والا شما تا حالا دیدی من با ایشون کاری داشته باشم . به ناگهان اومدند اون پست را که شما ناخودآگاه تشکر کرده بودید زدند .-منم که جواب سختی ندادم ولی ایشون ول نمیکنه و نسبت های ناروا میده . البته من چون هیچ دلیلی برای اینکارشون نمیبینم فکر میکنم بیچاره دچار بیماری روانی شده اند و زیاد محلش نمیدم . یکی نیست بهشون بگه چرا به آقا انوش توهین میکنی ؟ آخه آقا انوش چه هیمه تری به شما فروخته؟
من کاری به موضوع بحث هیچ کدوم ندارم ولی انوش جان اکثر ماها که اینجا هستیم دلیل تشکر کردنمون از تاپیک های بقیه فقط یه چیزه که طرف تعداد تشکراش بره بالا و امتیازی باشه براش من به شخصه فقط تشکر میکنم کار ندارم کی به کی چی گفته توهم بگذر الکی اعصاب خودتو خراب نکن محیط مجازی خیلی بی ارزشتر از اونیه که بخوای براش غیرتی بشی رها کن دادا
ببین انوش ذات بدی نداری ولی اصلا ارتباط برقرار کردن با دیگران رو بلد نیستی میای یه کاری میکنی یه حرفی میزنی طرف میاد میشورتت میندازتت رو بند و ناراحت هم میشی هیچ وقت هم سعی نمیکنی یه نگاهی به رفتار و گفتارت بندازی ببینی چرا باید مثلا یهو یکی مث نور بیاد حرف بهم بزنه ...یه دو دیقه هم به حرف و رفتار خودت فکر کن توهم توطئه نداشته باش