تنها چیزی که لازم دارید پول است یا قدرت. در این صورت، معشوق زیبا خود را به شما عرضه میکند تا تصاحبش کنید.
در میان همهی جانوران جهان، فقط انسانها اعدام میشوند به وسیلهی انسانها. دیگر هیچ جانوری اعدام نمیشود و نمیکند. نادر_ابراهیمی ؛ یک عاشقانهی آرام
قدیما بیسکویت ها هم باوفا بودند «مادر»! اما الان بیسکویت ها هم بی وفا شدند «های بای»..!! نیومده میره........سلام خداحافظ نمیدونم قد ما کوتاه بود یا قدیما برف بیشتر میومد!!ĺ نمیدونم دل ما خوش بود یا قدیما بیشتر خوش میگذشت!! نمیدونم سلامتی بیشتر بود یا ما مریض نبودیم!! نمیدونم ما بی نیاز بودیم یا توقع ها پایین بود!! نمیدونم همچی داشتیم یا چشم و هم چشمی نداشتیم!! نمیدونم اون موقع ها حوصله داشتیم یا الان وقت نداریم!! نمیدونم چی داشتیم چی نداشتیم اما روزای خوبی داشتیم...
when a heart breaks, it ain't broken forever The pieces will grow back together And in time, I'll be fine The tears are temporary
من دلم برای همشون تنگ شده امیدوارم حالشون خوب باشه میدونم غیبت خودم بود که ازشون بیخبرم الان آیسان علی مجید میلاد پریسا زهرا یاسمین محمد پرستو سجاد سارا سحر و ... دیگه فک کنم بزرگ شدیم رفت ... با نهایت افتخار و غم - Mr.zombieboy