پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• قشنگیه عشق اینه که نتونی بهش برسی و بعدها خوشبختیشو ببینی ولی بدیه عشق اینه که از دستش بدی بعد بفهمی عاشقت بوده
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• بگذار اینگونه بگویم :دلم اگر برایت تنگ میشود ببخش...... روزم اینگونه قشنگ میشود....
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• دلم گاهی برای خنده ای جانانه تنگ است برای دیدن و بوییدنی مستانه تنگ است در این امروزهای خالی از هر بال و پرواز دو چشمم از برای دیدن پروانه تنگ است
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• [FONT="] [/FONT] بـَعضــے آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِكشـے سيـنه ات خـالـے نمـيشـود امروز سـينه مـَن پـُر از همان آه هـاست! ****** گاهی حس میکنم روی دست روزگار مانده ام خسته اش کرده ام ... خودش هم نمی دانـــــــــد با من چــــــه کند ... ****** شيرين بهانه بود ..فرهاد تيشه ميزد تا نشنود صداي مردماني را که در گوشش ميخواندند : او دوستت ندارد
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• [FONT="] [/FONT] [FONT="]تَرَک برداشت دلــــــــم![/FONT] آنقَدَر که تو گرم و سردش کردی... ***** کمي عوض شده ام؛ ديريست از خداحافظي ها غمگين نميشوم؛ به کسي تکيه نميکنم ؛ از کسي انتظار محبت ندارم؛ خودم بوسه ميزنم بر دستانم ؛ سر به زانو هايم ميگذارم و سنگ صبور خودم ميشوم چقدر بزرگ شدم يک شبه!!! ***** صدای آب می آید در حوض دلتنگیم چه میشویی؟ ...کمی آهسته تر ماهی کوچک دلم را میان دستانت نمیبینی؟ [FONT="] [/FONT]
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• خدایا... همہ از تو میخواهند "بدهی" اما من از تو میخواهم"بگیری" خستگی، دلتنگی و غصه ها را از لحظہ لحظہ روزگار همہ آنهایی که دوستشان دارم
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﻬﻢ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺯﻧﺪﮔﯿﻤﯽ … ﻭﻗﺘﯽ ﺭﻓﺖ ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻢ : ﻣﮕﻪ ﻣﻦ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﻧﺒﻮﺩﻡ ؟ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ : ﺁﺩﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺑﻪ ﻋﺸﻘﺶ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯿﺶ ﺑﮕﺬﺭﻩ!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• معلم برای سفید بودن برگه نقاشی ام تنبیهم کرد! و "همه" به من خندیدند... اما من خدایی را کشیده بودم، که "همه" می گفتند: دیدنی نیست...
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• [FONT="]دلت [/FONT][FONT="]تنگ[/FONT][FONT="] یک نفر که باشد [/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] تمام تلاشت را هم که بکنی تا خوش بگذرد [/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] فایده ندارد ... [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="] تو دلت تنگ است ...[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] دلت برای همان یک نفر [/FONT][FONT="]تنگ[/FONT][FONT="] است ! [/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] تا نیاید ... تا نباشد ... [/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] هیچ چیز درست نمی شود ... !!![/FONT][FONT="][/FONT]