سلام خانوم چطوری شما؟ سلام گلم مچکرم من از کانادا اومدم واسه شب یلدا اومدم انقد قیمتات خوبه با دهن باز اومدم
دلم گرفت مرا صدا کن بجای خود مرا نگاه کن ازین خزان دل جدا کن بیا مرا ز غم رها کن بغض پنهان/حمید هیراد + میثم اکبری
منو جون پناه خودت کن٬ برو بذار پای این آرزو واستم به هرکی بهم گفت ازت رد شده قسم میخورم من خودم خواستم منو جون پناه خودت کن٬ برو من از زخم هایی که خوردم پرم تو باید از این پله بالا بری تو بالا نری من زمین میخورم احسان خواجه امیری
دلم آغوشتو میخواد، شبیه بچگیم مادر میترسم از وقتی نباشی تو شونه برای گریه هام مادر .... مادر رضا بهرام
تو تلفیق ابر و بهار و شمالی تو تنها جواب یه دنیا سوالی تو چشمات شب آسمون کویره تو یه ابری که رو زمین راه میره برف و کاج / روزبه بمانی
با من صنما؛ دل یک دله کن / گر سر ننهم؛ آنگه گله کن ای مطربِ دل؛ زان نغمه ی خوش / این مغزِ مرا؛ پرمشغله کن همایون شجریان
موی سپید و توی آینه دیدم آهی بلند از ته دل کشیدم تا زیر لب شکوه رو کردم آغاز عقل هی ام زد که خودت رو نباز عشق باید پا در میونی کنه تا آدم احساس جوونی کنه مرحوم گلپا
دل بردی از من به یغما ای ترک غارتگر من دیدی چه آوردی ای دوست از دست دل بر سر من عشق تو در دل نهان شد دل زار و تن ناتوان شد رفتی چو تیر و کمان شد از بار غم پیکر من مرحوم جنت مکان خلد آشیان استاد شجریان