پاسخ : روز شمار سال 90 ... بیاین این روزای آخر و کنار هم باشیم امسال سال زیاد جالبی برای من نبود/./././././. پر از یادآوری روزهای غم و / بیخیال / :gol3:من هم پیشاپیش سال نو را به همه دوستان تاپ فرومی تبریک میگم و امیدوارم سال پر از شادمانی رو داشته باشید:gol3: بــاز مـــی آیــــد بــــهـــار دلـنشین / بــاز بــلـبــل مــی شــود با گل قرین بــاز صـــحــرا پـر شقایق می شود / بــاز روشــن قــلب عـاشق می شود فــصــل ســـرد از هــیــبت باد بـهار / مــی کــنـــد از پــیـش روی او فـرار ســفــره هــا بــا هـفت سین آراسته / بــا گـــل مـــهـــر و صــفـــا پیراسته بــر ســر سفره جـوان و خُرد و پیر / ســبزه و آئــیــنـه و مــاهـی و سـیر سـیـب و سـنـبـل در کـنـار یــاسـمـن / عطربــیــد مـِشک چــون مُشک خُتَن سرکه و سنجد، سماق و شمع و گل / عـــیـــد آمــد بـــا دف و ســاز و دُهُل ســال نــوتـحـویل و سال کهنه رفـت / هــم دل مــا تـازه شد هم شال و رخت یــا مــُقــلّب،قــلب مـــارا شـــاد کــن / یـــا مـــُدبّـــر خـــانــــه را آبـــاد کـــن یـــا مـــُحـــول ،اَحســــنُ الــّحالم نما / از بـــدیـــهــــا فـــارغُ الـــبـــالــم نـما ایـــن دل «جـــاویــد» را پـاک از ریـا / کُــن خــــدا ،ای قـــادر بـــی مــنـتــها
پاسخ : روز شمار سال 90 ... بیاین این روزای آخر و کنار هم باشیم آخه اينجا برنامه ي خاصي واسه لحظه ي سال تحويل نيس...يه هتل پارميس ايرانيه اونم تو ماريو استريت من حال ندارم برم اونجا به احتمال زياد ميام فروم.... خنگم ديگه..
پاسخ : روز شمار سال 90 ... بیاین این روزای آخر و کنار هم باشیم فک کنم من یکم دیر اومدم :laughingsmiley: سال 90 واسه من سال تقریبا خوبی بود سالی بود که چند تا دوست خوب تو مدرسه پیدا کردم سالی بود که سعی کرد اخلاقمو یکم درس کنم :ashamed0001: سالی بود که بعد از کلی اصرار بابام بلاخره واسم گوشی مورد علاقمو خرید و سالی بود که زمستون اومدم ایران و برف دیدم و این از همه باحالتر بود :happy0199: و البته سالیه که من از همیشه دیرتر میام ایران و در نتیجه کمتر میمونم :sadsmiley: فک کنم منم سال تحویل بیام فروم :rolleyessmileyanim: و در اخر عیدو پیشاپیش به تموم دوستای تاپ فرومی خودم تبریک میگم و اگه کسی بوده که احیانا ناراحتش کردم یا ازم دلخوره همینجا ازش معذرت خواهی میکنم :love0041:
پاسخ : روز شمار سال 90 ... بیاین این روزای آخر و کنار هم باشیم مرسی حسین جان از تاپیکت. سال 90 سال خوبی برای من نبود. یه سری چیزا که برام حیاتی بودن از دست دادم:gerye: اما خوب اینم یه جورشه دیگه!! نمی دونم سال بعد چی پیش میاد اما آرزومه که برای همه ی آدمایی که سال جدیدشون از 1391/1/1 شروع میشه بهترین سال نسبت به همه ی سالهای عمرشون (که گذشته) باشه. از همه بچه های تاپ فروم هم اگر از دست من ناراحت هستن عذر میخوام و خواهش میکنم که ببخشنم. همتون رو دوست دارم. :gol3:
پاسخ : روز شمار سال 90 ... بیاین این روزای آخر و کنار هم باشیم اخی عزیزم کاش میتونستم بیام اون لحظه فروم که داداشم تنها نمونه:ashamed0001: اخی حالا سال تحویل همش تو فکرتم:sadsmiley:
پاسخ : روز شمار سال 90 ... بیاین این روزای آخر و کنار هم باشیم راستی بچه ها یه چیزی رو یادم رفت بگم. سال 90با بدترین اتفاق تو زندگیم روبرو شدم.البته بهتر بود اینو تو قسمت درددل بچه های تاپ فروم مینوشتم ولی اینجا هم خوبه:tongue0013: حالا بگذریم.بعضی هاتون میدونین که من اول دبیرستانم واز این ازمونهای بیمزه برای انتخاب رشته واین حرفا خیلی ازما میگیرن:sick0022: یه روز جمعه که رفته بودیم ازمون بدیم (بعد ازازمون) خبربه گوشم رسید که بچه های دوم دبیرستان (مدرسه سمپاد وفرشته وصدرا) که شلمچه رفته بودن توراه برگشت به شاهرود تصادف کردن . یکی از معلمای خوب مدرسه ی ما ازدست رفت بچه های تیزهوشان قطعی دست و اعضای دیگر بدن ونابینایی واین هارو داشتن . یکی از بهترین بچه های این مدرسه ازدست رفت.وخیلی اتفاقهای دیگه ... خدارو شکر بچه های ما چیزیشون نشده بود (یعنی تو اون اتوبوس نبودن)ولی وقتی گریه ی اونا رو تو مدرسه میدیدم منم باهاشون گریه میکردم.خلاصه مدرسه ما تا چند وقت جهنمی بود واسه خودش واین بد ترین اتفاق توی عمرم بود.بچه ها خیلی خیلی خیلی ببخشید که ناراحتتون کردم شایدهم که الان دیگه سال 90 تموم شده دیر شده بود که اینو میگفتم ولی لازم بود. :sadsmiley: خلاصه هدفم این بود که قدر سلامتیتون روبدونید واین قدر ناشکری خدا رو نکنید که این سال بد بود وازاین حرفا ... وقتی با بچه هایی که تو این تصادف دست وپاشونو از دست دادن صحبت کنی از روحیه وشکری که نسبت به خدا دارن به وجد میای! اون وقت وقتی من اینا رو از دهن این افراد میشنیدم ازخودم خجالت میکشیدم. خلاصه اینکه خدا رو شاکر باشید.:ashamed0001: واقعا ببخشید این قدر پرحرفی کردم که سر همتون رفت:ashamed0005: