1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

تا حالا چه کارهای جالبی و هیجان انگیزی انجام دادی؟ نظرت راجع به کارای نفر قبلیت چیه؟

شروع موضوع توسط pesare rastgoo ‏3/1/11 در انجمن سـرگـرمـی

وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.
  1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : تا حالا چه کارهای جالبی و هیجان انگیزی انجام دادی؟ نظرت راجع به کارای نفر قبلیت چیه؟

من وقتی میرم مدرسه چادر سرم میکنم ولی بیرون مدرسه بعضی وقتا!یه بار میخواستیم آبجیمو ببریم دکتر چون من میخواستم آبجیمو بغل کنم چادر سر نکردم.رفتیم تو راه یهو مدیرمونو از دور دیدم!به مامانم گفتم مامان بیا تند تند بریم منو نبینه!!!!!!!خلاصه من تند تند رفتم رسیدیم دکتر یهو دیدم یه نفر اومد بغل دستم واستاد!برگشتم دیدم مدیرمونه!کلی خجالت کشیدم آبروم رفت!

2. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : تا حالا چه کارهای جالبی و هیجان انگیزی انجام دادی؟ نظرت راجع به کارای نفر قبلیت چیه؟

معلم آمادگی دفاعی ما اونقد سختگیر بود کهما درشسو عین...میخوندیم!باور کنین فیزیک و شیمی و درسای اصلیمونو اونطوری نمیخوندیم!از اونجایی که هرچیزی رو تا یه حدی میشه تحمل کرد!چند بار پشت سرهم کسی درس نخوند!معلم هم با ما لج کرد گفت دفه بعد از تمام متن کتاب تا اینجا که درس دادم امتحان!من محل ندادم و نخوندم و رفتیم سر کلاس!همون اول که اومد سر کلاس گفت برگه در بیارین امتحان بگیرم!هر کس هم از 9پایینتر بشه جریمه میشه!(امتحان از13نمره بود!وقتی میگم این معلم یه جوریه میگین نه!)خلاصه من هر طور حساب کردم دیدم هرچقدر زور بزنم از 7 بالاتر نمیشم!واسه همین برگه مو سفید دادم!آخه بنظر من اگه برگه ی سفید بدی تکلیفت روشنه و مشخصه چیزی نخوندی!ولی اگه نمره ی کم بگیری فکر میکنن خوندی ولی چون خنگ بودی یادت رفته!برگه ها رو جمع کرد و به من گفت بیا پا تخته!آخه این معلم منو خیلی دوس داشت!شرو کرد به گفتن جریمه ی هر کس منم مینوشتم!زیر9 جریمش اینه،زیر8،زیر7 ...و همینطور گفت و گفت تا رسید به صفر!منم که از نمرم خبر داشتم تا اومدم نشستم ،شروکردم به جریمه نوشتن!اونم دید دارم تند و تند مینویسم خواست ببینه مگه من چند میشم!برگه مننو از زیر بقیه برگه ها کشید بیرون و تا دید سفیده کلی تعجب کرد!خلاصه گفتش که نمیخواد جریمه بنویسین !یه فرصت دیگه میدم بهتون که جبران کنین ولی اگه این دفه کسی کم بشه جریمه ش دوبرابره!وای چقدر ذوق کردم که نباید جریمه مینوشتم!ولی امتحان بعدی در کار نبود!چون معلممون مرخصی گرفت و رفت و دیگه هم تا آخر سال معلم آمادگی نداشتیم و نفس راحتی کشیدیم!

3. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

ممنون آسمان جان لطف کردی خاطره هاتو گفتی برامون

یک شخص از این تشکر کرد.
  4. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

یه بار بچه ها زنگ زیست ساعت کلاسو کشیدن جلو .معلممون هم وقتی ساعت و دید فکر کرد الان نزدیک زنگه پا شد رفت!فرداش قضیه تو مدرسه پخش شد!مدیرمونم همه ساعتا رو از کلاسا جمع کرد!

5. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

یه معلم داشتیم به اسم آقای«و».از بس که شوخ بود ما هیچ وقت نفهمیدیم کی شوخیه و کی جدی!یه بار اومدیم باهاش شوخی کنیم من و یکی از بچه ها رو یه برگه نوشتیم فروشی!پیکان مدل 57 گوجه ای!!!!!!!!!!!شماره موبایلشم نوشتیم و برگهرو چسبوندیم به ماشین آقای«و».البته یه سمتی چسبوندیم که وقتی خواست سوار شه نبینه!ولی بعضیا نامردی کردن و ما رو لو دادن!اونم کلی ما رو دعوا کرد اشکمونو در آورد!و ما به این نتیجه رسیدیم که دیگه با معلم جماعت شوخی ننماییم!

6. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    سرکار گذاشتن مردم

امروز تو راه مدرسه داشتم میومدم یکی از دوستامو دیدم که از من جلوتره
    دوستم یکم تپله به سرم زد اذیتش کنم اروم از پشت رفتم یه نیشگون از بازوش گرفتم چنان جیغی کشید دو متر پریدم
    میخواست بزنه تو دهنم که گفتم نزن بابا منم تا منو دید خندید گفت ترسیدم

7. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    0

یه روز توخونه حوصلم سر رفته بود بعدش مهمونمون هم خواب بود منم هرکاری کردم بیدار نشد چند تکه یخ کوچلو وقتی که دمر خوابیده بوداز یقه پیراهنش تو بدنش ریختم توخواب چنان جیغی زد بعد میدونست کار منه دنبالم کرد تا توکوچه خدا رو شکر از خواب بیدار شد ولی جریمه ام این بود که اونروز تا شبش توخونه بمونم و منو بیرون نبرد:namard:

8. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    محصل بودم

یادش بخیر
    هنوز شنا یاد نگرفته بودم (هنوزم یاد ندارم) رفتیم بادایی و برو بچ فامیل شنا یه رود خونه بود عرض 2 یا 3 متر، عمق کنار سد یک یکو نیم و سه چهار متر بعد سد حدود 5 یا 6 متری میشد دایی قبل شنا بهم گفت از کنار سد تکون نخور اون ور عمق داره منم کنار سد داشتم اب بازی میکردم (البته تو خود رود) سد این شکلی بود یه سد سیمانی که روش دو تا سه تا دریچه داشت هواسم پرت شد یه هو این برو بچ فامیل یکی از اون دریچه ها رو باز کردن منم اب برد قسمت پر عمقش وای جا تون خالی چه ابی خوردم اگه داییم نبود الان داداشم داشت اینو تعرف میکرد نمی دونید چقدر ترسیدم

راستی یه خاطره دیگه هم بگم یک خطی

اولین باری که نشستم پشت (ترک) موتور هزار (هوندا cb1000) خیلی هیجان داشت چون واقعا سریع بود تک چرخ هم میزد به نظرم از ترن شهر بازی هم بیشتر حال داد

9. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

خیلی ذوق کردم! باورم نمیشه این همه خاطره جدید از همتون خیلی ممنونم!

یک شخص از این تشکر کرد.
  10. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    سرکار گذاشتن مردم

اون روز دبیر انگلیسی گفت کی فکر میکنه تو انگلیسی نمره ی کامل گرفته؟همه ی بچه ها داد زدن پارمیس
    دبیر گفت شاید منم ذوق کردم
    فرداش یکی از بچه ها اومد گفت من نمره ی کامل گرفتم دبیرم واسم یه ساعت مچی هدیه گرفته
    منم ضایع شدم جلوی بچه ها

وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.