1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

صندلی داغ صندلی داغ شماره 9 با حضور Hidden (مدیر بخش موبایل)

شروع موضوع توسط HossEiN ‏12/4/12 در انجمن صندلی داغ

وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.
  1. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    133
    پاسخ : ""صندلی داغ با حضور Hidden | (ایمان جان) | مدير انجمن موبایل""

ای وای حسین ببخشید نمیدونستم
    چشم خوبه گفتی وگرنه.......:happy0199:

6 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    سینما

اي واي حسيم هست حسين حسين.........

5 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    دانش اموز

خوب سلــــام . من بازم اومدم . با سوالای اسون 

راستی ایمان من هروست مونو زمستون سال اولم روز 23 و ازدواجم کردم (دوروز پیشش) هورا هورا . توی سوال 131 هم همه رو نام بردی غیر از ابجی کوچولوت واقعا که
    :dokhi:
    از اونجا که اهل قهر نیستم باهات قهر نمیکنم ولی دفعه ی بعد قهرم میکنم
    :laughingsmiley: 
    حالا سوالا

156. وقتی که 14 سال و 15 روزت بود صبح که بلند شدی اولین کلمه ای که گفتی چی بود؟؟ (درست جواب بدی درنری ها)
    157. بیست و4 بار بنویس : ژ و ژ میشه دوتا ژ 
    158.برو الان لب یه پنجره که رو به خیابونه ماشینایی که رد میشن تا دوساعت بشمر بعد تعدادشونو بیا بنویس که واسه امار لازم دارم !!
    159. از اول ابتدایی تا الان چند تامداد مصرف کردی چند بار تراشیدی؟
    160. چند بار تو مدرسه تو دفتر احضارت کردن؟؟ 
    161. اخرین کتابی که خوندی رو بردار 12 خط اول نه 13 همین خط 2 کلمه ی اول نه 3ومین کلمه اولین حرفش چیه؟؟ راست بگی هاا 
    162. تو بازی هروست مون سال اول روز اول بهار چه جشنی هست ؟؟
    163. تو بازی هروست مون وقتی کارن قلبش بنفشه باهاش که صحبت میکنی چی بهت میگه؟؟
    164. با قسطنطنیه یه جمله بساز .
    165. وقتی سوم ابتدایی بودی تو کدوم نیمکت میشستی ؟؟
    166. بازم بپرسم؟؟؟ راستش یادم نمیاد دیگه یه سوال الان ازخودت بپرس به خودت جواب بده . سوالت از 5 کلمه تشکیل شده باشه و جوابت از 12 کلمه 

سوالام خیلی اسون بودمگه نه . حالا اینا رو قشنگ ودرست جواب بده تا دفعهن بعد باز سوالام سخت تر شه . تا تو باشی دیگه ابجی کوچولو تو فراموش نکنی.:laughingsmiley:

4. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    سینما

بازم من اومدم:tongue0013: خوش اومدييي
    ممنون از لطفی که بهم داشتی ایمان جان:love0041: كدوم لطف دقيقا؟؟؟
    اینبار سوالام بعضیاش از خودم نیس خب دیگه نمیشه که مگه من چقد میتونم سوال طرح کنم ولی بازم میکنم اینکارو پس منتظر سوالای بعدیم باش بله هستيم
    سوالامم از گونه های متفاوت میپرسم که هی از این شاخه بپری اون شاخه
    :tongue0013: خدا خيرت بده..
    136.خواننده محبوب؟ خودم مگه چمه؟؟؟ حالا بعد از خودم سياوش قميشي
    137.یک نصیحت؟ آخه به كي؟؟بگو من نصيحت كنم
    138.ورزشم میکنی؟چی؟ بله..چجورم..صبحا كه تو پارك يكم ورجه وورجه مي كنم..شبا هم روزاي زوج بدنسازي فرد هم پينگ پونگ
    139.بد ترین گناهی که کردی تا الان؟؟ فك كنم خيلي دخترا از دستم عصبانين..اون دنيا يقمو نگيرن خوبه
    :happy0199:
    140.اگه بگن چند دقیقه دیگه بیشتر زنده نیستی دوست داشتی با کی و کجا بودی؟ ديده..زير بارون..از اين صحنه روماتيكا ديگه..خودتون جاشو طراحي كنين
    141.کدوم شهر ایران رو خیلی دوست داری بجز تهران؟ رشت..تيملا بسر...چه حالي ميده اونجا..مخصوصا تابستونا بري ولو شي تو ويلا بعد از ظهر تا شبم لب دريا صبح هم بريم جنگل...به به
    142.یه بیت شعر خوشگل بنویس چون با ادب و تميز باشي...پيش همه كس عزيز باشي
    :thumbsupsmileyanim:
    143.نظرتو راجع به شکلکای زیر بگو(:tongue0013:)
    :ghalb: قلب كه عشقولانس ديگه
    :tongue0013: اينم فك كرده زبونش خيلي درازه..ميبرمش صبر كن
    :happy0044: ماشالله دهن كه دهن نيس..گاله س...ببند بابا
    :zamin: داره التماس مي كنه..يا شكر مي كنه؟؟ها؟؟
    :khande: يه جك پارسال بهش گفتم هنوز تو فكرشه..
    :bargh: بچگياي منه ها

144.از کدوم شکلک بیشتر از همه استفاده میکنی؟فک میکنی چرا؟
    :happy0199: چون هميشه خوشحال و شاد و خندانم.....قدر دنيارو ميدانم
    145.ادم قانون مندی هستی؟
    :confused0075: حتي 1 درصد فكرشم نكن
    146.ظرف میشوری؟ مامانم بگه آره ولي ديده خانوم از اين خبرا نيستا
    147.روزانه چقد مطالعه میکنی؟چند ساعت یا دقیقه؟ اهل رمانم بيشتر..شايد روزي 2 ساعت..اگه اينتر نت و ديده بذارن
    148.اگه یه بار دیگه به دنیا بیای همین جوری زندگی میکنی؟ نه...بيشتر پس انداز مي كنم..چقد الكي خرج كردم تو زندگيم...
    بازم میام
    :tongue0013: بفرما قدمت رو چشم

4 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  5. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    سینما

سلاااااااااااااااااااااام .
    چطوری؟
    با چندتا چرا چطوری؟:tongue0013:

149.چرا تو خونه ۴٠ متری ال سی دی ۵٢ اینچی میذارن؟ والا من تاحالا اصلا خونه 40 متري نديدم ولي حتما دوس دارن ديگه
    150.چرا از در که میخوان رد بشن تعارف میکنن ولی سر تقاطع به هم رحم نمیکنن؟:zamin: خب دم در دستشون به هم ميرسه شل و پل كنن همو احترام ميذارن..اما سر تقاطع كه دستشون به هم نميرسه..تو ماشينن
    :tongue0013:
    151.چرا از تو ماشین پوست پرتغال می ریزن بیرون یا هرچیز دیگه؟خودتم اینکارو میکنی؟:confused0075:
    بي فرهنگن ديگه..به خدا اگر من اين كارو بكنم..اصلا اين كار تو اروپا و آمريكا جريمه داره..ممنوعه
    152.چرا قبل از ازدواج دنبال پول طرف مقابلن نه اخلاقش؟ چه سواليه؟؟؟ خب پول مهم تر از اخلاقه ديگه..نه؟؟
    153.چرا بعد از ازدواج دنبال اخلاق طرف مقابلن نه پولش؟ ااااا؟؟؟ خب ديدن پول نداره بعد ازدواج به اخلاقش گير ميدن
    154.چرا مردم تو تاکسی راجع به سیاست صحبت میکنن؟ بحثو 30يا30 نكنم ولي اينم يكي از ضعفاي مملكته..مردم بايد حرف دلشونو تو تاكسي بزنن
    155.چرا همه فیلم زیاد می بینن ولی کتاب نمی خونن؟ خب فيلم جذاب تره..راحت تر دركش مي كني..
    :blinksmiley:
    راستی تو اون پست اولم پرسیدم از کدوم کارتون بچگیت خوش میاد؟کارتون مثل دوقلوهای افسانه ای مثل فوتبالیستها
    :asabi::tongue0013:
    اي واي من سوالو اشتباه متوجه شدم..ولي از بچگي عاشق اسكوبي دو بودم

6. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    سینما

خوب سلــــام . من بازم اومدم . با سوالای اسون سلاممممم آبجي آتناي گل گلايم..بله خيلي آسونن يه نيم نگاه انداختم

راستی ایمان من هروست مونو زمستون سال اولم روز 23 و ازدواجم کردم (دوروز پیشش) هورا هورا . توی سوال 131 هم همه رو نام بردی غیر از ابجی کوچولوت واقعا که
    :dokhi: آخه تو آبجيمي عزيزم دوستم نيستي كه اگر ميگفتن آبجيا اسم تو رم مي نوشتم..ولي الان ميرم اسم تورم مي نويسم
    از اونجا که اهل قهر نیستم باهات قهر نمیکنم ولی دفعه ی بعد قهرم میکنم
    :laughingsmiley: چشم بانو..تكرار نخواهد شد
    حالا سوالا يا قمر بني هاشم

156. وقتی که 14 سال و 15 روزت بود صبح که بلند شدی اولین کلمه ای که گفتی چی بود؟؟ (درست جواب بدی درنری ها) حتما گفتم اه..بازم مدرسه...
    157. بیست و4 بار بنویس : ژ و ژ میشه دوتا ژ .... ژ و ژ - ژ و ژ - ژ و ژ- ژ و ژ- ژ و ژ...سركاري كه نيس؟؟ ژ و ژ - ژ و ژ - ژ و ژ - ژ و ژ - ژ و ژ - ژ و ژ - ژ و ژ - ژ و ژ - ژ و ژ - ژ و ژ - ژ و ژ - ژ و ژ - ژ و ژ - ژ و ژ - ژ و ژ - ژ و ژ - ژ و ژ - ژ و ژ - نشد كههههههه...!!!!!!!
    158.برو الان لب یه پنجره که رو به خیابونه ماشینایی که رد میشن تا دوساعت بشمر بعد تعدادشونو بیا بنویس که واسه امار لازم دارم !! شرمنده الان با غم..ماشين فقط 2 تا هست..يه ماشين خودم يه ماشين پسر خالم..
    159. از اول ابتدایی تا الان چند تامداد مصرف کردی چند بار تراشیدی؟ اگر نخوام بپيچونم فك كنم حدود 100 تا تا 300 تا
    160. چند بار تو مدرسه تو دفتر احضارت کردن؟؟ جدا ميگم دبستان خيلي منظم بودم..خيلي رفته باشم تو اون 5 سال شايد 4 بار يا 5 بار اما راهنمايي و دبيرستان.....واي واي واي..شر بودم شر
    161. اخرین کتابی که خوندی رو بردار 12 خط اول نه 13 همین خط 2 کلمه ی اول نه 3ومین کلمه اولین حرفش چیه؟؟ راست بگی هاا بذار ببينم..فرصت...اولين حرفش ف ميشه ديگه
    162. تو بازی هروست مون سال اول روز اول بهار چه جشنی هست ؟؟ به خدا آتنا اگه يادم بياد...من فقط از يه فستيوالش خوشم مياد اونم همونه كه بهم گوجه پرت مي كنيم..
    163. تو بازی هروست مون وقتی کارن قلبش بنفشه باهاش که صحبت میکنی چی بهت میگه؟؟ باور مي كني من قلب كسيرو اصلا بنفش نكردم تاحالا..
    164. با قسطنطنیه یه جمله بساز . آتنا در صندلي داغ ايمان ، ايمان را با قسطنطنيه سوزاند..
    165. وقتی سوم ابتدایی بودی تو کدوم نیمکت میشستی ؟؟ دقيقا يادمه..3 رديف بود..من سمت چپ آخرين نيمكت بودم..شيطوني مي كردم اوردتم نيمكت اول رديف وسطي
    166. بازم بپرسم؟؟؟ راستش یادم نمیاد دیگه یه سوال الان ازخودت بپرس به خودت جواب بده . سوالت از 5 کلمه تشکیل شده باشه و جوابت از 12 کلمه واااااااي..سوال: چرا خودم بايد سوال بطرحم؟؟؟ چون كه آتنا سوالاش به ته رسيده...اي واي اي واي..چه كنيم؟؟
    حال كردي درست در اوردم..

سوالام خیلی اسون بودمگه نه . حالا اینا رو قشنگ ودرست جواب بده تا دفعهن بعد باز سوالام سخت تر شه . تا تو باشی دیگه ابجی کوچولو تو فراموش نکنی.:laughingsmiley:خييييلييييي آسون بود آتنا..بازم بيا..چشم

7. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

167-الان چه حسی داری؟
    168--تا الان شده بعد از یه رابطه لاو طرفت برات عادی بشه یه جوری در پی راهی باشی
    تا از شرش راحت بشی؟"
    169-نطزت درباره یه مهمونی چیه؟شرکت می کنی؟
    170-چپ دستی یا راست دست؟
    171-تجربه نوشیدن مایعات الکی هم داشتی؟
    172-ریش داری؟ته ریش؟یا صورت صاف وصوفه؟
    173-می خوام عکس طوطیت وببینم؟نره یا ماده؟غذاش چیه؟اسمش چیه؟چندخریدیش؟

8. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    سینما

167-الان چه حسی داری؟ نميدونم خيلي خوشالم..تو باغم هستم الان...جاي همتنون خالي
    168--تا الان شده بعد از یه رابطه لاو طرفت برات عادی بشه یه جوری در پی راهی باشی تا از شرش راحت بشی؟" اينو بذارين جواب ندم..مي ترسم فروم ف.ي.ل.ت.ر شه
    169-نطزت درباره یه مهمونی چیه؟شرکت می کنی؟ هر مهمونيي باشه..پايين شهر..بالا شهر..وسط شهر..با كله هستم...حالا كجا هس؟؟بگو ببينم زود باشه..مختلطه؟؟يا جدا؟؟
    170-چپ دستی یا راست دست؟ راس دستم ولي مهمونيه كجاس؟؟
    171-تجربه نوشیدن مایعات الکی هم داشتی؟ اوه اوه اوه..خدايي بخوام دروغ نگم آره داشتم تجربشو.. فنلانديا و ودكا و بلك اند وايت و اه اه اه..چين اينا؟؟امير تو تو اين چيزا واردي بيا كمك كن به پرستو
    172-ریش داری؟ته ریش؟یا صورت صاف وصوفه؟ آره ته ريش دارم
    173-می خوام عکس طوطیت وببینم؟نره یا ماده؟غذاش چیه؟اسمش چیه؟چندخریدیش؟ الان وضع نت خرابه ولي سرعتش خوب شد حتما برات عكسشو ميفرستم ... كاسكوئه..20 تا كلمه هم بلده..من 400 تومن خريدمش...خدايي خيلي حال مي كنم باهاش..ماده هم هست..اسمش كاكاس...غذا هم كاهو خيلي دوس داره و نون بربري..تخمه هم كه كلا رو شاخشه...

7 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  9. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    دانش اموز

سلام بازم دوباره من :laughingsmiley: 
     راستی داداش ایمان سال سومی قلب هیچ کدومو بنفش نکردی . ااااااااا چرا پس کی میخوای بدبختو زن بدی؟؟ در سال اول اصلا اول بهار داریم؟؟ از روز دوم بهارشروع میشه . سالهای بعدم روز اول بهارجشن سال نویه دیگه.:laughingsmiley:

174. راست میگی ها خودم فک نکردم اخه من ابجیتم دوستت که نیستم . حالا اسم ابجیهاتو بنویس : 
    175. راستش دلم نمیاد سوال سخت بنویسم ولی اونجا گفتم ژ و ژ میشه دوتا ژ چرا میشه دوتا ژ رو ننوشتی تاز 23 بار هم نوشته بودی الان بنویسشون:laughingsmiley: ؟
    176. الان دقیقا چند تا مو تو سرته . قشنگ بشمری ها :laughingsmiley: 
    177. من دقیقا یه روز نشتم به همه شکلکها نگا کردم و فک کردم ولی نفهمیدم منظور این شکلکه چیه :sad:  منظورش چیه؟؟
    178. فرض کن الان تو دریایی فرض کردی ؟؟؟ خوب چیه فرض کن دیگه بازم فرض کن همــــــــــــــین!! بقیه سوال یادم رفت
    179. امممم در سال 1377 در اروپا روز اول سال چه اتفاق مهمی افتاد؟؟
    180. راجع به من در 4 خط نظرت رو بگو .. 

اوه دیگه یادم نمیاد . یادم اومد میام ازت میپرسم اخه نمیخوام سوالام تکراری باشن . 
    :laughingsmiley:

7 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  10. کاربر ارشد

امتیاز دستاورد:
    0

181-[FONT=&quot]تفاوت غرور و خودخواهی؟
    182-
    [/FONT][FONT=&quot]3.بزرگترین لذتت تو زندگیت؟[/FONT]
    183-
    [FONT=&quot]سه واژه قشنگ[/FONT]
    184-