1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

لمپارد و تمجید از شیوه ساده مدیریتی دی متئو: با دی متئو اعتماد به نفسمان زیاد شد

شروع موضوع توسط artia ‏31/3/12 در انجمن ورزشی

1. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    63
    حرفه:
    -----
    [​IMG] Getty Images

سایت گل – فرانک لمپاردستاره انگلیسی چلسی در صحبتهایی به تمجید از شیوه مربیگری دی متئو، مربی موقت چلسی پرداخته​
    دی متئو که دستیار آندره ویلاس بواس بود، بعد از برکناری این مربی پرتغالی جانشین او شد و این تیم را به نیمه نهایی جام حذفی انگلیس رساند. چلسی بعد از برد 0-1 مقابل بنفیکا در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا امیدهای فراوانی به حضور درمرحله نیمه نهایی این رقابتها داردو لمپارد معتقد است که موفقیتهای اخیر تیمش نتیجه ایده های دی متئو بوده است​
    لمپارد در صحبتهایی به رادیو5 لایو بی بی سی گفت:« خیلی ساده است و اصلا پیچیده نیست. با آمدن دی متئو اعتمادبه نفسمان زیاد شد و اگر از روی نتایج هم قضاوت کنید، تیم به نتیجه خوبی دست یافته. شغلها و پست ها متفاوت است (دستیار و مربی). فکر می کنم که مربیگری خیلی به دی متئو می آید. او پیش از این ههم مربی بوده و در مک دانز و وست بروم عملکرد خوبی داشته.زمانی که او وست بروم را ترک کرد،مردم دلیل او را درک نمی کردند .فکر می کنم که تصمیمات دی متئو انقلابی است.»​
    چلسی درحال حاضر در رده پنجم جدول لیگ برتر است.البته لمپارد در ادامه از عملکرد ویلاس بواس انتقاد نکرد و اعلام کرد که اعتماد به نفس کم در رختکن تیم یکی از دلایل اصلی برکناری ویلاس بواس بود.​
    لمپارد گفت:« دلایل زیادی است که چلسی با ویلاس بواس موفق نبود و فقط یک دلیل خاص و ویژه در میان نیست. خیلی راحت می توان گفت که تفاوتها کجاست؛مربیان مختلف عقاید مختلفی دارند. من قبل از بازی با بنفیکابا دی متئو صحبت کردم و هیچ مشکلی میان ما وجود ندارد.»