سلام راستش این سه سالی که تو مشهد زندگی میکنم برای من این سوال پیش اومده که واقعا چرا به مشهد این القاب داده شده مگه شهرفرهنگی نه این که هنرمندان دراون شهرازادن که هنرافرینی کنن؟تنها حوزه علمیه شهررامعنوی نمیکند!تنها بودن مراکزهنری شهررا فرهنگی نمی کند!شهرفرهنگی به شهری میگن که توش پرخلاقیت.سینما.پرازگالری.پرازسالن نمایش وهمایش.پرازرنگهای زنده وشاد پرازموسیقی و................................یا می گن پایتخت معنوی ؟وقطعه ای ازبهشت ؟ قطعه ای ازبهشت به شهری میگن که دروغ.ریا.گناه.ناحقی نباشه!ایا فقط وفقط وجوداقا امام رضا باعث شده این لقب به مشهد داده بشه ؟مردم شهرمختارن هرکاری انجام بدن؟ خواهشا هرکسی نظری رو عنوان میکنه سعی کنه پیرامون همین مبحث باشه ممنون ازکسانی که تو این تاپیک شرکت میکنند
پاسخ : میزگرد/چرابه مشهد میگن شهرفرهنگی وپایتخت معنوی؟ ضمنا مشهد پایتخت معنوی است و پایتخت فرهنگی اصفهانه. بعدا میام نظر میدم
پاسخ : میزگرد/چرابه مشهد میگن شهرفرهنگی وپایتخت معنوی؟ به نظر من تو این شرایط نباید همچین سوالی پرسید. مثل این میمونه یه نفر تمام اعضای بدنش جابجائه. جای چشمو گوشو....... همه عوضی باشه بعد یهو یکیش نظرمونو جلب کنه بگیم این چرا اینجوریه. باید گفت چیزی مگه سره جاش هست؟ به قول حسین جان پایتخت فرهنگی گیریم اصفهانم باشه کسی میاد بگه چرا اکثر جاهای فرهنگی تاریخیش در حال نابودیه؟ فکر کنم ترک خوردن 33 پل بود فکر کنم، از یادتون نرفته. اگه برای اینا دلیله منطقی و کاربردی تو این شرایط هست برای اونم هست. بعدم به نظر من وجود امام زاده و هر چیز مذهبی دلیل بر خوب بودن و فرهنگی بودنه ....... اون شهر نمیشه. یه جمله: "بدون دین آدم خوب کاره خوب میکنه، آدم بد کاره بدشو میکنه، ولی فقط با دینه که میشه یه آدم با ظاهر خوب کاره بد کنه." حالا شمشیرو از رو نبندید اینجا بسملم کنید. یه جمله بود که توش کلی حرفه. سریعم فکر نکنید منظوره من ضده دینه.
پاسخ : میزگرد/چرابه مشهد میگن شهرفرهنگی وپایتخت معنوی؟ من حرف پرستو خانمو اینطوری فهمیدم نمیدونم چقدر درسته. میگه اگر بهش میگم معنوی چرا اینقدر مشکلاتی که توش هست زیاده؟ حداقل همچین جایی باید بیشترین تدارک برای جلوگیری از مسائل گفته شده داشته باشن. یا حتی خوده مردم چرا به این حرمت خیلی کاراو نمی کنن. چیزی که من فهمیدم تضاد بین لقب و اسمو رسم شهر و اون چیزی که واقعاً هست مطرح شده. حالا نمی دونم چقدر من درست فهمیدم و چقدر تونستم منتقل کنم.
پاسخ : میزگرد/چرابه مشهد میگن شهرفرهنگی وپایتخت معنوی؟ اره دقیقا مهرداد من دنبال چراشم؟وقتی نیست شهرمعنوی چرا میگن معنوی؟قرارنیست سوال منو با سوال جواب بدین ترمه جون میتونی شرکت نکنی عزیزم اجباری نیست میزگرد
پاسخ : میزگرد/چرابه مشهد میگن شهرفرهنگی وپایتخت معنوی؟ خب نگاه پرستو ، باید دید معونیت رو در چی می بینی همدان شد تاریخی ، چون اولین حکومت ایرانی که مادها بودن در همدان شکل گرفته و قدیمی ترین آثار باستانی رو داره اصفهان شد فرهنگی چون ، تمامی کارهای فرهنگی ، مراسمات ، جشن های بزرگ ، نمایش ها ، همایش ها ، و... همه و همه اونجا انجام میشه و مشهد شد معنوی ، به دلیل وجود با برکت امام هشتم ، امام رضا(ع) ، چون اگه ایشون اونجا نبود و و اونجا شهید نمیشد ، هیچوقت مشهدی بوجود نمی اومد به این بزرگی و وسعت مشهد الان بزرگ ترین شهر اسلامی محسوب میشه
پاسخ : میزگرد/چرابه مشهد میگن شهرفرهنگی وپایتخت معنوی؟ این قبول به خاطروجودامام هشتم شد شهرمعنوی اما ایا کسانی که درمشهد هستند واینجا زندگی می کنن سعی کردن معنویت وحفظ کنند؟میگن اینجا قطعه ای ازبهشته اگه بهشت اینه من نمیخوام برم بهشت بهشتی که توش یکرنگی نیست/صفانیست/جبرحرف اول ومی زنه و...............چیزهای دیگه که نمی شه بیان کردزندگی توشهرمذهبی خیلی سخته خیلی زیاد به قول یکی معنویت را درشهر نشان بدهید نه در حرم امام هشتم
پاسخ : میزگرد/چرابه مشهد میگن شهرفرهنگی وپایتخت معنوی؟ اول اینکه گفتی قطعه ای از بهشت این کلمه برای حرم گفته میشه نه برای کل شهر ، همونطوری که گفتی قطعه یعنی یه گوشه ، و گرنه می گفتن شهر بهشتی اینکه معنویت باید اجرایی بشه توسط مسئولین نیس بلکه توسط مردمه مردم خودشون باید معنویت رو عملی کنن توی شهر قم و مخصوصا جمکران ، آدم میره کیف می کنه ، انرژی میگیره ، از بودن در اونجا احساس آرامش می کنه در کل شهر رو میگم مخصوص مسجد نیس ولی مشهد اینطوری نیس ، مشهد وقتی آدم میاد حرم یادش میفته کجاس و حال و احوالش عوض میشه. این مشکل از مردم شهر هاس نه از خود شهر...
پاسخ : میزگرد/چرابه مشهد میگن شهرفرهنگی وپایتخت معنوی؟ من با حسین موافقم.... این همه صرف میشه برای زیباسازی شهر....اونطور که من شنیدم 2 میلیارد (حالا یا کمتر یا بیشتر) اگه واسه زیباسازی اخلاق ادماش صرف میشد...الان مشهد بهشت بود....(ارایه مبالغه-الان منو نبندید به رگبار) همه مشهدی ها بد نیستن ها .....خودم هم بچه مشهدم.....ولی تو این شهر کم کار شده.... خصوصا عمران در محله های پایین شهر و اللخصوص حرم اقا امام رضا علیه السلام