سلام به تمامی دوستای گل تاپ بیایید ترین هایفصل بهارکه هنوزتاپایان این فصل هم چند روزی مونده رو اعلام کنید فقط احساسی نگید بچه ها ، نظر واقعی و منطقی خودتون رو بگید با ادب ترین با تجربه ترين جدي ترين بهترین راهنما فعال ترين شاد ترین غمگین ترین با احساس ترین شيطون ترين بد شانس ترین شوخ ترین کم رو ترین حاضر جواب ترين مهربان ترين كم پيدا ترين مظلوم ترین بهترین مدیر بهترین کاربر دوستان محترم میتونن که به هر گزینه ای که نخواستن جواب ندن
پاسخ : تـــــرین های تاپ فروم از دیدگاه شمـــــا (فصل بهار) عههه ماهانه نزاشتی یهو بهارش کردی که عب نداره با ادب ترین :امیر ،فاطمه ، مهسا ، نگار (مهسا و نگار که همیشه نام بردمشون ولی فاطمه تازه باش آشنا شدم و نشون داد بهترینه ، امیرم نشون داد شخصیتش خوبه) جدي ترين : پرستو بهترین راهنما : یادم نمیاد از کسی راهنمایی بخوام وگرنه میگفتم! فعال ترين : امیر (از نوع پست زدنش خوشم میاد . دمت گرم آقای معاون) غمگین ترین : فک کنم خودم :دی حاضر جواب ترين : مجید مهربان ترين : مهسا و نگار (همیشه مهربون بودن نه فقط بهار) كم پيدا ترين : مینا (دلم براش تنگیده) بهترین مدیر: پرستو (واقعا رسیدگی به پستاش خیلی سریعه ایول) بهترین کاربر: فاطمه ، نگار ، مهسا
پاسخ : تـــــرین های تاپ فروم از دیدگاه شمـــــا (فصل بهار) مهربان ترين: مهربانوی پاییزی كم پيدا ترين: امین_110 جدي ترينpara3to فعال ترين: محمد جواد
پاسخ : تـــــرین های تاپ فروم از دیدگاه شمـــــا (فصل بهار) با ادب ترین مهسا... نگار با تجربه ترين ______ جدي ترين ________ بهترین راهنما ______ فعال ترين ______ شاد ترین مهسا غمگین ترین نگار با احساس ترین نگار شيطون ترين ________ بد شانس ترین همه شوخ ترین حسین(پسر راستگو) کم رو ترین مگه داریم؟! حاضر جواب ترين ______ مهربان ترين نگار كم پيدا ترين یلدا، نگار(nox)، مهرداد، علیرضا، مسعود، آیدا مظلوم ترین _____ بهترین مدیر _______ بهترین کاربر ____
پاسخ : تـــــرین های تاپ فروم از دیدگاه شمـــــا (فصل بهار) با ادب ترین نگار با تجربه ترين پرستو . آقا مجید . نگار جدي ترين آقا مجید بهترین راهنما آقا مجید فعال ترين فاطمه در بخش مذهبی. نگار در بخش مسابقه و شعر شاد ترین مهسا . حسین آقا . غمگین ترین آقا مجید . عاطفه . با احساس ترین نگار شيطون ترين نگار. حسین آقا . مهسا بد شانس ترین شوخ ترین حسین آقا . نگار کم رو ترین وضعیت سفید حاضر جواب ترين آقا مجید . آقا امین مهربان ترين نگار كم پيدا ترين طاووس. فریبا. حسین مدیر فنی.آقا ایمان . آقا امین مظلوم ترین _____ بهترین مدیر بعد از پرستو آقا مجید و نگار. فاطمه خانم بهترین کاربر _____
پاسخ : تـــــرین های تاپ فروم از دیدگاه شمـــــا (فصل بهار) سلام.. همگی بچه های خوب و عالی هستن .. شاید من با کسایی مشکلاتی داشتم ولی همگی دوستان من هستن امیدوارم موفق باشن . یاعلی...