Vicente Del Bosque - Spain سایت گل- بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی به آنالیز عملکرد رائول گونسالس، ستاره اسپانیایی شالکه پرداخته ولی هنوز با ابهام درمورد احتمال حضور این ستاره در یورو2012 صحبت می کند. دل بوسکه در صحبتهایی گفته:« رائول عملکرد فوق العاده ای در فوتبال آلمان دارد و این برای من تعهدی را ایجاد نخواهد کرد؛ بلکه شادی فراوانی را به همراه دارد.» این درحالی است که رائول 34 ساله که قراردادش با شالکه درپایان رقابتهای این فصل به پایان می رسد در روزهای اوجش به سر می برد و در طول این فصل 17 گل در تمامی تورنمنتها باری شالکه به ثمر رسانده او در دیدار پنجشنبه شب شالکه مقابل اتلتیک بیلبائو دو گل تیمش را به ثمر رساند؛هرچند که بیلبائو در آن بازی با نتیجه 2-4 به پیروزی رسید. درخشش اخیر رائول باعث شده تا خیلی ها احتمال حضور او در یورو2012 را پررنگ تر بدانند در ماه دسامبر بود که دل بوسکه احتمال دعوت رائول به تیمش را رد نکرد.این درحالی است که آخرین بازی ملی رائول در سال 2006 برگزار شد. دل بوسکه در صحبتهایی به اروپا پرس گفت:« نمایشهای اخیر رائول مرا تحت فشار قرار نمی دهد و فقط از بازیهایش لذت می برم.او نماینده خیلی خوبی برای فوتبال اسپانیا در رقابتهای بوندس لیگاست و با مهاجمان بزرگی در عرصه فوتبال بین المللی رقابت می کند.» دل بوسکه درادامه درمورد داوید ویا که فاز نهایی اش مصدومیتش را طی می کند، گفت:« ویا یکی از گلزن ترین مهاجمان ماست و مجبورم که منتظر او بمانم و امیدوارم که خوب شود و به موقع به رقابتهای یورو برسد.» سرمربی ماتادورها در مورد لیست نهایی اش برای رقابتهای یورو گفت:« من همه را در ذهن دارم. باید ایده ها را مرتب کرد و بهترین ها را انتخاب کرد.در زمان انتخاب لیست، بحث های فوتبالی را درنظر می گیرم . باید عادلانه انتخاب کردوبهترین ها را براساس قابلیتهای فوتبالی شان برگزید.»