گاهی باید چشم دوخت به نگاه پاک و مهربان خداوندی که خودش خوب میداند حال دلت اصلا خوب نیست اما يقینا پروردگارم شنونده دعاست ...
خدایا.... چه زیبا دعاهای بندگانت را مستجاب میکنی... و چه عاشقانه الطافت را بر سرشان میباری... زیباتر از بارش باران... شیرین تر از شهدهای بهشت ...
ﺑﺎﻭﺭ ﻧﻤﻴﻜﻨﻢ ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﻛﺴﻲ ﺑﮕﻮﻳﺪ : " ﻧﻪ !... " ﺧﺪﺍ ﻓﻘﻂ ﺳﻪ ﭘﺎﺳﺦ ﺩﺍﺭﺩ : ١ - ﭼﺸﻢ .... ٢ - ﯾﻪ ﮐﻢ ﺻﺒﺮ ﮐﻦ .... ٣ - ﭘﻴﺸﻨﻬﺎﺩ ﺑﻬﺘﺮﻱ ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺩﺍﺭﻡ .... ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﺭ ﻓﺸﺎﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻧﺪﻭﻫﮕﯿﻦ ﻣﺸﻮ ... ﺷﺎﯾﺪ ﺧﺪﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺁﻏﻮﺷﺶ ﻣﯽ ﻓﺸﺎﺭﺩﺕ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻤﺎﻡ ﺭﻧﺠﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﺒﺮﯼ ﺻﺒﺮ ﮐﻦ ! ﺻﺒﺮ ﺍﻭﺝ ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﺑﻪ ﺣﮑﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. گابریل گارسیا مارکز
خدایا رحیم تر از تو نیست مهربون تر از تو نیست و متزلزل تر از منم نیست منِ ناکاملی ک قدرت تو رو به سخره میگیره گناهکارترینه توِ دوست داشتنی ای ک حماقت من رو میبینی و باز اونقدری ثابت میکنی قدرتتو تا منِ بنده ایمان بیارم دمت گرم خدایا
پـــــــروردگارا دست نياز را به درگاه تو دراز مي کنم و از کسي خواسته هايم را طلب مي کنم که هيچ گاه بر سرم منت نمي گذارد. آرزوهايم را به تو مي گويم، به تو که هميشه دوست مني عاشق تر از هميشه سر بر آستان ملکوتيت مي گذارم و در دل دعا مي کنم و از تو مي خواهم که آرامش ، برکت و سلامتی را برای خودم و دوستانم ارزانی داری. آمین
خدایا خیلی عالیه که هستی اگه نبودی ما سر از کجا نه.. قطعا سر از ناکجا آبااااد در می آوردیم!!! شکر که هستی حضرت عشق.. ️