1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

صندلی داغ صندلی داغ شماره 13 با حضور Amin_110 (مدیر دینی مذهبی)

شروع موضوع توسط FariBa ‏22/1/13 در انجمن صندلی داغ

وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.
  1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    پاسخ : صنــــدلي داغ با حضـــــــور| Amin_110| (امين جان)مدير انجمن ديني ومذهبي

44-تا حالا شده از دست کسی فراری بشی
    45-چند درصد تو زندگیت صادق بودی
    46-تا حالا شده چیزی بخوای و برای رسیدن به اون هر هر کاری بکنی اما یهویی وسط راه از تصمیمت منصرف بشی؟چرا؟
    47-اصلا آدم با اراده ای هستی یا نه؟
    48-بدترین خصوصیت اخلاقیت چیه؟( نگو که اینو باید دیگران بگن)
    49-یه جمله که روت خیلی تاثیر داشت چی بود و از کی بود؟
    50-تاثیر گذارترین فرد زندگیت؟
    51-درون گرا هستی یا اینکه ناراحتیت رو بروز میدی؟
    52-وقتیکه بیش از همه لحظات زندگیت ترسیدی؟
    53-کسی که وارد اتاقت بشه اولین چیزی که نظرشو جلب میکنه چیه؟
    54- داداش و ابجی گفتن های نتی رو قبول داری؟
    55-پسرای و دخترای امروزی رو چطور میبینی؟
    56-بهترین هدیه که گرفتی از کی بوده؟چی بود؟
    57-اگر یکی مشکلی داشته باشه از دستت کاری بر بیاد کاری می کنی؟
    58-تا حالا شده به کسی خوبی کنی جوابت رو با بدی بده؟
    59-به نظر خودت به خودشناسی رسیدی؟کی؟ و از کجا فهمیدی؟
    60-بیان احساساتت چطوری هستی راحتی یا نه؟
    61-محبوب ترین شخصیت تو زندگیت ؟
    62-كسی كه تو زندگیت بیشترین حق رو به گردنت داره؟
    63-قشنگترین شعری كه همیشه تو خاطرته؟

5 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    aysan

:تو دنيا كيو بيشتر از همه دوست دارين؟ اگه منظورت غیر از خدا و 14 معصومه باید بگم مادرم . میمیرم براش .
    27:اينجارو(تاپ فروم)رو كي بهتون معرفي كرد؟ رخساره
    28:دوست داشتين دنيا چه جوري باشه؟ اونجوری که انشالله قراره امام زمان بعد از ظهورش درست کنه ( انشالله احادیثش رو بعدا توی بخش دینی میارم که ببینی دنیا چه بهشتی میشه )
    ديگه چيزي يادم نمياد:blinksmiley: خسته نباشی

3. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    MelixXxa

سلامي دوباره....میبینم که قراره بسوزی علیک سلامی دوباره...عیبی نداره من به سوختن و ساختن عادت کردم

آیا بنده وکیلم ؟ یکی کبریت بده

:bargh:
    26- تو چه زمینه ای تخصص داری؟؟؟
    خب توی مسائل دینی به اندازه ی خودم واردم .... در یه زمینه ی دیگه هم واردم که اگه عیبی نداره چیزی در موردش نگم
    27-خوب تو خوبي؟
    عالییییییییییییییییییییییییییییییی
    28-يكي از خصوصيات خوب خانومت؟؟
    واقعا منو درک میکنه( تا حالاش که اینجوری بوده)
    29-كي ميخواي بچه داربشي
    :happy0044:؟؟ در اسرع وقت:ashamed0001:
    30-زیباترین خواننده جهان ؟ اصلا اهل موسیقی و این چیزا نیستم... تقریبا 7 ساله که همه جور موسیقی رو گذاشتم کنار...تازه همون موقع هم اهل موسیقی هایی که خواننده های زیبا داره نبودم:ashamed0005:
    31-از چه جور فیلمایی خوشت میاد؟
    فیلمایی که آدم رو غافلگیر میکنه و اصلا قابل پیشبینی نیست
    32موسیفی مورد علاقتون چیه ؟ چیزی هم مینوازید؟ چی؟ چند ساله ؟
    قبلا اهل موسیقی های کلاسیک و سنتی بودم .... تو کار نواختن هم اصلا نیستم...البته هستم ولی از این نوع:biadab::khande2:
    33-غذای مورد علاقتون چیه ؟ حاضرید هر روز بخوریدش؟ کله پاچه رو از همه بیشتر دوست دارم ... هر روز یعنی تا کی !؟ آره خیلی حاضرم بخورم ولی نمیدونم تا چند وقت
    35-نظم و ترتیبتون چه جوریاس ؟
    تو کارم خیلی عالیه ولی تو زندگی شخصیم میشه گفت خوبه
    36-اتاقتون همیشه منظمه؟
    نه اصلا:smoke:
    37-اصالتا بچه کجایی و الان کجا زندگی میکنی ؟میشه گفت هم قمی هم تهرانی ... در مورد زندگی هم همینطور...یه پام قمه یه پام تهران ولی خونه ی خودم قمه .
    38-الان مشغول چه کار ی هستی؟
    الان مشغول تحصیل برای گرفتن مدرک ارشد در رشته ی الهیات و مشغول کار هم هستم .
    39-اهل دعوا وگیس کشی هستین ؟
    اصلا از دعوا خوشم نمیاد
    40-تو مدرسه شاگرد منظم و درسخونی بودین یا نه ؟
    من تو مدرسه خیلی خاص بودم ... از طرفی همیشه بچه مثبت و مذهبی و درس خون و شاگرد اوّل بودم ولی از طرفی هم همیشه آخر کلاس میشستم و با همه دوست بودم و اهل شیطنت .
    41-بهترین معلم ابتدایی راهنمایی و دبیرستانتون کی بود ؟
    معلم اوّل ابتداییم که واقعا ماه بود . آقای عسکری .
    42-آیا هنوزم می بینیش معلمتو گفتم؟
    آره هر چند وقت میبینمش .
    43-يه سوال: ما 4 تا کله داریم 4 تا پاچه گوسفند...همه اینا رو میریزیم تو دیگ تا بپزن... بعد از کجا میفهمیم کدوم کله واسه کدوم پاچه ست؟؟؟؟..
    مهم نیست کدوم مال کدومه ... فقط به فکر خوردنشون باش

وضعیت سفید، *S.R*، tavoos و 4 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  4. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    HiLDA

44-تا حالا شده از دست کسی فراری بشی ؟ آره زیاااااااااااااااااااااااااااااد
    :happy0199: 45-چند درصد تو زندگیت صادق بودی؟ بیش از 95%
    46-تا حالا شده چیزی بخوای و برای رسیدن به اون هر کاری بکنی اما یهویی وسط راه از تصمیمت منصرف بشی؟چرا؟
    آره ... خب مواردش فرق میکرده ، مثلا یه بار فهمیدم راه رو اشتباه رفتم ، یه بار فهمیدم هدف بهتری هم هست و اینجور دلایل .
    47-اصلا آدم با اراده ای هستی یا نه؟
    اگه کاری رو واقعا اراده کنم انجام بدم ، به هر قیمتی شده تا آخرش میرم .
    48-بدترین خصوصیت اخلاقیت چیه؟( نگو که اینو باید دیگران بگن)
    گاهی خیلی تنبل میشم( البته گاهی)
    49-یه جمله که روت خیلی تاثیر داشت چی بود و از کی بود؟
    همین امضائی که الآن گذاشتم .
    50-تاثیر گذارترین فرد زندگیت؟
    امیرالمومنین( علیه السّلام)
    51-درون گرا هستی یا اینکه ناراحتیت رو بروز میدی؟
    خیلی کم بروز میدم
    52-وقتیکه بیش از همه لحظات زندگیت ترسیدی؟
    وقتی که گفتم دیگه الآنه که عزرائیل از راه برسه .
    53-کسی که وارد اتاقت بشه اولین چیزی که نظرشو جلب میکنه چیه؟
    من:happy0199:
    54- داداش و ابجی گفتن های نتی رو قبول داری؟ من خودم همیشه ازین الفاظ استفاده میکنم ولی عقیده دارم کسی نمیتونه واقعا ادّعا کنه به دید خواهر و برادری داره نگاه میکنه . من خودم هم که از این الفاظ استفاده میکنم ، فقط از باب محبّت و دوستی میگم و الّا امکان نداره دختر و پسر نامحرمی که تا حالا همدیگرو ندیدن ، یهو خواهر برادر باشن و هیچ حسی نسبت به هم نداشته باشن . اگه کسی این ادّعا رو واقعا داره به نظر من از لحاظ جنسی و احساسی مشکل داره:laughingsmiley: . چون خدا ما رو اینطور آفریده . من خودم توی نت یکی دو تا دختر رو میشناسم که واقعا مثل خواهر بهم محبت کردن ولی حتی با اون ها هم حدّم رو حفظ کردم و حتی فکر عکس یا شماره گرفتن و صحبت تلفنی یا ارتباط بیشتر رو به ذهنم راه ندادم . چون هیچ اعتقادی به اینجور آبجی و داداشی ها ندارم و خیلی موارد رو دیدم که از همین آبجی و داداش بازی ها کارشون به عشق و عاشقی کشیده . حالا واردش نشیم چون خیلی بحث داره .
    55-پسرا و دخترای امروزی رو چطور میبینی؟
    داغووووووووووووووووون .... البته نه همشون ... ولی متاسّفانه خیلی سطح فکرها پایینه . من اصلا کاری به دین ندارم . حتی در مسائل منطقی و اجتماعی واقعا سطح فکرها پایینه و اهل فکر و تامل نیستن . فکر میکنن چون با نت و انواع سیستمها ی کامپیوتری سر و کار دارن ، پس خیلی حالیشون میشه ، ولی وقتی دو دقیقه باهاشون حرف میزنی ، میبینی جز موبایل و نت و تبلت و فوتبال و موسیقی و ... هیچی بارشون نیست .
    56-بهترین هدیه که گرفتی از کی بوده؟چی بود؟
    خدا میدونه این حرفم شعار نیست . واقعا بعضی احادیث و نکات اخلاقی که بعضی ها یادم دادن ، انقدر به دردم خورده و زندگیم رو عوض کرده که هیچ هدیه ی دیگه انقدر خوشحالم نکرده .
    57-اگر یکی مشکلی داشته باشه از دستت کاری بر بیاد کاری می کنی؟
    بدون شک
    58-تا حالا شده به کسی خوبی کنی جوابت رو با بدی بده؟
    زیااااااااااااااااااد ... به همین خاطر دیگه همیشه سعی میکنم به خاطر کسی بهش کمک و خدمت نکنم بلکه به خاطر خدا کمک بکنم تا اگه اون شخص هم دستم رو گاز گرفت ، ناراحت نشم و از کمک به دیگران نا امید نشم ، چون با خدا معامله کردم .
    59-به نظر خودت به خودشناسی رسیدی؟کی؟ و از کجا فهمیدی؟
    تا حد زیادی آره ... خب خود شناسی به نظر من حد و مرض نداره که بگم فلان موقع بهش رسیدم ... چون در طول زنگیم دارم خودم رو بیشتر میشناسم .
    60-بیان احساساتت چطوری هستی راحتی یا نه؟
    رااااااااااااااااااحت ...البته در ابرازشون ، افراط و تفریط نمیکنم . بستگی به جا و زمان و اشخاصی که حاضر هستن داره .
    61-محبوب ترین شخصیت تو زندگیت ؟
    14 معصوم به خصوص رسول اکرم( صلوات الله علیه و آله) چون مقامشون از همه بالاتره .
    62-كسی كه تو زندگیت بیشترین حق رو به گردنت داره؟
    پدر و مادرم .
    63-قشنگترین شعری كه همیشه تو خاطرته؟
    از پارسال که اینو شنیدم ، همش همین شعر تو ذهنمه : هر کس بد ما به خلق گوید / ما چهره ز غم نمیخراشیم .... ما خوبی وی به خلق گوییم / تا هر دو دروغ گفته باشیم .

9 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  5. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    PharmaCologi _ Eng

64-بشمر ببین دقیقا کیبوردت چندتا دکمه داره ؟:happy0044:

65.از یک تا 50 رو به فارسی بنویس به عنوان مثال پنج :happy0044:

66.الان مدیر انجمن مذهبي هستي چه حسی داری ؟
    :happy0044:

67.برو صندلی داغ من ببین سوال 91 چه سوالی هست ؟:laughingsmiley:

68.برو صفحه شخصی بیستا از پسرای تاپ فروم به انتخاب خودت و ازشون بپرس بستنی وانیلی دوست دارن یا کاکائویی :happy0044:

69.چند بار کتک خوردی تا حالا ؟:happy0044:

70.یه عکس از خودت بذار :happy0199:

71.کلن بشمر ببین غیر از تاپ فروم چندتا انجمن دیگه عضو هستی !:happy0044:

72.برو 10 از تاپیکای فسیل و قدیمی رو آپ کن بعد عنوانشونو واسم پ.خ کن !:happy0044:

73.برو تو هیستوریه یاهو اولین مکالمت رو با آخرین نفر اینجا کپی پیست کن :happy0044:

74- دوست داری بازم بیام ؟!:cool0027:

8 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  6. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    MelixXxa

64-بشمر ببین دقیقا کیبوردت چندتا دکمه داره ؟ معمولا از کارهای بیهوده که وقت گیر هم هست ، فراریم:tongue0013: ولی اینو میگم : 107

65.از یک تا 50 رو به فارسی بنویس به عنوان مثال پنج یک , دو , سه , چهار , پنج , شش , هفت , هشت , نه , ده , یازده , دوازده , سیزده , چهارده , پانزده , شانزده , هفده , هجده , نوزده , بیست , بیست و یک , بیست و دو , بیست و سه , بیست و چهار , بیست و پنج , بیست و شش , بیست و هفت , بیست و هشت , بیست و نه , سی , سی و یک , سی و دو , سی و سه , سی و چهار , سی و پنج , سی و شش , سی و هفت , سی و هشت , سی و نه , چهل , چهل و یک , چهل و دو , چهل و سه , چهل و چهار , چهل و پنج , چهل و شش , چهل و هفت , چهل و هشت , چهل و نه , پنجااااااااااااااااااااه

66.الان مدیر انجمن مذهبي هستي چه حسی داری ؟
    هیچ حسّ خاصی ندارم . اگه این مدیریت در پیشرفت کار و فعالیت مذهبیم موثر باشه خب خیلی خوشحالم و ازش کمال استفاده رو میکنم ولی اگه فایده ای جز مسئولیت نداشته باشه ، اصلا حوصلش رو ندارم و عقده ی این مدیر بازی ها و این چیزا رو ندارم .

67.برو صندلی داغ من ببین سوال 91 چه سوالی هست ؟ اینم مثل دو تا سوال اوّل :tongue0013: رفتم دیدم ولی صندلی داغ تو رو پیدا نکردم میشه لینک بدی !؟[​IMG]

68.برو صفحه شخصی بیستا از پسرای تاپ فروم به انتخاب خودت و ازشون بپرس بستنی وانیلی دوست دارن یا کاکائویی اوّلا که اینا سوال نیست بلکه خرده فرمایشه ... دوّما جوابش هم مثل قبله :tongue0013:

69.چند بار کتک خوردی تا حالا ؟ زیاااااااااااااااااااااااااد ، مخصوصا تو باشگاه

70.یه عکس از خودت بذار اگرچه قبلا وعده اش رو دادم ولی اون از این وعده های سر خرمنه ... شرمندم .:tongue0013: باید بگردم یه عکس خوب پیدا کنم ولی بعدا میذارم .

71.کلن بشمر ببین غیر از تاپ فروم چندتا انجمن دیگه عضو هستی ! فقط یه دونه

72.برو 10 از تاپیکای فسیل و قدیمی رو آپ کن بعد عنوانشونو واسم پ.خ کن ! باشه برای بعد

73.برو تو هیستوریه یاهو اولین مکالمت رو با آخرین نفر اینجا کپی پیست کن :tongue0013::tongue0013: من هیستوریمو همیشه پاک میکنم و چیزیش نمونده که بذارم

74- دوست داری بازم بیام ؟! حتمااااااااااااااااااااااااااااااااااا

6 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  7. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

سلام

75-امشب چرا بیخوابی زده به سرم والان که ساعت00:50 دقیقه هست بیدارموندم؟
    76-دوستم یه مشکلی داره مشکلش اینه که عاشق یک مرد متاهل شده هرچی بهش میگم گوش نمیده به حرفم. تو بگو چکارکنم که ازفکراین مرد متاهل خارج بشه؟
    77-چرااجازه نمیدی سوال شخصی به پرسم؟
    78-اولین سوالی که ازهمسرت پرسیدی چه سوالی بود؟
    79-یه عکس ازقفس کبوترات بگیرتا ما هم ببینمشون؟
    امین من دوست دارم سوالهای که میکنم جواب بدی نه این که ازش بگذری ..اگه اکی میدی که بازم بیام..این هم بگم سوال من ممکنه درهرزمینه ای باشه...:love0041:

6 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  8. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    مفت خورىــ

80-شبا با دهن باز میخوابی یا بسته؟

4 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  9. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    مدرس زبان فرانسه

موفق باشی تو صندلی داغت.ولی اینجوری نباید از زیر سوال ها در بری ها.کلید های کیبورد رو شمردن کمتر از 1 دقیقه وقت می بره. تنبل نباش. صندلی داغ الکی نیست هاااااااااااااااااااا:happy0044:

10. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    PharmaCologi _ Eng
    پاسخ : MelixXxa

آخه اين چه مدل جواب دادنه امين خان
    4 ساعت سوال طرح كردمااااا:tongue0013:
    جريمت اينه كه يه بار ديگه سوالارو با جواب درست بنويسي:rolleyessmileyanim:

وضعیت موضوع: