پرستو خانم گاهی یه سر میزند و حالشون خوبه و سلام میرسانند و هنوزم بیشترین پست را دارند از بقیه من فقط سحر خانم رو میشناسم که اون اواخر مدیر شد و خیلی شیطون بود و چند ساله دیگه نمیاد . یه بار هم منو بن کردند در حالیکه من خودم از آفتابگردون تقاضا کردم مدیرش کنه آفا مجید هم که چند وقت خودشون سایت زده بودند و آقا دانیال هم معاونشون بودند . حالا از تجار معروف و بزرگ چرم و چرمدوزی هستند و خدا را شکر کار و بارشون خیلی خوبه .آقا مجید هم که مدیر بودند دو سه بار منو بن کردند جناب مدیر میلاد بزرگ هم گاهی تشریف میارند یه متلکی به من میگند و کل کل باهاشون خوش میگذره .میلاد هم منو چند بار منو بن کرد اما قبل از قهر کردنشون و رفتن از اینجا منو از بن خارج کرد (با میلاد عزیز (ساربان سرگردان ) که مدتی مدیر تالار عکس بودند اشتباه نشود و ایشون هم یکبار سر اینکه من در تاپیک عکس میوه جات عکس پیاز گذاشته بودم با مشورت عمو نیزار منو بن کردند)
مکه تعریف میوه چیه که پیاز نمیتونه میوه باشه بعلاوه عکس پیاز وسط میوه جات که نباید باعث بن کردن کسی بشه هر گیاهی که از زمین روید وحده لا شریک له گوید
ببین معمولا وقتی ریشه گیاه میوه میده ما اونو به اسم میوه عادی میشناسیم ولی وقتی ساقه میوه بده معمولا تو دسته سیفی جاته این تا جاییه که من اطلاع دارم
بسیار عالی , منهم همینو میگفتم اما میلاد جان مدیر انجمن عکاسی باور نمیکردند بسیاری از مردم حتی گردو و بادام زمینی را جزو میوه جات میدانند اما در مورد امضای زیباتون بیشتر میتونیم بحث کنیم در واقع بطور خلاصه یک ضرب المثال معروفی هست که میگه Love is a many splendored thing یعنی عشق مثل یک برلیان تراشیده شده سطوح و حالتهای مختلف و رنگارنگ زیادی داره آواتورتونم خیلی قشنگه مخصوصا که کاملا صفر کلوین را توجیه میکنه که در واقع در این دما آنتروپی و آنتالپی صفر میشود. با تشکر و ارادت
ممنونم امضام مربوط میشه به آخرین سخنرانی چستر بنینگتون قبل از خودکشی - برمینگهام ۲۰۱۷ این جمله پشت دستم تتو شده خیلی خوبه که میبینم یه نفر کاملا متوجه صفر کلوین میشه، جایی که زندگی متوقف میشه. از لحاظ فیزیکی خیلی جای بحث داره البته. وقتی حسی وجود نداره، زندگی متوقف میشه.
بله مرحوم بنینگتون خیلی به خالکوبی علاقهٔ داشت. و میگند بیست عدد خالکوبی روی بدنش داشته وحتی کلاب تتو داشت. طرفدار حقوق حقه حیوانات هم بوده در حقیقت بعد از آنهمه شهرت و پیشرفت در موسیقی راک به صفر کلوین رسید و خودش رو حلق آویز کرد تا شاید به آرامشی برسد چقدر آخرین آهنگش غم انگیزههای میگه . Crawling in my skin These wounds they will not heal Fear is how I fall ..........
I’ll paint it on the walls Cause I’m the one at fault I’ll never fight again And this is how it ends -Bennington
آلودگی هوای امسالم مثله پارسال که حدود یکماهی تعطیلات داشتیم شده، مدیر آموزش و پرورش نیومده تصمیم و نتیجه گرفته که تعطیلی راه حل مناسبی برای آلودگی نیست! اصلاً نگرانِ سلامتی دانشجو ها و دانش آموزها و قشر معلم نیست!! دِهِه! مرد حسابی تعطیل کن بزنیم بیرون یِ هوایی تازه کنیم ==)))))))