پاسخ : بـَرای ِ مُخاطب ِ خاصّم.. ………………………………………. اگـــــه بـهش زنـــگ ميزني ُ رد ميکنه . . . اگـــــه بهش ميگي دوسـ ـت دارم و اون فقــــط ميخنده . . . اگـــــه شـــــبآ بدون شبــخير گفتن تــــو خـ وآبش ميـ ـبره . . . يعني تــــآريخ انقضـ ـآي ِ تو توي دلــــش تموم شده . .! اين يـ ـ ه قـــــآنونه . . ! بــــآ قـ ـآنونِ آدمــــآ نجــــنگـ . .! غــرورت لــــِه ميشهــ . . .!
پاسخ : بـَرای ِ مُخاطب ِ خاصّم.. محبت زیادے همیشه آدم ها را خراب مے کند، گاهے آدم ها مے روند نه برای اینکه دلیلے براے ماندن ندارند، بلکه آنقدر کوچکند که تحمل حجم بالاے محبت تو را ندارند !
پاسخ : بـَرای ِ مُخاطب ِ خاصّم.. یک کاغذ سفید را، هر چقدر هم که سفید و تمیز باشد [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]کسی قاب نمی گیرد،برای ماندگاری باید حرفی برای گفتن داشت.....[/FONT]
پاسخ : بـَرای ِ مُخاطب ِ خاصّم.. دلتــ کــہ گرفتــہ باشـد صداـے ترانـہ کـہ هیـچ بــا صداـے دسـتــــ فروش دوره گــــرد همـ گریـــــہ میکنـــــے (!)
پاسخ : بـَرای ِ مُخاطب ِ خاصّم.. بـَعضـے وَפֿــتـآ بـآیـَـכ تـَنهـآ بـآشـے،تَنهـآـے ِ تَنهـآ... هـے آهَنـگــ گوشـ بــכے،فِكــ ڪـُـنـے،هَمــہ چیـو بـریزـے تـُو פֿــوכتـــتـآ مـَرز ِ اِنفجـآر بـرـے... اونـوَפֿــ כر ِ اُتـآقـ ُ بـآز ڪـُـنے ُ بـآ هَمـوטּ لـَبـפֿـَـنـכ مـَسـפֿــَرــہ هَمیشگـے وـآنِــموכ ڪـُـنـے ڪـہ هَمــہ چے פֿــوبــہ!
پاسخ : بـَرای ِ مُخاطب ِ خاصّم.. تمام هستی ام را برگی کن! بر درختی بیاویز! خودت باد شو! بر من بوز! به زمینم بیانداز! خدا که شدی و از من گذر کردی ... خیالم راحت می شود جای پای تو، مرا و همه هستی مرا تقدیس می کند!
پاسخ : بـَرای ِ مُخاطب ِ خاصّم.. گاهی گمان نمیکنی ولی میشود ، گاهی نمی شود که نمی شود! گاهی هزار دوره دعا بی اجابتست! گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود! گاهی گدای گدایی و بخت یار نیست! گاهی تمام شهر گدای تو می شود
پاسخ : بـَرای ِ مُخاطب ِ خاصّم.. نه كه از تو بهتر نبوده و نيست! اما دل من فرو ريخته ى تو شد! برو و فرسنگها از من دور شو اما به من برگرد! درست تو شبى كه دارم ستاره ها رو ميشمارم بياو چراغ اتاقم رو روشن كن! بى دريغ به چشمهام خيره شو و بگو؛ گشتم تمام دنيارو! نه كه از تو بهتر نبود و نيست! اما تنها دل تو بود كه براى من فرو ريخت !!!
پاسخ : بـَرای ِ مُخاطب ِ خاصّم.. هــنوز هـم دلـم تـنـگ مـیـشود !!! بـرای حـرف زدنـت ... و برای تکه کلام هایت که نمیدانستی که فقط کلام تو نبود مــن هــم بــه آنـهـا تـکـیـه داده بـودم.
پاسخ : بـَرای ِ مُخاطب ِ خاصّم.. تمام زن ها شاعر می شدند اگر مردها گریستن بلد بودند . . . و میتوانستند با رقص ِ چشم هایشان طوفان به راه بیاندازند هیچ مردی شاعر نمی شد اگر زنی ... هیچ مردی شاعر نمی شد اگر زنی در کار نبود ...