پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ وای از دست این تنهایی، وای از دست این دل بهانه گیر وای از دست این لحظه های نفسگیر ،ای خدا بیا و دستهای سردم را بگیر خسته ام ، باز هم دلم گرفته و دل شکسته ام
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ خدایا ، تکیه گاهم بی خبر رفت! امیدم ، آسمانم ، ماهِ ماهم بی خبر رفت! به وقت بارشِ طوفان سختی ندارم من پناهی ، جان پناهم بی خبر رفت!!!
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ خدایا خسته ام! از غریبــه بــودن بیــن ِ این آدمـ ها از بـے کسـے از ایـــ ن کـه از جنـس ِ آدمـ های اطرافـَـ م نیستــم از اینکه همه تا میفهمــن از خودشــون نیستــم رفتارشــون باهامـ عوض میشـه خدایــا! تو بـا مــن باش. [HR][/HR]
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ ...بالاخره هم قد شدیم... ....خدا میداند چه چیزهایی رو زیر پا گذاشتم.... [HR][/HR]
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ شبیه معادلات چند مجهولی شده ام ؛ این روزها …. هیچ کس از هیچ راهی مرا نمی فهمد … !!! [HR][/HR]
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ به سوی من بیا ، به سوی منی که شب و روزهایم یکی است ، به سوی منی که هر جا نگاه کنم، تو را میبینم ، تا چشم بر روی هم میگذارم چشمانت را میبنم و اینجاست که رویای زیبای چشمانت نمیگذارد که بخوابم …نمیگذارد آرام بمانم ….
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ [HR][/HR] چه می دانی از دل ِتنگم؟ گاهی به خدایت التماس می کنم فقط خوابت را ببینم... می فهمی ؟!!!!!!!!خوابت را......
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ تازگی دارد برایم! روزها که به امید کسی دلخوش نیستم و شب هایی که از نیامدنش دلگیر نمیشوم بی کسی هم عالمی دارد!
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ از همیشه ی انتظار که میدانم حوصله به خرج نمیدهی تا دلتنگی هایم را بشونی فقط ... این را میگویم که تنهایی ام آنقدر بزرگ شده است که اگر ببینی شاید نشناسی...!! [HR][/HR]
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ چه بی هیاهوست این خلوت نهانم شعله ای بیافروز تا در تنگناهای تاریک شبهای بی ستاره تو را به تصویر در آورم غزلهایم برای توست چرا که تو قطب زنده غزلهای منی ومن شکسته بال ترین عاشق چند بیت آخرم