1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مشکل در اپدیت کردن بازی league of legends

شروع موضوع توسط king of hell dante ‏4/10/12 در انجمن اخبار و معرفی

1. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    مشاور بیمه مرکزی
    پاسخ : مشکل در اپدیت کردن بازی league of legends

باید صبر کنی وقتی میاد اولش داره یه چیزایی رو دانلود میکنه یه کم طول میکشه

یک شخص از این تشکر کرد.
  2. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    مشاور بیمه مرکزی

من این بازیو از سایت دانلود فارسی دانلود کردم اما زمانی که اپدیت میکنه سرعتش خیلی کمه و حتا بعضی اوقات واسه 1 ساعت رو صفر گیر میکنه اصابمو تیلیت کرده کاری نمیشه براش کرد؟

لینک دانلود بازی که توسط کاربر ali026 گفته شد_________________________________________________________

League of Legends for PC

یک بازی اعتیاد آور به سبک استراتژیک اما متفاوت با قابلیت های جدید به عنوان مثال شما در هنگام بازی در هر کجا از نقشه که باشید دکمه b را بزنید و به خانه برگردید و خودتان را ریکاوری نمایید ، موضوع بعدی این است که حریف های شما به آسانی از بین نمیروند پس باید تلاش بیشتری انجام دهید نکته دیگر این است که شما اگر از بین بروید جریمه نمیشوید و از پولتان کسر نخواهد شد همین نکات است که بازی را متفاوت کرده استنو آوری های این بازی تمامی ندارد با هر قهرمانی که انتخاب کرده اید و وارد نبرد شده اید امتیاز کسب می کنید و مهارت هایتان بیشتر می شود و منتظر قابلیت های فردی بیشتری باشید اگر امتیازتان زیاد شود میتوانید قهرمانان بیشتری را در اختیار داشته باشید و تجربه ای متفاوت از جنگ را داشته باشید ، بازی گرافیک قابل توجهی دارد و کاملا رضایت بخش می باشد شما میتوانید لباس های جدید را با پول خریداری نمایید در ضمن توجه کنید که این بازی طولانی ترین بازی قرن شناخته شده است که امیدواریم از آن لذت ببرید تصاویری از محیط بازی :

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

سیستم مورد نیاز :

Windows: Microsoft Windows XP SP3, Windows Vista SP1 and Windows 7
    Processor: Pentium 4 2 GHz
    Oper.pamyat: 1 GB of RAM
    Video card with 128 MB, DirectX 9.0c compatible
    Hard disk: 2 GB of free space
    Sound. Device. 16-bit compatible with DirectX, DirectX 9.0c

راهنمای نصب

- ابتدا فایل را با استفاده از winrar از حالت فشرده خارج کنید
    - سپس فایل نصبی setup را اجرا نمایید مراحل نصب را دنبال کنید
    - تمام

راهنمای دانلود

برای دانلود ، روی لینک دانلود کلیک کنید و منتظر بمانید تا پنجره مربوطه ظاهر شود سپس محل ذخیره شدن فایل را انتخاب کنید و صبر کنید تا دانلود تمام شود. اگر از نرم افزار مدیریت دانلود استفاده نمی کنید ، پیشنهاد می شود برای دانلود فایل ها حتماً از یک نرم افزار مدیریت دانلود ( Internet Download manager ) استفاده کنید. در صورت بروز مشکل در دانلود فایل ها تنها کافی است از صفحه تماس با ما آن را اطلاع دهید تا سریعا مشکل برطرف شود .
    فایل های به منظور کاهش حجم و دریافت سریعتر و راحت فشرده شده اند ، برای خارج کردت فایل ها از حالت فشرده می توانید از نرم افزار ( Winrar و یا Winzip ) استفاده کنید و یا مشابه آن استفاده کنید.
    فایل های Crack و patch به دلیل ماهیت عملکرد در هنگام استفاده ممکن است توسط آنتی ویروس ها و فایروال ویندوز به عنوان فایل خطرناک شناسایی شوند . در این گونه مواقع موقتا آنتی ویروس خود را غیر فعال کنید و پس از اتمام کارتان مجددا فعال کنید .
    توجه داشته باشید که از این پس فایلهایی که حجم آنها بالای 100 مگابایت می باشد قابلیت 5% ریکاوری دارند . به همین دلیل مشکل اکسترکت کردن فایلها تقریبا به صفر می رسد . پس اگر با مشکل اکسترکت کردن فایلها روبرو شدید کافیست نرم افزار Winrar را اجرا کنید . سپس از داخل نرم افزار فایلهای دانلود شده را انتخاب و در بالای نرم افزار بر روی Repair کلیک کرده و مسیری را برای دخیره مجدد انتخاب نمایید .

دانلود

دانلود با لینک مستقیم:

رمز عبور

کد:
    www.download.ir
    . تمام حروف را میبایستی به صورت کوچک تایپ کنید و در هنگام تایپ به وضعیت EN/FA کیبورد خود توجه داشته باشید همچنین بهتر است کلمه رمز را تایپ کنید و از Copy-Paste آن بپرهیزید.

منبع: دانلود فارسی
    _______________________________________________________________________________________
    ممنون از شما علی آقا فقط به دلیل اینکه قرار دادن لینک سایت و انجمن های دیگه خلاف قوانین هست
    با اجازه مطلبیو که لطف کردید گفتیدو با ذکر منبع قرار دادم و پست شمارو ویرایش کردم
    از حضور و همکاریتون تشکر میکنم

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

سلام
    سرور اپدیت بازی خارج ایرانه و احتمالا بزرگ و ... هس،
    و با نت ایران ممکنه امکانش کمتر باشه.
    البته اگ سایتا بزرگ بتونن اپدیت بازیو قرار بدن کارت بسیار راحت میشه.

2 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  4. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    3
    سلام ببخشید من یه سوال داشتم من این بازیه لول رو دانلود کردم از سایته اضلیه خودش بعد وقتی میرم تو گیم اپدیت اولی که انجام میشه اپدیته دومی انقدر طول میکشه که یه ساعت یه ساعت فقط یک درصد میره جلو نمیدونم چه مشکلی داره سرعته اینترنتمم بالاست متلا مینویسه 920 mb سرعتش هم ؟نمیدونم چرا اخه:)kbps 8

وضعیت سفید از این پست تشکر کرده است.
  5. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    1
    منم دقیقا همین مشکلو دارم :cry::(

وضعیت سفید از این پست تشکر کرده است.