1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مهماندوست: شکست ملی‌پوشان در لیگ تکواندو زنگ خطر است/ نتوانستم با عباسی دیدار کنم

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏18/11/11 در انجمن ورزش رزمی

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاری فارس: سرمربی مستعفی تیم ملی تکواندو گفت: زمانی که من عهده دار تیم ملی بودم خبری از شکست ملی پوشان در لیگ نبود ولی اکنون این اتفاق رخ داده و زنگ خطر را به صدا درآورده است.
    رضا مهماندوست در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: تمامی نفرات در مراسم تجلیل از قهرمانان حضور داشتند و جوایز خود را تحویل گرفته بودند، اما بنده به حقم نرسیده بودم. به همین دلیل برای پیگیری جایزه خود به وزارت ورزش رفتم تا بتوانم ملاقاتی با وزیر ورزش داشته باشم اما با توجه به مشغله کاری که وزیر ورزش و جوانان دارند آن روز در محل کار خود حضور نداشتند و نتوانستم درد دلهای خود را بازگو کنم.

وی ادامه داد: چهار سال سرمربی تیم ملی ایران بوده‌ام و عناوین مختلفی را با تیم ملی کسب کرده‌ام. گفتم شاید ملاقات با عباسی باعث شود مشکل جایزه من هم حل شود.

سرمربی مستعفی تیم ملی تاکید کرد: با تلاشی که از سوی نوری، ریس دفتر وزیر ورزش و جوانان برایم انجام شد، حواله گم شده من به صورت المثنی صادر و به فدراسیون تکواندو ارسال شد اما خبری از جایزه من نشد تا این که به دوستان در فدراسیون پیغام دادم لطف کنند به کارهای من رسیدگی کنند تا مشکل بنده هم حل شود.خوشبختانه صبح دیروز با خبر شدم که رئیس فدراسیون تکواندو با تحویل حواله یک دستگاه خودروی من موافقت کرده است.

مهماندوست در ادامه گفت: شنیده‌ام در مسابقات این هفته لیگ برتر ملی پوشان نتایج خوبی را کسب نکرده‌اند.حتی محمد باقری معتمد مبارزات خوبی را به نمایش نگذاشته و بازنده از میدان خارج شده. از شنیدن این موضوع بسیار ناراحت شدم.

سرمربی مستعفی تیم ملی تکواندو خاطر نشان کرد: به نظرم این اتفاقات زنگ خطری است برای تیم ملی، البته آقایان که دوان دوان آمدند هدایت تیم ملی را برعهده گرفتند برایشان فرقی ندارد که تیم چه نتایجی را کسب خواهد کرد مهم این است که همه جا خود را به عنوان سرمربی تیم ملی معرفی کنند. عشق این را دارند که در آینده بگویند ما با تیم ملی در المپیک حضور داشتیم.

وی در پاسخ به سوال فارس در مورد صحبت های اخیر هادی ساعی که گفته تیم ملی با این کادر هم می تواند موفقیت های بزرگی را کسب کند،چنین اظهار داشت: با این اوضاعی که ملی پوشان در لیگ دارند به نظر شرایط مناسبی در تیم ملی وجود ندارد. زمان ما در لیگ برتر باختی از ملی پوشان مشاهده نمی شد اما حالا اتفاقات ناراحت کننده‌ای در لیگ رخ می دهد.

مهماندوست تصریح کرد: باز هم برای ملی پوشان آرزوی موفقیت دارم چون می دانم که در این چهار سال به توانایی های بالایی رسیده‌اند.