پاسخ : صنــــدلي داغ باحضــــــور aysan...|آيســـــان جون|مدير آزمايشي آیسان عزیزجوابات عالی بود احسنت 20گرفتی؛امیدوارم باقی دوستات هم شرکت کنن.موفق باشی
پاسخ : صنــــدلي داغ باحضــــــور aysan...|آيســـــان جون|مدير آزمايشي من اومدم تا اگه سوالي باشه جواب بدم
پاسخ : صنــــدلي داغ باحضــــــور aysan...|آيســـــان جون|مدير آزمايشي ممنون میشم به این اندک سوال ها پاسخ بدی: از چه فیلم کارتونی ای بیشتر خوشت میاد؟ کدوم شخص رو در این سایت رو خیلی دوست داری؟ تاحالا کسی رو بد کتک زدی؟البته میدونم دخترها اهل اینکار ها نیستن ولی خواستم بدونم! خواننده ی مورد علاقت کیه؟ کدوم آهنگ رو خیلی دوست داری؟ از بازیگرهای فیلم خارجی کدوم رو میپسندی؟ اسم "تاپ فروم"تورو یاد چی میندازه؟ همین دیگه فکنم بسه........
پاسخ : صنــــدلي داغ باحضــــــور aysan...|آيســـــان جون|مدير آزمايشي از چه فیلم کارتونی ای بیشتر خوشت میاد؟تام و جري کدوم شخص رو در این سایت رو خیلی دوست داری؟همه مثل گل هستن نه خود گلن تاحالا کسی رو بد کتک زدی؟البته میدونم دخترها اهل اینکار ها نیستن ولی خواستم بدونم!نه بابا خواننده ی مورد علاقت کیه؟مرتضي پاشايي محسن يگانه خراط ها و... کدوم آهنگ رو خیلی دوست داری؟دوست دارماز فكر كنم محسن يگانه از بازیگرهای فیلم خارجی کدوم رو میپسندی؟ نور آيسان (تو حريم سلطان زن اولي سليمان و تو عشق ممنوع خواهر سمر اسم "تاپ فروم"تورو یاد چی میندازه؟ياد دوستاي خوبم تو اينجا همین دیگه فکنم بسه........هههههههههههههه خوشحال شدم خواستي بازم بيا
پاسخ : صنــــدلي داغ باحضــــــور aysan...|آيســـــان جون|مدير آزمايشي تذکر/ مدیران و کاربران عزیز سوالایی که میکنید شماره ندارن..... <طبق قوانین این تایپک باید همه ی سوالاتون شماره داشته باشن...و بیشتر از 14 تا سوال نپرسین .... و قبل از گرفتن جواب سوالات قبلی سوال جدید مطرح نکنید> و اینم اظافه کنم که با زدم گزینه ی می پسندم کسی چیزیش نشده:cool0027: سیلام آیسان جون ...خوبی 163 - از جاذبه های گردشگری ایران که خودت اونارو رفتی و دیدی 3 تا بوگو 164 - :blinksmiley:اسب سفید رستم چه رنگی داشت و مال چه کسی بود:blinksmiley: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:laughingsmiley: 165 - امروز در چه حالی ؟؟ 166 - در چه کشوری بیشتر از مردمانش تلفن وجود دارد ؟؟؟ 167 -قدرت بینایی جغد چند برابر قدرت دید انسان است؟؟؟
پاسخ : صنــــدلي داغ باحضــــــور aysan...|آيســـــان جون|مدير آزمايشي سیلام آیسان جون ...خوبی سيييييييلام خوبم ممنون 163 - از جاذبه های گردشگری ایران که خودت اونارو رفتی و دیدی 3 تا بوگو:مشهد سراب تبريز شمال 164 - :blinksmiley:اسب سفید رستم چه رنگی داشت و مال چه کسی بود:blinksmiley: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:laughingsmiley:ههههههههههههههههه اقا اجازه فكر كنم مشكي بود واسه كوروش هم بود درسته مگه نه آره ههههههههههههههههههه 165 - امروز در چه حالی ؟؟عاااااااااااااااااااااااااااالي امروز كلي تو مدرسه زديم رقصيديم البته كار هميشگي مونه اهنگمون هم شوم لاي لاي بود همون كه تو خنده بازار ميخونه بعضي وقتا هم دوست دارم محسن يگانه رو ميخونديم خلاصه خيييييييلي روز خوبي بود بر عكس دوشنبه و سه شنبه 166 - در چه کشوری بیشتر از مردمانش تلفن وجود دارد ؟؟؟اييييييييييييييييييييييييييييران ايرانarcham: 167 -قدرت بینایی جغد چند برابر قدرت دید انسان است؟؟؟82برابر قدرت ينايي انسانه
پاسخ : صنــــدلي داغ باحضــــــور aysan...|آيســـــان جون|مدير آزمايشي تو صفحه ي 1 اقا محمد يه سول پرسيده بودن كه انواع مودم منم نميدونم چرا نوشتم نميدونم وي حالا كه حوصله ام سر رفته گفتم يه چنتايي بگم -Link LINKSYS TP-LINK ASUS Tenda.
پاسخ : صنــــدلي داغ باحضــــــور aysan...|آيســـــان جون|مدير آزمايشي با سلام من اومدم سوالي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
پاسخ : صنــــدلي داغ باحضــــــور aysan...|آيســـــان جون|مدير آزمايشي صندلی داغ دوس میدارم:happy0199: میام عزیزم:love0038: