این روش فقط با استفاده از کدهای CSS انجام میشه و کدهای -webkit- هم که برای webkit هستن ، پس طبیعتا برای و Firefox کار نمیکنن ابتدا این کدها رو در CSS قرار میدیم: 1 ::-webkit-scrollbar {background:#fff;} 2 ::-webkit-scrollbar-thumb {background:#999; } خط اول رنگ بکگراند اسکرول رو مشخص میکنه و خط دوم هم رنگ دستگیره اسکرول: همونطور که میبینید اسکرول ها خیلی پهن هستند. با تنظیم width و height سایز اسکرول رو تنظیم میکنیم: 1 ::-webkit-scrollbar { 2 background:#fff; 3 width:10px;height:10px; 4 } 5 ::-webkit-scrollbar-thumb { 6 background:#999; 7 } خاصیت width پهنای اسکرول عمودی رو مشخص میکنه و خاصیت height ، پهنای اسکرول افقی رو . حالا کاربران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمیباشند .برای عضویت در تالار گفتگوی ایرانیان اینجا کلیک کنید و یه سایه داخلی بهش اضافه میکنیم: 1 ::-webkit-scrollbar { 2 background:#fff; 3 width:10px;height:10px; 4 } 5 ::-webkit-scrollbar-thumb { 6 background:#999; 7 border-radius:5px; 8 box-shadow:inset 0 0 10px #333; 9 } با استفاده از خاصیت corner میتونید برای گوشه سمت راست صفحه استایل تنظیم کنید ، من این قسمت رو سفید میکنم: 1 ::-webkit-scrollbar-corner { 2 background:#fff; 3 } با استفاده از خاصیت track میتونیم استایل نوار بکگراند اسکرول (نواری که اسکرول روی اون حرکت میکنه) رو تغییر بدیم؛ در اینجا رنگ بکگراند ، سایه داخلی و border-radius روتنظیم کردم: 1 ::-webkit-scrollbar-track{ 2 background:#eee; 3 border-radius:5px; 4 box-shadow:inset 0 0 10px #aaa;} این هم همه کدهایی که استفاده کردیم: 1 ::-webkit-scrollbar { 2 background:#fff; 3 width:10px;height:10px; 4 } 5 ::-webkit-scrollbar-thumb { 6 background:#999; 7 border-radius:5px; 8 box-shadow:inset 0 0 10px #333; 9 } 10 ::-webkit-scrollbar-corner { 11 background:#fff;} 12 ::-webkit-scrollbar-track{ 13 background:#eee; 14 border-radius:5px; 15 box-shadow:inset 0 0 10px #aaa;}