پاسخ : تکبر خوب است یا بد . نظر شما چیست؟؟ بله خوب این باید طبیعی باشه . چون خودمم همین جوریم میگم . با این سعی میکنم متکبر نباشم ولی از ادمای متکبر بیشتر خوشم میاد . احتمالا این شخصیت ادما ازون تکبرهایی که هر ادمی ازش متنفره وخدا هم منع کرده ندارند . شاید تکبرشون فرق داره نمیدونم! بله تکبر یه جاهایی واقعا لازمه اما حدومرز داره . مثلا خانوما در مقابل نامحرم همون طوری که گفتی . قشنگ زیبا وکامل .:laughingsmiley:
پاسخ : تکبر خوب است یا بد . نظر شما چیست؟؟ ، كنترل ما روي تکبرمون هميشه ارادي نيست و خيلي وقتها غير ارادي هس اینو قبول دارین؟
پاسخ : تکبر خوب است یا بد . نظر شما چیست؟؟ شدیدا موافقم. گاهی وقتا ما یه رفتاری از خودمون نشون میدیم که همه فکر میکنند ما ادم شدیدا متکبری هستیم . البته خود من اینجوریم پارسال تو مدرسه راه میرفتم به من بد بخت میگفتند چرا خودتو میگیری ivar: البته من خودم یه همچین فکری نمیکردماا ولی خوب نظر دیگران بود دیگه.
پاسخ : تکبر خوب است یا بد . نظر شما چیست؟؟ احسنت.... احسنت.... احسنت.... درورد بر شما:love0041: من که حسابی لذت بردم:love0041: یکم دیگه بگذره ببینم این تاپیک به کجا میرسه منم نظرم رو میدم
پاسخ : تکبر خوب است یا بد . نظر شما چیست؟؟ خب حق مطلب با اون حکمتی از نهج البلاغه بیان کردن ادا شده و اون خواسته اصلی که باز کننده تاپیک و برادرم حسین داشتند و نیت قلبی خودم بوده برآورد شده.. لب کلام( هسته اصلی نظر بچه ها ) این بود که تکبر در مقابل نامحرم موجودیت و ضرورت می یابه و در غیر از اون باید به جایش نیگاه کرد...... اما منم به زبون خودمونی خودم_ (:hug3:همون نیش دارهh34r-smiley:) میخام یکسری حرفا بزنم شک ندارم در حد نظرات دلنشین شما نیست ولی دیگه دیگه:ashamed0001: :rolleyessmileyanim: تکبر واقعا از چی میاد ؟؟؟ :rolleyessmileyanim: * غرور . غرور به داشته ها و جذابیت های غیر حقیقی و علائق دنیوی است که باعث می شود دچار اختلال فکری و در نتیجه آن به انواع بیماری اخلاقی و روانی مانند تکبر، خودخواهی و فخر فروشی , به رخ کشی آن مبتلا گردد. [SOURCE] :smilingsmiley: تکبر یعنی؛ كسی كه تكبر میكند. در حالی كه از نظر لغوی، ریشه آن خیال است. پس چگونه معنای تكبر میدهد؟ برای اینكه این خودبزرگبینی به دیگران، چیزی جز خیال نیست ....:smilingsmiley: [/SOURCE] دوستان بجای اینگه از هم بپرسیم متکبریم یا نه بهتر نیست بیاییم چندتا راهکار بدیم و درکل چند تا چیز بهم یاد بدیم من از همه تون متکبر ترم میگین نه ادد لیستم رو ببینید متوجه میشین پس اصل رو بچسبید بحث عوض نکنین حالا عده ای دارن میگن ای خدا باززززززززم این اومد:sick0022ایششش):laughingsmiley: :hug3:ببنیم میتونین این تاپیک رو ببندین یا نه:hug3: :ashamed0001:اقا اجازه میدین بعدا یه وصیت دوستانه هم بکنم:ashamed0001:یعنی اون اخراااااش:ashamed0001:یه کوچولو هااااااا
پاسخ : تکبر خوب است یا بد . نظر شما چیست؟؟ با تشکر از بچه ها ، به خصوص داداش ایمان عزیزم منتظر بقیه نظر ها هم هستیم من هنوز از حرف هام مونده ، عیب های تکبر و راهکارهاش رو هنوز نگفتم منتظر تا بقیه بیان نظرات رو بگید.
پاسخ : تکبر خوب است یا بد . نظر شما چیست؟؟ اكه زياد بهش بچسبى ميرى تو جراغ راهنما اكه هم نداشته باشى هميشه براى خودت بدرد نخوردى بس سعى كن هميشه تعادلتو حفظ كنى
پاسخ : تکبر خوب است یا بد . نظر شما چیست؟؟ خوب انیکا جون هرکسی میتونه ازاین کلمه یه برداشتی داشته باشه برداشت من این بود که اگه خیلی متکبرباشی مثل ماشینی می مونه که باچراغ راهنما برخورد میکنه اونم ازتوع شدیدش:laughingsmiley:
پاسخ : تکبر خوب است یا بد . نظر شما چیست؟؟ مردم یه برداشت بدی از تکبر دارن و خیلی چیزارو تکبر یا غرور میدونن که من چن تا مثال در موردش میزنم که شما بیاین راه حل بدین :wink: من تو مدرسه یه دوستی داشتم همیشه واسش تعریف میکردم من امروز کجا رفتم چی خوردم چیکار کردم چی خریدم چی بپوشیم بهم میگه متکبر میگم چرا میگه ادمی که فقط خودشو ببینه و از خودش حرف بزنه متکبره :blinksmiley: یه بار عروسی یکی از فامیلامون بود بهم گفتن بیا برقص نرفتم فرداش مادر عروس اومده پیش مامانم گله میکنه دخترت چقد مغروره :blinksmiley: من یکم دیر جوشم با هرکسی زود دوس نمیشم و سر صحبتو باز نمیکنم اینو کسایی که تو چت روم میان فهمیدن که من زیاد حرف نمیزنم واسه همین خیلیا میگن مغروری ولی من اصلا مغرور نیستم نمیدونم چرا مردم اینجوری برداشت میکنن :soali: