پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ [HR][/HR] دلم که مهمون نمیخواست کی گفت که مهمونم بشی؟ کی گفت بیای تو قلبم و مهمون ناخونده بشی؟ کی گفت منو صدا کنی با اون چشات نگاه کنی قلبم و از جا بکنی بعدش اونو رها کنی کی گفت یواشکی بیای تو قلب من پا بذاری کی گفت بری و تا ابد رد پاتو جابذاری کی گفت منو شکار کنی شکارت و رها کنی صیدت و تنها بذاری صید دیگه شکار کنی کوه غرور بودم کی گفت بیای و مجنونم کنی کی گفت که تو حصار غم اسیر و زندونم کنی کی گفت که عاشقم کنی زار و پریشونم کنی کی گفت که از عاشق شدن منو پشیمونم کنی کی گفت که از چشای من خواب و بدزدی و بری؟ کی گفت پریشونم کنی٬ کی گفت بری؟کی گفت بری؟
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ گفته بودی درد دل کن گاه با هم صحبتی کو رفیق راز داری ! کو دل پر طاقتی ؟ [HR][/HR]
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ دلم اصرار دارد فریاد بزند؛ اما . . . من جلوی دهانش را می گیرم وقتی می دانم کسی تمایلی به شنیدن صدایش ندارد
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ دم ها همه می پندارند که زنده اند؛ برای آنها تنها نشانه ی حیات؛ بخار گرم نفس هایشان است! ... کسی از کسی نمی پرسد : آهای فلانی! از خانه ی دلت چه خبر؟! گرم است؟ چراغش نوری دارد هنوز؟
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ دیشب خواب چشماتو دیدم خواب نگاه پر معنا تو دیدم توی بارون قدم به قدم منو تو کنار هم من با باله پرواز توی اوج آسمونها تو با گرمای حرفات توی دل ابرا سرمای خیسه بارون روی شونه هام گرمای حرفات روی نفسام تاریکی* شوم شب اومد سراغم ترس از دوری چشمات اومد سراغم لحظه وداع چشمات دوری از گرمای نگات پرندهٔ نحس صبح اومد سراغم لمس پرهاش کرد بیدارم نگاه من به اتاق خالی* خالی* از اون رویای خیالی
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ نمی دانم چرا هر چه عاشق و عاشقتر می شوم.... ترسوتر و ترسوتر هم می شوم...... شاید دلیلش ترس از روزیست که تو را از دست بدهم....... ترس از زمانیست که برایت بهترین نباشم....... ترس از لحظه ایست که دیگر دوستم نداشته باشی......
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ تا چشم ها را بستم آرزويم تو شدي فكر رفتن كردم سمت و سويم تو شدي تا كه لب وا كردم گفتگويم تو شدي در ميان سكوت شبهايم جستجويم تو شدي زير باران پر احساس خيال شستشويم تو شدي هركجا بودم من پيش رويم تو شدي... مهربان در تمام قصه هاي من هيچ كس جز تو نبود همه اويم تو شدي ...!
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ "عاشق" که میشوی ... "عاشق" که میشوی ، همه چیز "بی علت" می شود ... و تمام دنیا "علـت" میشود ، تا "عـشق" را از تو بگیرد ..