اولا طلا بیش از بیست مثقال شرعی یا ۱۵ مثقال بازاری هر سال زکات دارد نه خمس . و تا نصاب باقی است، برای هر سال جداگانه زکات دارد دوما خرید طلای زینتی به اندازه پول طلایش مزد ساخت داره و هنگام فروش نصف قیمت میخرند پس سرمایه گزا ری محسوب نمیشود و فقط خرید شمش طلا سود دارد
خیلی مهم است زندگیات را با افرادی بگذرانی که نه تنها خوبیهای تو را میبینند، بلکه تو را به آدمِ بهتری تبدیل میکنند. ،ناتاشا لان
از ایمانوئل کانت، فیلسوف آلمانی قرن ۱۸، نقل است: «روشنگری یعنی بیرون آمدن انسان از ناپختگیای که خودش به خودش تحمیل کرده است. ناپختگی یعنی ناتوانی انسان در استفاده از قوهی ادراک خود بدون راهنمایی اشخاص دیگر.»
چرا آدما از نظم لذت نمیبرن؟ چطوری نمیتونن تو خونه خودشون راحت باشن همزمان مرتب و تمیز هم باشن؟کی گفته راحتی یعنی گند بزنی به همه پیچ و خم محل زندگی خصوصیِ خودت و شُرَکای خونه اتُ،واقعا اینکه مرتب ی گوشه بشینی مرتب غذا و خوراکی بخوری مرتب حتی رو کاناپه دراز بکشی مرتب و تمیز بی اینکه آب بازی کنی بری دستشوئی؟؟؟اینا چه سختی داره واقعا؟؟ بعد از طرف میری دستشوئی همه جا خیسه،رو آینه و دیوار و ... ی دراز رو کاناپه میکشه کل شالُ میندازه رو زمین ی خوراکی میخوره اندازه ی هفته خونه کثیف میشه،تازه ی عده در سن سی و چند سالگی هنوز نمیتونن لباسهای تن خودشونُ تمیز نگه دارن ی دقیقه میشینی کنارش ی چیزی بخوری دویست بار چیز میز میریزه رو خودش،بچه ام نیست هی بگیری پاکش کنی خیلی زشته!!!تمیز و مرتب زندگی کردن سخت نیست دارم پیر میشم در بین این همه شلخته و کثیف راحتیِ عده ای
وقتی تو خوشی و غمت از کسی انتظار نداری.... وقتی انتظار نداری باهات بخندن و گریه کنن اون موقع خوشبختی و اون موقع برنده ای
نمیدونم فقط من اینطورم یا نه وقتی فیلمی میبینم که حالم رو خوب نمیکنه عذاب وجدان میگیرم که ای بابا وقتم الکی گذشت ولی فیلم خوب باشه دیگه بهش فکر نمیکنم فیلم های مسخره چقدر زیادن اونهمه هزینه و وقت برای فیلمی که هیچ معنی نداره هیچ حال خوب نمیده که چی واقعا شاید مثل من که تو ذهنم یه چی میاد مینویسم اونام یه چیزی به ذهنشون اومده و رفتن فیلم ساختن