پاسخ : ★ღ☆ شــعــري بــه کـسـی کـه فـرامـوشـتــ کـرده.★ღ☆ نمیدانم گناه توست يا عيب چشمهای من؟! اينکه بعد از تو تمام عالم از چشمم افتاده اند!!
پاسخ : ★ღ☆ شــعــري بــه کـسـی کـه فـرامـوشـتــ کـرده.★ღ☆ [FONT=arial,helvetica,sans-serif]دیدگانت را نبند...! [FONT=arial,helvetica,sans-serif]نگاهت را ندزد...! [FONT=arial,helvetica,sans-serif]تو که میدانی آیه آیه ی زندگیم[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]از گوشه ی چشم هایت تلاوت میشود...[/FONT][/FONT][/FONT]
پاسخ : ★ღ☆ شــعــري بــه کـسـی کـه فـرامـوشـتــ کـرده.★ღ☆ بـَـــــراے دَرکِ آغــــ ــــــوشــَم... شُـــ ـــروع کُــــن... یـــ ــک قَـــــدَم با تُـــــ ـــــو... تَمــ ــامِ گــــام هـــاے مــــانـــ ــــدِه اَش با مَــــ ــــن!
همیشه از فاصله ها گله مندیم ، شاید یادمان رفته که در مشق های کودکیمان گاه برای فهمیدن کلمات فاصله هم لازم بود ...
پاسخ : ★ღ☆ د ل نـــوشــتــه هــا ؛ در فــراق تــو ★ღ☆ حواسم را هر کجا که پرت می کنم ، باز کنار تو می افتد...!
پاسخ : ★ღ☆ د ل نـــوشــتــه هــا ؛ در فــراق تــو ★ღ☆ با من بیا ... ! برای تنهایی همیشه وقت هست برای عاشقی.... نه ....
پاسخ : ★ღ☆ د ل نـــوشــتــه هــا ؛ در فــراق تــو ★ღ☆ چـهــــ مــے دانــےاز دل ِ تنگمــــ! گاهــــے به خداوند التماس مــےکنم فـــقط خوابتـــــ را ببینمـــ ! مـــے فهمــــے ؟!!!! خوابتـــــــــ را....
پاسخ : ★ღ☆ د ل نـــوشــتــه هــا ؛ در فــراق تــو ★ღ☆ از روزی که نامتـــ ملکه ی ذهنمـــ شد، احساســ می کنمــ جمجمه امـــ با شکوه ترینـــ امپراتوری دنیاستـــ...
پاسخ : ★ღ☆ د ل نـــوشــتــه هــا ؛ در فــراق تــو ★ღ☆ تنها می رفتم ،می شنوی؟ تنها. من از شادابی باغ زمرد کودکی براه افتاده بودم. آیینه ها انتظار تصویرم را می کشیدند، درها عبور غمناک مرا می جستند. و من می رفتم ، می رفتم تا در پایان خودم فرو افتم. ناگهان،تو از بیراهه ی لحظه ها، میان دو تاریکی،به من پیوستی.
پاسخ : ★ღ☆ د ل نـــوشــتــه هــا ؛ در فــراق تــو ★ღ☆ بذار خیال کنم هنوز ترانه هامو میشنوی هنوز هوامو داری و هنوز صدامو میشنوی بذار خیال کنم تو دلتنگیات غروب که میشه به یاد من میوفتی