پاسخ : "صندلی داغ با حضور Aydayi | آیدا عزیز | مدیریت بخش رشته پزشکی " خدا اینا دیگه اخر سوال و جواب بودا!!!! مرسی پرستو جون
پاسخ : "صندلی داغ با حضور Aydayi | آیدا عزیز | مدیریت بخش رشته پزشکی " جیگر تووووووووووووووووو بووووووووووس
پاسخ : "صندلی داغ با حضور Aydayi | آیدا عزیز | مدیریت بخش رشته پزشکی " سلامی چوبوی خوش اشنایی:love0041: عمه اومد:happy0044: با لب تابم اومد واست شکلک بفرسته:ghalb: بریم سرپرس وسوال؟ 252-چرابقیه صندلی داغت شرکت نمیکنن؟ 253-طبیعیترین روش برای سیاهی دور چشم ؟ 254-آیا «طب سنتی ایران»، طب «سنّتیِ» «ایران» است؟ 255-موافقی سوال سیاسی کنم اره؟ 256-مهمترین و قدرتمندتری کشور هم از لحاظ اقتصادی و هم نظامی در اجلاس عدم تعهد کدوم کشور ه؟ 257-چرا دایره را به 360 درجه تقسیم میکنیم؟ 258-چرا قیمت مرغ اینقدر گرون شد؟ 259-طرفدار کدوم تیم باشگاهی خارجی هستی؟ بمیرم الهی خسته شدی بگو کات کنم.:happy0025:
پاسخ : "صندلی داغ با حضور Aydayi | آیدا عزیز | مدیریت بخش رشته پزشکی " 260-مارتین بورمان در تشکیلات هیتلر چه سمتی داشت؟:laughingsmiley: 261-گالالیت چیه؟h34r-smiley: 262-واقعا به نظرت این جمله درسته؟ مهم نیست ما چیکار میکنیم مهم اینه هدفمون چیه؟:rolleyessmileyanim: 263- ارزو فقط برای جوانان عیب نیست؟ 264-چرا یه سری دخترها سوار تاکسی نمیشن منتظر ماشین شخصی هستن؟ 265-فکر کن تو رستورانی یه نفر بیاد تف کنه تو غذات چی بهش میگی؟ 266- واقعا به نظرت هر ادمی به اندازه خودش زندگی میکنه ؟ 267- اگه تو بهشت باشی دوست داری بیشتر از چی اون لذت ببری؟ 268-چرا شماره پلیس شده 110؟ 269-نظر یا احساستو در مورد عکسهای زیر چیه؟ دستم درد گرفت
پاسخ : "صندلی داغ با حضور Aydayi | آیدا عزیز | مدیریت بخش رشته پزشکی " مرسی وقتت رو خیلی میگیرما! ببخشید
پاسخ : "صندلی داغ با حضور Aydayi | آیدا عزیز | مدیریت بخش رشته پزشکی " ای بابا بازمن اومدم:laughingsmiley: 270-به نظرت میشه بدونه فیلم زندگی کرد؟ 271-نظرتو در مورد فیلم زیر بگو: Taxi Driver 272-دوست داری زمان حیات مشهور باشی یا (دور از جون) بعد از مرگ شهرت پیدا کنی؟ 273-از انگشتات چند تا هنر میباره؟ 274-بین حبس ابد و فلجی کدوم رو انتخاب میکنی؟؟(انتخاب سومی هم نیست)؟ 275-تو که شیرازی هستی حافظ رو بیشتر دوست داری یا سعدی؟ 276-کجای شیراز رو بیشتر دوست داری؟ 277-بعد شیراز کدوم شهر رو برای زندگی انتخاب می کنی؟ 278-دوست داری همین فردا یک دعوت نامه بیاد ب تمرینات بارسا از نزدیک کنار بازیکنا حتی باهاشون هم میتونی صحبت کنی یا به کنسرت لیدی گاگا تو لس آنجلس دعوت بشی؟؟ 279-از چهار فصل کدام فصل را بیشتر دوست داری؟ 280-عمه فدات شه سوال کم اوردم یعنی خودم کم اوردم چکارکنم؟:sadsmiley:
پاسخ : "صندلی داغ با حضور Aydayi | آیدا عزیز | مدیریت بخش رشته پزشکی " عزیزم مرسی بوووووس مرسی بابت سوالات.
پاسخ : "صندلی داغ با حضور Aydayi | آیدا عزیز | مدیریت بخش رشته پزشکی " 281-چرامن ازجوابای که به سوالای من میدی خوشم میاد؟ 282-چرا پدر ژپتو بجای اینکه بره پرورشگاه بچه بیاره رفت پینوکیو رو درست کرد؟ 283-کلاغها موقع غروب آفتاب چرا دسته جمعی پرواز میکنن؟ 284- از بوی چه ادکلنی خوشت میاد؟ 285-شطرنج یا بیلیارد؟ 286-چرا به خدا اعتقاد داری ،؟ چون پیشینیانت داشتن ؟ چون بقیه میگن ؟مگه بقیه کین ؟ یه سری ادم عادی !! به نظرت ادم نباید از مغزش استفاده کنه ؟؟