با اجازه بزرگترای این فروم تصمیم گرفتم یه تاپیک بزنم به این عنوان :من امروز..... توضیحات: دوستان گلم اینجا شبیه دفترچه یادداشت روزانه است. برای این که تجربه ها,اتفاقات و افکار روزانه تون رو بگید یادتون باشه یادداشتتون کوتاه باشه و با" من امروز . . . "شروع بشه! خوشحال میشم که ادامه دهنده باشین و با نوشته هاتون هر چه بیشتر منو خوشحال کنید. منتظر اتفاقات روزانتون هستیم. :roze:
پاسخ : من امروز . . . با اجازه همگی خودم استارتو میزنم! من امروز فهمیدم اتفاقات کاملا جدی و مهم به خنده دارترین و احمقانه ترین شکل ممکن اتفاق می افتند.
پاسخ : من امروز . . . من امروز ميخوام بگم جاى خاليه يه دوست خوب رو هيكس نميتونه بگيره اين جا اختصاصيه اونه براى t.r
پاسخ : من امروز . . . منم بگم؟!:top15: ميخواستم بگم كه منم امروزصبح تو كلاس با يكي از دبيرا بحثم شد... رفتم بيرون با افتخار(انداختنم بيرون:khande2:)
پاسخ : من امروز . . . با عرض سلام و تشکر از ابجی گلمون که این تاپیک رو زدند. من امروز تصمیم گرفتم برای محکم بودن ایمانم دنبال نشانه های الهی در منابع گوناگون بگردم . راستش خیلی احساس خوبی بهم دست داده فکر میکنم که سبک تر شدم.
پاسخ : من امروز . . . من امروز باید برم سراغ باقی نوشـــــــــتن ظاهرا دارم به یه جاهایی میرسم من امروز هیچی دیگه در پایان این جمله تقدیم به شما دوســــــــــــــــِتان : :top15: تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چه می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تحقیر را باور مکن
پاسخ : من امروز . . . مهربانی را از درخت شکوفه زده آموختم، چون وقتی به او لگد زدم او بجای تلافی کردن برسرم شکوفه ریخت.