم 5. فعالیتش تو سایـــت :عالی 6. بیشتر در چه بخش هایی فعالیت میکنه : فکر کنم مذهبی و تصاویر متحرک 7. نــظرت در مورده نــام كاربــريش :خیلی سنگین و خوب 8. نــظرت در مورده امـــضـــاش : جالبه 9. نــظرت در مورده آواتـــارش :قشنگه 10. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟ نه اصلا (فقط ازینکه عکسهای خیلی بزرگ و با کیفیت بالا میذاره ، حرسم در میاد . آخه هر جا که آرمان پست گذاشته ، دو ساعت طول میکشه تا صفحش بالا بیاد) 11. تا به حال بهت کمک کرده؟ کجا و چه جوری؟ به طور خاص یادم نیست . ولی به طور کلی از اینکه در کنار ما در بخش دینی فعالیت خوبی داره، ازش ممنونم . 12. بدتریـــن خصوصیات : چیزی ندیدم 13. بهتریـــن خصوصیــات : مهربون و سنگین 14. خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ یادم نیست 15. بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری توی سایت؟ ندارم 16. توی انجمن بیشتر از همه با کی دوسته : نمیدونم 17. از چه شکلکی بیشتر استفاده می کنه : نمیدونم 18. تیکه کلامش چیه : بازم نمیدونم 19. دوست داری از نزدیک ببینیش : معلومه 20. یک بیت شعر بهش تقدیم کن: کَس نخارد پشت من / جز ناخن انگشت من 21. یه انتقاد : جون هر کی دوست داری انقدر عکسهای بزرگ با کیفیت بالا نذار 22. یه پیشنهاد : به انتقادم عمل کن 23. یه آرزو براش : امیدوارم خدا بهترین نعمتهاش رو بهت بده 24. از 1 تا 10 بهش نمره بده : 10
پاسخ : ســـوژه اين هــــفته تاپ فروم Arman-MSc 1. اخــلاق و رفتارش : با دوستاش و کسی که همفکر باشه باهاش خوبه ... 2. نوع برخوردش با شما : با من خوب نیست !!! 3. نوع برخوردش با دیگران : تو گزینه 1 گفتم با موافقاش فقط خوبه ! 4. بهترین تاپیکـــاش : - 5. فعالیتش تو سایـــت : بیشتر چت باکس دیدمش تا تو پست ها 6. بیشتر در چه بخش هایی فعالیت میکنه : بخش خاصی نیست یا چت باکسه یا تصویر متحرک به قول مجید(!) میزاره پروفایلا 7. نــظرت در مورده نــام كاربــريش : اسمشه خوبه 8. نــظرت در مورده امـــضـــاش : یه تصویر متحرک بود بازم باحال بود 9. نــظرت در مورده آواتـــارش : خوبه 10. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟ اووف بیخیال! اون روزی که بدون اینکه منو بشناسه یه تاپیک واسه من زد و کلی عصبیم کرد البته بیخیال 11. تا به حال بهت کمک کرده؟ کجا و چه جوری؟ نه کمکی نخواستم ازش 12. بدتریـــن خصوصیات : نظرشو تغییر نمیده اگه غلط باشه 13. بهتریـــن خصوصیــات : زیاد چت باکس میاد میگه میخنده با همه 14. خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ - 15. بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری توی سایت؟ همون تاپیکی که خطاب به من زد و ... 16. توی انجمن بیشتر از همه با کی دوسته : با کیا دوسته رو نمیدونم برعکسشو میدونم 17. از چه شکلکی بیشتر استفاده می کنه : دقت نکردم راستش 18. تیکه کلامش چیه : اینم دقت نکردم اصن 19. دوست داری از نزدیک ببینیش : نه یعنی فرقی نمیکنه ببینم نبینم 20. یک بیت شعر بهش تقدیم کن: من ندیدم دو صنوبر را با هم دشمن من ندیدم بیدی، سایه اش را بفروشد به زمین رایگان می بخشد، نارون شاخه خود را به کلاغ هر کجا برگی هست ، شور من می شکفد. 21. یه انتقاد : نشناخته در مورد کسی نظر نده و همچنین وقتی نظرت اشتباهه قبولش کن 22. یه پیشنهاد : انتقاد پذیر باش و به انتقادات توجه کن که باعث پیشرفته . من راه پیشرفتم انتقاداییه که ازم شده 23. یه آرزو براش : ایشالله موفق باشی 24. از 1 تا 10 بهش نمره بده : 3